زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Aye

New member
منم فقط تهران رو زدم....قبول بشیم حالا هر دانشگاهی...
از ترسم تخمین رتبه هم شرکت نکردم.... من احتمالا دیگه نمی تونم برا کنکور بخونم فقط دعا می کنم اگر با خوندن ارشد آینده و آیندگانی بهتر خواهم داشت قبول شده باشم در غیر این صورت که هرچی مصلحت خداست ....امیدوارم راه های خوبی رو جلو روم بذاره که مطمئنا همین طور خواهد بود.

salam ghasedak jon manam to takhmin sherkat nakardam hala pashimonam ba darsadam nemitonam hich takhmini bezanam
nemidoni mamolan shahrestan che darsadae mikhad??

parand

Well-known member
سلااااااااااااام قاصدک جون.
:bunnyearsmiley:

:bunnyearsmiley:

خوبی؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
من از اول تابستون که بعد کنکور این تاپیک رو باز کردید میام سر میزنم و یه حسی آرامش خوبی با خوندن پستاتون میگیرم :thanks: ، انگار اینجا با بقیه قسمتای انجمن متفاوته:rolleyessmileyanim:
شما از استرس حرف بزنید دیگه دلم خیلیییییییییییییییییییی میگیره ها :sad:

سلام designer عزیز..........
خوشحالم از نوشته های این تایپیک انرژي مثبت می گیرید.........
بچه ها یکسال زحمت کشیدند به خاطر همین استرس دارن امیدوارم همشون قبــــــــــــــــــــول شن...........
2uge4p4.gif

parand

Well-known member
پرننننننننننننننننننننننننننننننند
گوشت چرخکرده که دوس نداری
نیمرو دوس نداری
پیازم که دوس نداری...
بگو ببینم ددیگه چیا رو دوس نداری...
یا نه بگو چی دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:25r30wi:

ایلین جون من اکثر غذاهارو میخورم باور کن بچه ی بدی نیستم...........:rolleyessmileyanim:
این ۳ تارو بدم میاد ولی گاهی مجبورم بخورم.......

aylinn

New member
ایلین جون من اکثر غذاهارو میخورم باور کن بچه ی بدی نیستم...........:rolleyessmileyanim:
این ۳ تارو بدم میاد ولی گاهی مجبورم بخورم.......

میدونم تو بچه خوبی هستی
ولی خوب باید همه غذاهارو بخوری دیگهههههههههههه
سعی کن اونارم بخوری خوووووووووووووووووب؟
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

parand

Well-known member
سلام پرند جون
سلام بیتا جون
:ad54ad:

سلاااااااااام ایلین جووووونم........
امروز حالت چطوره؟؟؟؟؟؟؟
ایلین جون بخش سرگرمی یه تایپیک هست به اسم اواتار قبول شدگان برو اونجا برای خودت اواتار انتخاب کن...............
دیگه چیزی نمونده..........
greenstars.gif

aylinn

New member
سلاااااااااام ایلین جووووونم........
امروز حالت چطوره؟؟؟؟؟؟؟
ایلین جون بخش سرگرمی یه تایپیک هست به اسم اواتار قبول شدگان برو اونجا برای خودت اواتار انتخاب کن...............
دیگه چیزی نمونده..........
greenstars.gif

پرند جون همتون بهم انقدر امیدواری میدین اگه قبول نشم خیلی ناراحت میشماااااااااااااااااااااا:sadsmiley:

parand

Well-known member
میدونم تو بچه خوبی هستی
ولی خوب باید همه غذاهارو بخوری دیگهههههههههههه
سعی کن اونارم بخوری خوووووووووووووووووب؟
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
میخووووورم................
پیاز اگه رنده شده باشه میخورم. ولی با نیمرو نمی تونم ارتباط برفرار کنم...........:dadad4:

aylinn

New member
منم فقط تهران رو زدم....قبول بشیم حالا هر دانشگاهی...
از ترسم تخمین رتبه هم شرکت نکردم.... من احتمالا دیگه نمی تونم برا کنکور بخونم فقط دعا می کنم اگر با خوندن ارشد آینده و آیندگانی بهتر خواهم داشت قبول شده باشم در غیر این صورت که هرچی مصلحت خداست ....امیدوارم راه های خوبی رو جلو روم بذاره که مطمئنا همین طور خواهد بود.
قاصدک جون شما که انقدر توکلت به خداست مطمئنن خداوند برات بهترین ها رو انتخاب میکنه.

aylinn

New member
میخووووورم................
پیاز اگه رنده شده باشه میخورم. ولی با نیمرو نمی تونم ارتباط برفرار کنم...........:dadad4:

پرند جون باید یه دوره تحت روانکاوی قرار بگیری تا بتونی با نیمرو ارتباط برقرار کنی.:rolleyessmileyanim:

parand

Well-known member
پرند جون همتون بهم انقدر امیدواری میدین اگه قبول نشم خیلی ناراحت میشماااااااااااااااااااااا:sadsmiley:

قبــــــــــــــــــــــــــــــــولی.......................
clap.gif

واست اواتار انتخاب میکنم................

parand

Well-known member
پرند جون باید یه دوره تحت روانکاوی قرار بگیری تا بتونی با نیمرو ارتباط برقرار کنی.
:25r30wi::25r30wi:
ایشاا.... ارشد قبول شی میام پیش خودت روانکاویم کنی...............:rolleyessmileyanim:
ولی اول اقای یزدانو روانکاوی کن واجب تره چون از پیاز متنفرن..........من نوبتمو میدم به ایشون..................
فکر کنم اقای یزدان بود گفتن به خاطر پیاز تو سربازی چند کیلو لاغر شده بودن.......................

aylinn

New member
:25r30wi::25r30wi:
ایشاا.... ارشد قبول شی میام پیش خودت روانکاویم کنی...............:rolleyessmileyanim:
ولی اول اقای یزدانو روانکاوی کن واجب تره چون از پیاز متنفرن..........من نوبتمو میدم به ایشون..................
فکر کنم اقای یزدان بود گفتن به خاطر پیاز تو سربازی چند کیلو لاغر شده بودن.......................

بااااااااااشه:25r30wi:

yazdan

New member
میگم مسئولین وزارت بهداشت چقدر نسبت به ماها احساس مسئولیت میکنن حتی یه زحمت به خودشون نمیدن یه اطلاعیه بذارن که ما خیالمون راحت شه که نتایج دقیقا کی اعلام میشه
وزارت علوم زمان دقیق انتشار نتایج رو به
تمام خبرگذاریا اعلام کرده
اما وزارت بهداشت، دریغ از حتی یک اطلاعیه....

قرار نبود به بهداشت گیر بدیدااطلاعیه اومده
همون 6م گفتن میاد
تو خبرنامه سایت علوم پزشکی عضو بشی خبرای ارشد و دکتری زود بزود میرسه بدستت.

aylinn

New member
بچه ها یه سری به این تایپیک بزنید شاید بتونید کمک کنید...........
من یک بیمار دو قطبی بد بختم .
واقعا خیلی دردناکه
ما این چیزا رو تو کتابا میخونیم و شاید تصور درستی از این علایم و بیماریها و خود بیماران نداریم اما مواجه شدن با بیماران روانی باعث میشه که بهتر رنج عمیقی رو که اونا میکشن رو درک کنیم...
من که نمیدونم چطوری میشه به این دختر 15 ساله کمک کرد کاش میتونستم کاری براش انجام بدم کاش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا