چهارشنه اینجا غوغاستچهارشنبه روزِ خیلی مهمیه واسه همه بچه ها...
دلم میخواس اینجا بودم و همتون رو خوشحال میدیدم ولی فردا صبح شایدم ظهر میرم سفر!
مشهد... :thanks:
اومدم حرفاتونو میخونم :ahi5slcgm04mi8jqqkl
موفق باشین دوستان!
چهارشنه اینجا غوغاست
چهارشنبه روزِ خیلی مهمیه واسه همه بچه ها...
دلم میخواس اینجا بودم و همتون رو خوشحال میدیدم ولی فردا صبح شایدم ظهر میرم سفر!
مشهد... :thanks:
اومدم حرفاتونو میخونم :ahi5slcgm04mi8jqqkl
موفق باشین دوستان!
آخی مرسی........ دارم وسایلم رو جمع میکنم! شما هم دعا کنین واسه من و بقیه! :riz304:
آقا خیلی ناگهانی طلبید ، خودمم هنوز باورم نشده!
دوستان اینجا جایی هست که گفته شده بچه ها حرف دلشون بزنن.
میخواستم بگم تا 4 5 ماه پیش واقعا از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر راضی بودم و واقعا دوست داشتم این ادامه تحصیلو وقبول شدنو. ولی نمیدونم 2 3 ماهی هستش اصلا این نشاط دیگه درونم نیست هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارم. با اینکه تا الان نتیجه گرفتم ولی هیچ ذوق وشوقی برای ادامه ندارم.یعنی دیگه برام فرقی نداره.نمیدونم چرا اینطور شده!!!!!؟؟؟؟:sad::33::smiliess (7):برای این نتیجه زیستی هم هیچ ذوق وشوقی ندارم قبولم بشم واقعا برام فرقی نداره اینی که میگم واقعا جدی دارم میگم.
دوستان واقعا دوست دارم همتون قبول بشید که انشاءالله میشید همگی و این حرفا رو خدا وکیلی نگفتم که سرد بشید فقط حرف دلم بود.ببخشید بازم که گفتم.:sad:
انشاالله گذراست...نگران نباشید..![]()
خدا کنه همینطوری که میگید باشه.
ادامه زندگی که بنظرم زیاد جالب نیست در موردش فکر کنیم.اون دیگه با خداس هر چه او بخواهد.
ولی بعضی چیزا غیر قابل اجتنابه که پیش میاد مثل همین احساسیکه گفتم.
ادم باید راجع به همه چی فکر کنه عقل و فکر واسه همینه...بحث من انگیزس...شما تو درس از دست دادی...یکس مث دوست من تو زندگی.
انگیزه محرکیه واسه ادامه و باید ایجاد شه وگرنه ادم دچار روزمرگی گاهی اوقات مرگ خاموش میشه..
شمام سعی کنید بهش فکر نکنید و به ادامه و آینده فکر کنید..:riz304:
دوست عزیز منم سرشب دقیقا به این حرف شما فک میکردمدوستان اینجا جایی هست که گفته شده بچه ها حرف دلشون بزنن.
میخواستم بگم تا 4 5 ماه پیش واقعا از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر راضی بودم و واقعا دوست داشتم این ادامه تحصیلو وقبول شدنو. ولی نمیدونم 2 3 ماهی هستش اصلا این نشاط دیگه درونم نیست هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارم. با اینکه تا الان نتیجه گرفتم ولی هیچ ذوق وشوقی برای ادامه ندارم.یعنی دیگه برام فرقی نداره.نمیدونم چرا اینطور شده!!!!!؟؟؟؟:sad::33::smiliess (7):برای این نتیجه زیستی هم هیچ ذوق وشوقی ندارم قبولم بشم واقعا برام فرقی نداره اینی که میگم واقعا جدی دارم میگم.
دوستان واقعا دوست دارم همتون قبول بشید که انشاءالله میشید همگی و این حرفا رو خدا وکیلی نگفتم که سرد بشید فقط حرف دلم بود.ببخشید بازم که گفتم.:sad:
دوسته عزیز کسی چرا عذر خواستی؟این تاپیک واسه حرفای دلمونهدوستان اینجا جایی هست که گفته شده بچه ها حرف دلشون بزنن.