هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

sanaz

New member
1000311_404736842966439_128134291_n.jpg
باور کنین قیافه من حتما روز 4شنبه اینطوریه:25r30wi:اینم گذاشتم یکم حال هوا عوض شه

yekta_63

New member
دوستان اینجا جایی هست که گفته شده بچه ها حرف دلشون بزنن.
میخواستم بگم تا 4 5 ماه پیش واقعا از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر راضی بودم و واقعا دوست داشتم این ادامه تحصیلو وقبول شدنو. ولی نمیدونم 2 3 ماهی هستش اصلا این نشاط دیگه درونم نیست هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارم. با اینکه تا الان نتیجه گرفتم ولی هیچ ذوق وشوقی برای ادامه ندارم.یعنی دیگه برام فرقی نداره.نمیدونم چرا اینطور شده!!!!!؟؟؟؟:sad::33::smiliess (7):برای این نتیجه زیستی هم هیچ ذوق وشوقی ندارم قبولم بشم واقعا برام فرقی نداره اینی که میگم واقعا جدی دارم میگم.

دوستان واقعا دوست دارم همتون قبول بشید که انشاءالله میشید همگی و این حرفا رو خدا وکیلی نگفتم که سرد بشید فقط حرف دلم بود.ببخشید بازم که گفتم.:sad:
منم دقیقا به اینایی که شما میگین فکر کردم. ولی دقت کردین ماها هم آدمای ناسپاسی هستیم(یعنی بیشتر خودمو میگم)تا وقتی قبول نشدیم(یا در مورد هرکار دیگه ای) آرزو داریم قبول شیم بعدش برامون یه چیز معمولی جلوه میکنه واون انگیزه سابقو نداریم...ولی واقعا بعضی وقتا آدم به قول پرستو جون انگیزه زندگی هم نداره. ولی نباید آدم نگران این احساسات باشه چون مقطعی هست و تموم میشه.من که بعضی روزا واقعا الکی ناراحتم و حس بدی دارم. راستی شما تصمیم گرفتی آمارزیستی رو ادامه بدین یا اقتصادی کاربردی؟

sts92

New member
یادتون باشه که: در زندگی روزی به عقب نگاه میکنید. به آنچه گریه دار بود می خندید

hsbabr2012

New member
منم دقیقا به اینایی که شما میگین فکر کردم. ولی دقت کردین ماها هم آدمای ناسپاسی هستیم(یعنی بیشتر خودمو میگم)تا وقتی قبول نشدیم(یا در مورد هرکار دیگه ای) آرزو داریم قبول شیم بعدش برامون یه چیز معمولی جلوه میکنه واون انگیزه سابقو نداریم...ولی واقعا بعضی وقتا آدم به قول پرستو جون انگیزه زندگی هم نداره. ولی نباید آدم نگران این احساسات باشه چون مقطعی هست و تموم میشه.من که بعضی روزا واقعا الکی ناراحتم و حس بدی دارم. راستی شما تصمیم گرفتی آمارزیستی رو ادامه بدین یا اقتصادی کاربردی؟

هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم.تا نتایج بیاد تصمیم میگیرم.فعلا که اولویتم اقتصاد تا موقع نتایج که بیاد قطعی میشه تصمیمم.

rahele.t

New member
ادامه زندگی که بنظرم زیاد جالب نیست در موردش فکر کنیم.اون دیگه با خداس هر چه او بخواهد.
ولی بعضی چیزا غیر قابل اجتنابه که پیش میاد مثل همین احساسیکه گفتم.

دوست عزیز شاید دلیلش اینه که گاهی آذم تا زمانیکه یه چیزی رو نداره یا بدست نیاورده ذوق وانگیزه ش واسه داشتن اون خیلی زیاده ولی به محض اینکه براش دستیافتنی میشه نسبت بهش بی میل میشه.

yekta_63

New member

دوست عزیز شاید دلیلش اینه که گاهی آذم تا زمانیکه یه چیزی رو نداره یا بدست نیاورده ذوق وانگیزه ش واسه داشتن اون خیلی زیاده ولی به محض اینکه براش دستیافتنی میشه نسبت بهش بی میل میشه.

