عطرهای معروف!

mexin

Well-known member
انتخاب عطر مناسبی که از سری محصولات جدید باشد دغدغه بسیاری از جوانان است . ضمن اینکه افکار ها نشون می دهد یک زن بوسیله عطرش ارزیابی می شود . اما چیزیکه باید همیشه به یاد داشته باشید اینست که هرچه کمتر عطر بزنید بوی بهتری استشمام خواهد شد . در ادامه مطلب این پست با ما باشید تا بهترین عطرهای کمپانی های معروف دنیا و راهکارهای استفاده از آنها را به شما معرفی نماییم .

1 – Cool Water
یک پیس از این عطر خوشبو کافی است تا لبخند را به لبان شما بیاورد. از سال ۱۹۸۸ تا کنون این عطر به زنان رایحه ای بهشتی بخشیده است. کول واتر آمیزه ای از بوی مشک ، گل یاس و بوی چوب است. بهتر از اینم هست؟

۲ – Princess
شرکت ورا ونگ همیشه مارک های زیبایی را خلق میکند و این رایحه با این اصل همخوانی دارد. شیشه آن ارغوانی و به شکل قلب بهمراه یک تاج روی گردنه شیشه است. این عطر برای آن دسته از زنانی که میخواهند هر روز بوی سلطنتی بدهند مناسب است. حتی وانیل به این خوشبویی نیست .

Love in Paris – 3
حتما عطرهای شرکت نینا ریچی را میشناسید.زندگی در پاریس برای یک زن با اعتماد به نفس و خیره کننده خلق شده است . طبق آگهی های تبلیغاتی این عطر قدرت کافی برای مسحور کردن حتی اشیاء غیر زنده را دارد.اگر میخواهید بدانید آن چه بویی میدهد، رزی قرمز که در مخمل پیچیده شده است را تجسم کنید.

Bvlgari Omnia Amethyste – 4
وقتی به عطر آمثیست فکر میکند لطافت و ظرافت آن تراوش میکند. این دقیقا همان رایحه ایست که از این عطر استشمام میکنید. این عطر تازه و دلپذیر است و کمی جاذبه جنسی دارد.این عطر برای آن دسته از زنانی که لباس صورتی و حوله های نرمشان را دوست دارند مناسب است .
شما میتوانید از این عطر در تمام طول روز و هرروز استفاده کنید.

۵ – Coco Mademoiselle
درحلیکه چنل ۵ برای زنان مسن ایده آل است کوکو مادمازل برای دختران جوان عالی است.هیچوقت از انتخاب مارک چنل پشیمان نمیشوید و جک پالگ صاحب این شرکت ، در هر ارایه جدید عطرهایش هوش کافی برای قوت بخشیدن به این موضوع را به نمایش میگذارد.این عطر از زمان اولین تولیدش در سال ۲۰۰۱ پرفروش ترین بوده و طرفداران خود را تا ابد اغوا میکند.

J’adore – ۶

اگرچه بطری آن ممکن است کمی عجیب بنظر برسد اما عطر بسیار دلپذیریست. کریستین دیو این عطر را مخصوص زنان امروزی و خانم هایی کمه اختیاج به تعریف ندارند خلق کرده. این عطر بین زنان پیر و جوان به یک اندازه محبوب است. رایحه زیبای رز سفید و بنفشه ازاین عطر استشمام می شود.

Eternity – 7
این عطر مناسب زنانی ست که ساعت ها کار میکنند و به محض اینکه فرصتی بیابند زمانشان را با م ع ش و*ق شان سپری میکنند.رایحه آن مست کننده است. این همان بوی لذیذ است.
اترنیتی با سابقه و پیشرفته است شما خیلی زود متوجه میشوید که به آن عادت کرده اید.

Lovely Perfume – 8
این که سارا جسیکا پارکراین عطر را تحسین میکند باید ربای متقاعد کردن شما کافی باشد که الان برید بیرون و آن را بخرید. شیشه آن شیک و بویش ه*و*س انگیز است و مخصوص زنان د*ا*غ است.
بهترین از همه اینکه قیمتش بالا نیست و با خرید آن میتوانید ارکیده و اقاقیا را بدون پرداخت مبلغ زیادی بو کنید.

Armani Code Pour Femme – ۹
اکرچه قیمت آن کمی بالاست اما ارزشش را دارد.
این عطر شما را با رایحه ای از عسل و پرتقال تحت تاثیر قرار میدهد.
اگر میخواهید یک عطر برای مادر و یا خواهرتان بخرید ولی نمیدانید چکار بالید کنید این را انتخاب کنید. شیشه آن نیز زیباست.

Armani Diamonds – 10
سری عطرهای دایموندزر مسحورکننده هستند. اگر خود را بسیار اغوا کننده میدانید باید با آرمانی دایموندز نشاخته شوید. این عطر توجه همه را به شما جلب کرده و سبب میشود در خاطر ها بمانید واین یک حقیقت است .

beatris

New member
مكسين جون دست دردنكنه خيلي ناراحت شدم كه حذف شدي هرروز ميومدم سايت وكلي بانوشته هات شاد ميشدم هرچندخيلي وقتا بهم برميخورد.اشكال نداره حالا يكم ميتوني درس بخوني:smiliess (8):

foroozan

New member
وای که من عاشقه کوکو مادمازلم.یه عطر فوق العاده باکلاس واصیل والبته چقدرهم گرون شده متاسفانه:smiliess (3):

love virology

New member
دروووووووووود دوستان من عاشق عطر ادکلن هستم هرکس بیاد بگه از چه ادکلن هایی استفاده کرده و کدومشونو از همه بیشتر دوست داره و برند مورد پسنده شما سپاس

love virology

New member
خوب از خودم شروع میکنم ادکلن های من اترنیتی از کلوین کلین / پرزیدنت امپر / ورساچی پور هوم / دانهیل فرش/ تق هرمس/ لالیک / پرانهوم دکاروون/ و ... یادم نمیاد دیگه باقیشو

اترنیتی و پرانهوم از همه بیشتر دوست دارم برند کلوین کلین و آرامیس و جورجیو آرمانی رو دوست دارم

mohana

Well-known member
قدیمیه دکتر جون این تاپیک اومده بالا یه بار حذف شدیم سال قبل.فعلا هستیم:riz304:

ببخشید اسپمه!
یادمه بچه ها یه نامه بلند و بالا برا ادمین نوشته بودن...( یه تاپیک و کلی لایک و پست)برای اینکه از حبس دربیاین...:rolleyessmileyanim:
یادش به خیر:painting:

mexin

Well-known member
ببخشید اسپمه!
یادمه بچه ها یه نامه بلند و بالا برا ادمین نوشته بودن...( یه تاپیک و کلی لایک و پست)برای اینکه از حبس دربیاین...:rolleyessmileyanim:

دوران سختی بود یادش بخیر. 10 روز تو سلول بودم بدون آب و غذا!! اصن یه وضعی بودا! از زندون گوانتانامو بدتر!!
خدا رحم کرد..:1dco2x0p1lilzhfpg1t

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mexin

Well-known member
خوب از خودم شروع میکنم ادکلن های من اترنیتی از کلوین کلین / پرزیدنت امپر / ورساچی پور هوم / دانهیل فرش/ تق هرمس/ لالیک / پرانهوم دکاروون/ و ... یادم نمیاد دیگه باقیشو

اترنیتی و پرانهوم از همه بیشتر دوست دارم برند کلوین کلین و آرامیس و جورجیو آرمانی رو دوست دارم

چیزی مونده دوست خوب بگی؟! همشو گفتی دیگه!! یکیشو واسه ما بفرستی ممنون میشیما:riz304:

love virology

New member
اون کلوین کلین رو بفرست ممنون.دست شما درد نکنه.آدرس بدیم پست بفرمایید؟:rolleyessmileyanim:

هههههههه کوکااااااا ما رو دست کم گرفتیا ههه خوب دوستان دیگه هم تشریف بیارن مکسین شما هم بگید چه ادکلن هایی داشتی

mexin

Well-known member
هههههههه کوکااااااا ما رو دست کم گرفتیا ههه خوب دوستان دیگه هم تشریف بیارن مکسین شما هم بگید چه ادکلن هایی داشتی

وایسا ببینم کدومش اسمش قشنگه اونو داشتم....... love in paris رو خود سارکوزی برام فرستاد از فرانسه. دستش درد نکنه از همینجا اگه صدای منو میشنوه ازش تشکر میکنم:smiliess (3):.
armani diamond هم قشنگه ها!!:riz304:

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
قدیمیه دکتر جون این تاپیک اومده بالا یه بار حذف شدیم سال قبل.فعلا هستیم:riz304:

مکسین کارت درسته!
توی تاپیکهای طنز دومی نداری!

ببخشید اسپمه!

عجب!

soofia

New member
ba arze salam va ehteram
man daneshjuye giah pezeshki hastam maqtae karshenasi va mikham baraye arshad reshtamo avaz konam chizi k dust daram nemidunam b che reshtei mansube ama midunam alaqeye shadidi b tahqiq va mobareze ba bimarihaye ensani va sadamate varede b selul ro bkhunam ta inke btunam ru seluli kar konam va ela'at va darmane bimario tashkhis bdam omidvaram motevajeh shode bashid man chi mikham va mamnun misham komak konid chon vaqean etelaate zaifi dar rabete ba reshteha daram va hata esme bazi az reshteha ro nashnidam:riz304:
(sandoqetun por bud majbur shodam post bzaram )

swan20

New member
در جواب این همه تجمل گرایی:riz277:...
عطرهای گرون رو بیخیال!ادم باید بوی محبت بده!
واز اونجایی که هیچ وقت داخل عطر فروشی نتونستم بوها رو از هم تشخیص بدم منو برای خرید عطر نمیبرن!یعنی در حدی که اگه فروشنده حشره کشم بده دستم وقتی رسیدم خونه بوشو متوجه میشم!یکی دوبارم وقتی خودم باکلی ذوق وشوق رفتم خرید بهم گفتن حشره کشتو ازکجاخریدی:14:

love virology

New member
عطر خریدن مگه تجمل گرایی بحساب میاد شما میتونی با کمترین هزینه هم بدرخشید مگر گران بودن عطر ملاک خوب بودنه بعضی از محصولات با کمترین قیمت هم میتونه با گران ها رقابت کنه در ضمن مثلا من که دانشگاه میرم هیچوقت ادکلن 400 تومنی بخودم نمیزنم ادکلن 400 تومنی مکان خاصی دارد همیشه ادم باید خوشبو باشد و خوشبو بودن هم ملاکش گران بودن نیست

swan20

New member
این فقط یه شوخی بود!!!اگه تجمل گرایی بود که فک کنم برادر خودم به عنوان تجملگرا ترین پسردنیا انتخاب میشد!من باعطرو ادکلن تا حدی که اطرافیانو خفه نکنه مشکلی ندارم!!!

بالا