aylinn
New member
عزیزززززززززززم ... داشتم پست هاتو می خوندم ... دیدم خیلی نگران هستی
من که خودم با های مختلف سرگرم می کنم اما دیشب تا 3 نخوابیدم ...یه حس بدی دارم:14:
بارلی الان یه هفته ست که شبا نمیتونم بخوابم.:sadsmiley:
عزیزززززززززززم ... داشتم پست هاتو می خوندم ... دیدم خیلی نگران هستی
من که خودم با های مختلف سرگرم می کنم اما دیشب تا 3 نخوابیدم ...یه حس بدی دارم:14:
ولی من هنوز پرو پرو به خودم انرژی مثبت میدم که من می دونم تو رتبه ات 23 یا 25 میشه.... همه امیدم هم به فیزیولوژیک که بالا زدم...
عزیزم واقعا حالتو می فهمم ... منم دست کمی از تو ندارم ...بارلی الان یه هفته ست که شبا نمیتونم بخوابم.:sadsmiley:
اگه امیدم به خدا نبود که تا حالا سر از بیمارستان روانی درآورده بودم.عزیزم واقعا حالتو می فهمم ... منم دست کمی از تو ندارم ...
امیدوارم اسمت و جزو اولین کسا نی ببینم که قبول شدن ...
توکل به خدا کن و امورتو به او واگذار کن ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بهت حق می دم ...وقتی ادم یه سال تلاش می کنه منتظر که نتیجه اونو به بهترین وجه ببینه ...اگه امیدم به خدا نبود که تا حالا سر از بیمارستان روانی درآورده بودم.
من فقط تهرانا رو زدم ... نگرانم اما پشیمون نیستم چون شرایط رفتنشو نداشتم:65d6a5d6s:بارلی جون شما کدوم دانشگاها رو انتخاب کردی؟
بارلی جون تسلیت میگم خیلی سخته...بهت حق می دم ...وقتی ادم یه سال تلاش می کنه منتظر که نتیجه اونو به بهترین وجه ببینه ...
اما عزیزم باور کن قبولی تو ارشد یه بخش از رسیدن به چیزهایی که ما دنبالشیم
نزار استرس حق داشتن ارامشو ازت بگیره ...
من دیروز خبرفوت یکی از دوستامو شنیدم که تازه دکتراش تموم شده بود...تازه عمیقا درک کردم که چقدر مرگ بهم نزدیکه و من چه روزهایی روبه بهانه رسیدن به خواسته هایی که واقعا ارزششو نداشتن با اندوه سپری کردم ...
من فقط تهرانا رو زدم ... نگرانم اما پشیمون نیستم چون شرایط رفتنشو نداشتم:65d6a5d6s:
سلام دوست گرامیمن از اول تابستون که بعد کنکور این تاپیک رو باز کردید میام سر میزنم و یه حسی آرامش خوبی با خوندن پستاتون میگیرم :thanks: ، انگار اینجا با بقیه قسمتای انجمن متفاوته:rolleyessmileyanim:
شما از استرس حرف بزنید دیگه دلم خیلیییییییییییییییییییی میگیره ها :sad:
aylin jon hasti?
سلام دوست گرامی
چه خوب که به تاپیک ما سر میزنین
ولی چه میشه کرد چهارشنبه نتایج میاد داشتن استرس تو این روزا طبیعیه.
- - - Updated - - -
سلام آیه جان
خوبی؟
چه خبر؟
ممنونم ایلین عزیزم ...خدا لذت بودن در کنارعزیزانت و ازت نگیره ...بارلی جون تسلیت میگم خیلی سخته...
واقعا مرگ بهمون نزدیکتر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم و دقیقا هم برای همینه که تصمیم گرفتم تا عمری باقی به اهدافم برسم
- - - Updated - - -
نگران نباش بارلی جون هممون باید به خدا توکل کنیم انشالله که قبولی.
ممنونم ایلین عزیزم ...خدا لذت بودن در کنارعزیزانت و ازت نگیره ...
توکلم به خداست و تکیه ام به مشیت او...
عزیزم انشا... شما هم قبول میشی ...:a2d3::a2d3:
این ارزوی قلبیم برای شما و بقیه عزیزانم است که دورادور شاهد تلاششون بودم...:a2d3:
خوشحالم عزیزم که استرست کمتر شد ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7بارلی جون خیلی بهم انرژی دادی
ممنونم:thanks:
ایلین جووونم من برم ...
مراقب سلامتیت باش:bunnyearsmiley:
قاصدک جون امیدوارم همون دانشگاهی که دوست داری قبول شی.