مادرم......
*فرناز* New member 2013-08-25 #22 خب من احتمالا جیغ بزنم و همه تو خونه متوجه شن! وگرنه 100% اول مامان گلم
..eli New member 2013-08-25 #25 در کمال ناباوری جبییییییییییییغ..:5::shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t مامانم.. اهل خونه.. مامانم با تلفن به فامیل :دی من تو نت به دوستام:4d564ad6:
در کمال ناباوری جبییییییییییییغ..:5::shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t مامانم.. اهل خونه.. مامانم با تلفن به فامیل :دی من تو نت به دوستام:4d564ad6:
sara77 New member 2013-08-25 #26 farshad25 گفت: اول gf خوبم بعد دیگرون:a2d3: کلیک کنید تا باز شود... ینی تو این همه پیشرفت تو حلقم GFاز نونشبم واجبت تره اول به اون بگین:tsimuzpzwoap1t9y3o7
farshad25 گفت: اول gf خوبم بعد دیگرون:a2d3: کلیک کنید تا باز شود... ینی تو این همه پیشرفت تو حلقم GFاز نونشبم واجبت تره اول به اون بگین:tsimuzpzwoap1t9y3o7
mbamari Member 2013-08-25 #27 من سربازی بودم. بعد دو روز زنگ زدن بیا. ینی همه فهمیده بودن آششم خورده بودن من خبر شدم.خیلی زورم اومده بود.والااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من سربازی بودم. بعد دو روز زنگ زدن بیا. ینی همه فهمیده بودن آششم خورده بودن من خبر شدم.خیلی زورم اومده بود.والااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مینا* New member 2013-08-26 #28 mbamari گفت: من سربازی بودم. بعد دو روز زنگ زدن بیا. ینی همه فهمیده بودن آششم خورده بودن من خبر شدم.خیلی زورم اومده بود.والااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال بود:applause:
mbamari گفت: من سربازی بودم. بعد دو روز زنگ زدن بیا. ینی همه فهمیده بودن آششم خورده بودن من خبر شدم.خیلی زورم اومده بود.والااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال بود:applause:
sanaz d New member 2013-09-11 #29 اول به مامانو بابامو خواهررو برادرم میفهمن دیگه چون تو خونه داد میزنم میگم قبول شدم بعدش به همه دوستام خبر میدم
اول به مامانو بابامو خواهررو برادرم میفهمن دیگه چون تو خونه داد میزنم میگم قبول شدم بعدش به همه دوستام خبر میدم
mexin Well-known member 2013-09-11 #30 منم به همه خبر دادم دیگه ولی نمیدونم اولی و آخری کی بود!1:bunnyearsmiley: