زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
فانوسی فانوسی واسه منم هفتاست
توضیح شناسنامت چیه؟؟؟؟؟ :4d564ad6:

- - - Updated - - -

فانوسی فانوسی واسه منم هفتاست
توضیح شناسنامت چیه؟؟؟؟؟ :4d564ad6:

سلام عزیزم
خوبی؟ چه خبرا راوی جونم؟
ظاهرا پدرم پسوند فامیلیمون رو حذف کردن...واسه منم تو توضیحاتش نوشته که مشخص باشه
میگم نمیخوای تاپیک آشپزی بزنی؟بچه ها تقریبا موافقن...من بلد نیستم...میشه شما زحمتشو بکشی؟

aylinn

New member
سلام عزیزم
چطوری یا نه؟
آره منم علاقه ی شخصیمو گفتم, آرزو بر جوانان عیب نیست :rolleyessmileyanim:

مرسی راوی جون خوبم
آره منم چون دوستیم اعتراض کردم والا اگه غریبه بودی و نه به خاطر مسائل دیگه بلکه به خاطر عقیده خاصی که داری میخواستی خود کشی کنی میگفتم بله بفرمایید انجام بدید مختارید.:rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام فانوسی جوووووون:ad54ad:

fanoosi

New member
سلام آیلین جونم
خوبی خانمی؟
چه خبرا؟
انیمیشنو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ainazhz

New member
نه عزیزم من اصلااااا اعصاب سیاست و ندارم
تماشاش برام عین خاله بازی و حتی خاله زنک بازی ای که به جای بچه ها یه مشت آدم گنده دارن اجراش می کنن
از اینکه نمی شناسمشون و در موردشون چیزی نمی دونم راضیم, چون وقتی پیگیرش بودم به شدت غصه می خوردم و اعصابم بهم می ریخت و در نهایت به این نتیجه رسیدم که یه بازی کثیف بیشتر نیست.

منم حسم دقیقا مثله تو. و از اینکه تو جمعی راجع بهش خرف نمیزنم خوشحالم
به قول بابام سیاست پدر و مادر نداره

aylinn

New member
سلام عزیزم
خوبی؟ چه خبرا راوی جونم؟
ظاهرا پدرم پسوند فامیلیمون رو حذف کردن...واسه منم تو توضیحاتش نوشته که مشخص باشه
میگم نمیخوای تاپیک آشپزی بزنی؟بچه ها تقریبا موافقن...من بلد نیستم...میشه شما زحمتشو بکشی؟

منم با تاپیک آشپزی موافقم:thanks:

fanoosi

New member
منم حسم دقیقا مثله تو. و از اینکه تو جمعی راجع بهش خرف نمیزنم خوشحالم
به قول بابام سیاست پدر و مادر نداره

سلام آینازجون
خوبی؟
لی لی جون خوبه؟
چه خبرا؟
منم از سیاست بیزارم...اصلا با روحیاتم سازگار نیس!

rawy

New member
سلام عزیزم
خوبی؟ چه خبرا راوی جونم؟

سلام چراغ تاپیک
مرسی, سلامتی
ببخشید فضولی کردم :riz513:
می تونستی چیزی نگی ولی حالا که گفتی ممکنه در دادگاه علیه خودت استفاده بشه
آخه فک کردم مثه واسه منه, تا حالا به جز خودم شناسنامه توضیح دار ندیده بودم
واسه من نوشته تاریخ تولد از 10/21 به 6/21 تغییر یافت
شناسناممو بزرگتر کردن که برم مدرسه
(اگه خواستی پستت رو پاک کن)
والا تو قسمت غذا از قسمت آشپزخونه , انواع غذاها رو به تفکیک اسم گذاشتن
به نظرم اینطوری قابل دستیابی تره تا اینکه یه تاپیک باشه و درهم
ایجاد تاپیک کاری نداره که قربونت برم, هر غذایی رو که خواستی اضافه کنی, روی ارسال موضوع جدید کلیک کن, بالا عنوان غذا (تاپیک) رو بزن و داخل متنش هم مطلبت رو بنویس که میشه مطلب اول تاپیک