دقیقا همین طوره که شما میگید.راحله جون چه خبر؟ کم پیدا....:5:

rahele.t

New member

با توأم کهنه رفیق:
یاد ایام قشنگی که گذشت، کنج قلبم گرم است...
آرزویم همه سرسبزی توست.
آنچه شایسته توست از خدا خواهانم...

rahele.t

New member
دقیقا همین طوره که شما میگید.راحله جون چه خبر؟ کم پیدا....

سلام عزیزم
خبری نیست. یه کم سرم شلوغ بود نمیرسیدم بیام سایت. راستش نزدیک اومدن نتایجه و یه کمم دپرس شدم:sad: چه میشه کرد!!!!!!:dadad4:
راستی تو چه خبر؟ مشکلت حل شد؟ یادم رفت ازت بپرسم:rolleyessmileyanim:

yekta_63

New member

سلام عزیزم
خبری نیست. یه کم سرم شلوغ بود نمیرسیدم بیام سایت. راستش نزدیک اومدن نتایجه و یه کمم دپرس شدم:sad: چه میشه کرد!!!!!!:dadad4:
راستی تو چه خبر؟ مشکلت حل شد؟ یادم رفت ازت بپرسم:rolleyessmileyanim:

منم فقط میگذرونم.راستش دانشگاه علوم پزشکی نرفتم بپرسم چون همکارن و گفتم شاید آشنا در بیان و بپرسن چیه مگه قبول شدی. گفتم نتایج بیاد اگه انشاا... قبول بشم بعد میرم .
چرا دپرس عزیزم...انشاا... که قبولی... یعنی هرچی مصلحت وبه نفع هممون باشه همون پیش بیاد.

rahele.t

New member
منم فقط میگذرونم.راستش دانشگاه علوم پزشکی نرفتم بپرسم چون همکارن و گفتم شاید آشنا در بیان و بپرسن چیه مگه قبول شدی. گفتم نتایج بیاد اگه انشاا... قبول بشم بعد میرم .
چرا دپرس عزیزم...انشاا... که قبولی... یعنی هرچی مصلحت وبه نفع هممون باشه همون پیش بیاد.

نه بابا. با نمره ای که من آوردم مگر معجزه شه که مشهد قبول شم. ایشالا تو قبولی:a2d3:فقط قبول شدی شیرینی یادت نره:smiliess (3):

MAS00D

New member
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روز چهارشنبه خبر داد و گفت: نتایج این دوره از آزمون ساعت 18 روز چهارشنبه 6 شهریورماه اعلام می شود.

Minaa.Gh

New member
:thumbsdownsmileyani6شهریور هم میاد و میگذره دوستان ! بخوای نخوای بعضی ها شاد میشن و بعضی ها ناراحت ...
من که خیالم راحته
(حتی اگه قبول نشم کلا" که امیدوارم قبول بشم )
چون میدونم خانواده ام خیلی انتظار ندارن که قبول بشم ! چون خیلی ندیدن که من جدی بشینم و درس بخونم ! چون آدم شوخی هم هستم وقتی گاهی وقتا میگم تهران یا بهشتی شاید قبول بشم یه نگاه غریبی بهم میکنن و میخندن و ...انگار جک گفته باشم ! و یهو بحث عوض میشه و ...!

sanaz

New member
:thumbsdownsmileyani6شهریور هم میاد و میگذره دوستان ! بخوای نخوای بعضی ها شاد میشن و بعضی ها ناراحت ...
من که خیالم راحته
(حتی اگه قبول نشم کلا" که امیدوارم قبول بشم )
چون میدونم خانواده ام خیلی انتظار ندارن که قبول بشم ! چون خیلی ندیدن که من جدی بشینم و درس بخونم ! چون آدم شوخی هم هستم وقتی گاهی وقتا میگم تهران یا بهشتی شاید قبول بشم یه نگاه غریبی بهم میکنن و میخندن و ...انگار جک گفته باشم ! و یهو بحث عوض میشه و ...!
انشالله که بهشتی یا تهران قبول شیو خونوادت بهت افتخار کنن:riz304:

biosta

Well-known member
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در روز چهارشنبه خبر داد و گفت: نتایج این دوره از آزمون ساعت 18 روز چهارشنبه 6 شهریورماه اعلام می شود.

دوستان چهارشنبه که روز اعلام نتایج هست ، امکان زیادی دارد ( به روال سال های قبل ) چند ساعت زودتر و حدود ساعت 14 نتایج اعلام شود .

بالا