هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

Sama7

New member
چهارشنبه روزِ خیلی مهمیه واسه همه بچه ها...
دلم میخواس اینجا بودم و همتون رو خوشحال میدیدم ولی فردا صبح شایدم ظهر میرم سفر!
مشهد... :thanks:
اومدم حرفاتونو میخونم :ahi5slcgm04mi8jqqkl
موفق باشین دوستان!

Sama7

New member
حالا که آمدی
حرفِ ما بسیار،
وقتِ ما اندک،
آسمان هم که بارانی‌ست ...!

به خدا وقت صحبت از رفتنِ دوباره و
دوری از دیدگانِ دریا نیست!
سربه‌ سرم می‌گذاری ... ها؟
می‌دانم که می‌مانی
پس لااقل باران را بهانه کُن ......
"دارد باران می‌آید. "

bahram-68

New member
موفق باشین دوستان!
چهارشنه اینجا غوغاست

hsbabr2012

New member
موفق باشین دوستان!

انشاءالله میاین شهر ما بهتون حسابی خوش بگذره که مطمئنم همینطور خواهد شد.اصلا امکان نداره بیاین پابوس اقا و بهتون خوش نگذره. به شهر صفای دلها مشهدالرضا خوش امدید.

Sama7

New member
آخی مرسی........ دارم وسایلم رو جمع میکنم! شما هم دعا کنین واسه من و بقیه! :riz304:
آقا خیلی ناگهانی طلبید ، خودمم هنوز باورم نشده!

hsbabr2012

New member
آخی مرسی........ دارم وسایلم رو جمع میکنم! شما هم دعا کنین واسه من و بقیه! :riz304:
آقا خیلی ناگهانی طلبید ، خودمم هنوز باورم نشده!

واقعا سعادت زیادی پیدا کردید که طلبیده شدید، ازتون التماس دعای مخصوص خواستار هستم حتما دعا کنید برای همه حتما.

hsbabr2012

New member
دوستان اینجا جایی هست که گفته شده بچه ها حرف دلشون بزنن.
میخواستم بگم تا 4 5 ماه پیش واقعا از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر راضی بودم و واقعا دوست داشتم این ادامه تحصیلو وقبول شدنو. ولی نمیدونم 2 3 ماهی هستش اصلا این نشاط دیگه درونم نیست هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارم. با اینکه تا الان نتیجه گرفتم ولی هیچ ذوق وشوقی برای ادامه ندارم.یعنی دیگه برام فرقی نداره.نمیدونم چرا اینطور شده!!!!!؟؟؟؟:sad::33::smiliess (7):برای این نتیجه زیستی هم هیچ ذوق وشوقی ندارم قبولم بشم واقعا برام فرقی نداره اینی که میگم واقعا جدی دارم میگم.

دوستان واقعا دوست دارم همتون قبول بشید که انشاءالله میشید همگی و این حرفا رو خدا وکیلی نگفتم که سرد بشید فقط حرف دلم بود.ببخشید بازم که گفتم.:sad:

parasto0o

New member
میخواستم بگم تا 4 5 ماه پیش واقعا از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر راضی بودم و واقعا دوست داشتم این ادامه تحصیلو وقبول شدنو. ولی نمیدونم 2 3 ماهی هستش اصلا این نشاط دیگه درونم نیست هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارم. با اینکه تا الان نتیجه گرفتم ولی هیچ ذوق وشوقی برای ادامه ندارم.یعنی دیگه برام فرقی نداره.نمیدونم چرا اینطور شده!!!!!؟؟؟؟:sad::33::smiliess (7):برای این نتیجه زیستی هم هیچ ذوق وشوقی ندارم قبولم بشم واقعا برام فرقی نداره اینی که میگم واقعا جدی دارم میگم.

دوستان واقعا دوست دارم همتون قبول بشید که انشاءالله میشید همگی و این حرفا رو خدا وکیلی نگفتم که سرد بشید فقط حرف دلم بود.ببخشید بازم که گفتم.:sad:

انشاالله گذراست...نگران نباشید..:)

hsbabr2012

New member
ادامه زندگی که بنظرم زیاد جالب نیست در موردش فکر کنیم.اون دیگه با خداس هر چه او بخواهد.
ولی بعضی چیزا غیر قابل اجتنابه که پیش میاد مثل همین احساسیکه گفتم.

hsbabr2012

New member
امیدوارم این حس بهتر بشه واقعا میگم، چون اصلا خوب نیست کسی در حین تحصیل در مقطعی این احساساتو داشته باشه، عواقب خوبی نداره.

parasto0o

New member
ادامه زندگی که بنظرم زیاد جالب نیست در موردش فکر کنیم.اون دیگه با خداس هر چه او بخواهد.
ولی بعضی چیزا غیر قابل اجتنابه که پیش میاد مثل همین احساسیکه گفتم.

ادم باید راجع به همه چی فکر کنه عقل و فکر واسه همینه...بحث من انگیزس...شما تو درس از دست دادی...یکس مث دوست من تو زندگی.
انگیزه محرکیه واسه ادامه و باید ایجاد شه وگرنه ادم دچار روزمرگی گاهی اوقات مرگ خاموش میشه..
شمام سعی کنید بهش فکر نکنید و به ادامه و آینده فکر کنید..:riz304:

hsbabr2012

New member
ادم باید راجع به همه چی فکر کنه عقل و فکر واسه همینه...بحث من انگیزس...شما تو درس از دست دادی...یکس مث دوست من تو زندگی.
انگیزه محرکیه واسه ادامه و باید ایجاد شه وگرنه ادم دچار روزمرگی گاهی اوقات مرگ خاموش میشه..
شمام سعی کنید بهش فکر نکنید و به ادامه و آینده فکر کنید..:riz304:

ممنون که راهنمائی کردید دوست عزیز، موفقیت و پیشرفت در تمام مراحل زندگی براتون ارزومندم.:riz304:

hsbabr2012

New member
واقعا ورودیه جذابی داره دانشگاه تهران. ادم احساس خوبی بهش دست میده فکر کنم واردش میشه.
خوشبحال دوستانیکه از این ورودی وارد دانشگاه میشن. منکه همین مشهد ماندگارم امیدوارم دوستان از دانشگاه تهران لذت ببرن و پیشرفتهای خوبی داشته باشن.:riz304:

MAS00D

New member

دوست عزیز منم سرشب دقیقا به این حرف شما فک میکردم
چندتا از دوستام ارشدو گرفتن بیکار هستن!!!
اونا تو ذهنم بودن که دو سال در به دری آخرش شاید بشم اونا
ولی من مقصر بیکاری اونارو خودشون میدونم و این که در این شرایط ناخواسته این فکرا میاد سراغ آدم

sanaz

New member

دوسته عزیز کسی چرا عذر خواستی؟این تاپیک واسه حرفای دلمونه
بدونین خیلیا دوس دارن جای شما باشن ولی مهم اینه آدم نسبت به خودش و عملکردش احساس رضایت داشته باشه که انشالله این حستون زودگذر باشه
یادمه شما چند بار گفتین توملتون به خدا باشه پس به همون خدا توکل کنین

hsbabr2012

New member
ممنون مسعود جان و ساناز خانم که به فکر هستید و امیدواری میدید واقعا ممنونم ازتون. توکل برخدا.:riz304:

بالا