ainazhz

New member

آیلین جونم
من خیلی در این باره تحقیق کردم
به طور کلی هر کسی چه علوم باشه چه بهداشت بنا به ظرفیت ها و تواناییهای فردی قطعا فرصت های شغلی هم خواهد داشت منتها هر چی زرنگتر و کارکشته تر باشی بهتره...
معمولا کسانی که وزارت بهداشت بودن رو تو کار درمان قویتر دیدم...و کسانی که تو وزارت علوم بودن بالطبع در کارهای پژوهشی عملکرد بهتری نشون دادند....(دیدم که میگم!!)
من یاد یه مطلب افتادم که خیلی هم بیراه نیس...
یه روز با چند تا از دوستام رفتیم اتاق خانم دکتر نوری و ازشون راجع به وزارت بهداشت پرسیدیم...اون موقع من تازه میخواستم تصمیم بگیرم که آیا کنکور بهداشت رو شرکت کنم یا نه...
ایشون ارشد و دکتری خودشون رو از دانشگاههای وزارت بهداشت گرفتن(دقیقا یادم نیس کدوم دانشگاه...بهمون گفتن ولی من یادم رفته)
قبلا از بچه های دیگه که با دکتر نوری صحبت کرده بودن میشنیدم که دکتر نوری مخالفن که بریم وزارت بهداشت...و هر وقت میشنیدم این شکلی میشدم::::::>:5:
واسه همین از دکتر نوری پرسیدم..شما چرا مخالفید با وزارت بهداشت؟؟؟؟؟مگه خودتون ارشد و دکتری رو از این سیستم نگرفتید؟؟؟؟
(خیلی پرس و جو کردیم و خلاصه ی صحبت ایشون این بود که...)
من نمیگم وزارت بهداشت نرید...اتفاقا امکاناتش خیلی هم خوبه....حتما برید...ولی فقط ارشد رو برید وزارت بهداشت و برای دکتری برگردید وزارت علوم! چون تو دکتری چیزی بیشتر از ارشدتون از وزارت بهداشت یاد نمیگرید ولی عوارض بسیاری رو باید تحمل کنید:
1- دکتری وزارت بهداشت 5 یا 6 سال طول میکشه ولی وزارت علوم دیگه فوقش 3 ساله
2-تا زمانی که در حال تحصیل در وزارت بهداشت هستید حق مطب زدن ندارید!!!
3-حتی بعد از اتمام تحصیلتون هم حق مطب زدن ندارید!!!مگر اینکه مثل من تاوانش رو بپردازید و 20 میلیون بدید و مدرکتون رو آزاد کنید (زمان خانم دکتر نوری 20 میلیون....الان نمیدونم چنده!!)
برای همین معتقد بود با زیان و خسارت از وزارت بهداشت دکتری گرفته...و از همه بیشتر از این ناراحت بود که چرا نمی تونست مطب بزنه و به طور شخصی کار کنه
و لپ مطلب اینه که میگفت برای ارشد برید بهداشت و برای دکتری برگردید علوم
اینطوری هم برای تحصیلمون هم برای کارمون بهتره
کسی که با مدرک ارشد یا دکتری روانشناسی بخواد کار کنه مطمئن باشه کار گیرش میاد....این مملکت هنوز خیلی به روانشناس نیاز داره....مخصوصا تو شهرستانها که میشه پول پارو کرد...اصلا جای نگرانی نیس
(بابا ما ارشد قبول بشیم به خدا قصد نداریم کار کنیم و پول پارو کنیم!!به ما چه خووووووو!!وظیفه ی مرده که کار کنه!!والا!!)

20 میلیون پول میخواننننننننننننننن؟ چرا اخه؟

rawy

New member
مرسی راوی جون خوبم
آره منم چون دوستیم اعتراض کردم والا اگه غریبه بودی و نه به خاطر مسائل دیگه بلکه به خاطر عقیده خاصی که داری میخواستی خود کشی کنی میگفتم بله بفرمایید انجام بدید مختارید.:rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام فانوسی جوووووون:

یعنی الان نمی خوای بذاری من خودکشی کنم؟؟؟؟؟؟ :(50):
ولم کنننننننننننننننننن بذار برم :13:
847720_girl_cray.gif

aylinn

New member
کجا زده مدارک کامله . چرا واسه من ننوشته؟

- - - Updated - - -

واسه منم 6 قسمته

آیناز جون آقای مصفا یه عکس از اون قسمت گذاشتن که همون ص اول زیر عکس داوطلب نوشته که مدارک کامله.

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
سلام آینازجون
خوبی؟
لی لی جون خوبه؟
چه خبرا؟
منم از سیاست بیزارم...اصلا با روحیاتم سازگار نیس!

سلام عزیزم. خوبم شما چطوری؟
2تا انیمیشن و دانلود کردم و امروز باید ببینم. ذوق دارم :4d564ad6:

لی لی هم خوبه. روزا خوابه شبا بیدارو اابتته منم همینم .

منم همینطور فانوسی . اصلا جذبش نمیشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا