زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راووی جونم مرسی از غذایی که معرفی کردی....
ولی به نظر غذای سختیه...فکر کنم مال 60 سال به بالاس..............:25r30wi:
بچه ها از وقتی که فانوسی دستور پیراشکی رو گذاشته به اشپزی علاقه مند شدم.........
منم بعدا میاام دستور یه غذای خوشمزه گیلانی رو میزارم. البته خودم تا حالا درست نکردم فقط خوردم.........
.............

خواهش می کنم
پلو و گوشتش که راحته, سختیش فقط به سبزیشه که بخوای سه جور مختلف کار انجام بدی و کنارش هم سبزی هاش رو پاک کنی و خورد کنی سخته
ولی اگه مثل سبزی قرمه از قبل آماده تو یخچال باشه دیگه کاری نداره
البته من خودم تا حالا درس نکردم فقط خوردم :25r30wi: ولی می دونم سبزیش آماده باشه کاری نداره می گی نه؟ موادشو بده الان درس کنم
:4d564ad6: غذاهای گیلانی معرکه اند, من عاشق واویشگام البته با گوشت چرخ شده نه دل و جگر, باقالی قاتوقم که نگووووووووو
اسم غذا رو می گفتی اقلا
بچه ها جدی یه تاپیک بزنید اینجوری کارادون تو نوشته ها گم می شه
ببین کارادااااااااا

rawy

New member

سلام پرند جونم
خوبی؟درسهات خوب پیش میره؟
ماه چه خبر؟هوا خوبه؟!
وای پرند....خیلی خوشحالم که باعث شدم به آشپزی علاقه مند بشی... :4d564ad6: به این میگن معجزه پیراشکی و قراره یه مقاله بنویسم راجع به پیراشکی درمانی!!!(در ادامه ی همون توت درمانی!!)...آخه قبل از پیراشکی هم دستور چند تا غذای دیگه رو گذاشتم ولی اون غذاها نتونستند همچین تاثیری رو تاپیک بذارن!!!(به این میگن رو هوا زدن!!:25r30wi:)
حتما منتظر غذای خوشمزه ی گیلانی هستیماااااااااااااااااااااااا

:25r30wi: پیشنهاد می کنم توت ها رو بذاری لای پراشکی :25r30wi:

fanoosi

New member
:5: بدون علت؟؟؟؟؟ مگه می شه؟؟؟
مام که رفتیم شمال همون روز اول که رسیدیم روز عید رفتیم مراسم سوم :sadsmiley:
یه جوون بیست و یکی دو ساله با دوستاش خلاف می رفتن تصادف کردن و خودش جا در جا و دوستش بعد یه روز کما فوت کردن
با اونام نسبت دور داشتیم
یه موتور می ندازن زیرپای یه الف بچه بدون اینکه یه جو عقل تو کلش باشه, خودشو سه نفر دیگه رو به کشتن داد
طفلک مادرش
واقعا خدا صبر بده, چطوری می خوان کنار بیان

بله متاسفانه...
حالا مرگ میاد دیگه...قسمت الهیه...راهیه که همه باید بریم...چه با علت چه بی علت!
منتها اینکه بازماندگان از قبل، آمادگیش رو داشته باشن یا نه... تو روند پذیرش مرگ عزیز و کنار اومدن با اون خیلی تاثیر داره...
من برای موردی که برات تعریف کردم فقط 6 ماه تو مرحله ی انکار گیر کرده بودم...تازه زیاد هم از نظر عاطفی وابسته اش نبودم....منتها نزدیک بود و عزاداری سنگینی داشت....
مرگ هر طوری باشه برای عزیزان سخته....خدا صبرشون بده

fanoosi

New member
:25r30wi:
نه نریز روی گوشت اونو جدا بذار بعد که غذا کشیدی تو بشقابت می تونی بریزی روی پلو :rolleyessmileyanim:
گوشت گوسفند منتها من به مامانم پیشنهاد دادم با گوشت مرغم می شه هااااا اتفاقا خوب هم شده بود
پاشو یه کم ورزش کن یک دو سه چهار یک دو ....

راوی جونم ممنون که دستور غذاشو گذاشتی برام
اگه درست کردم عکس میگرم و اینجا میذارم (البته این دو روز رو که درگیر جمع کردن وسایل سفرم...10 روز هم نیستم...بعد هم که برگردم من بدو آهو بدو...چیزه....یعنی باید بدوم دنبال کارهای پایان نامه و فارغ التحصیلی و...و بعدشم یا باید برا کنکور درس بخونم یا برم سر ک ل ا س ارشد!!!...تو این هاگیر و واگیر اگه بتونم حتما درستش میکنم!!!:25r30wi:)

mosaffa7

New member

من کلا از اول به نیت مدیریت پا به این انجمن گذاشتم :25r30wi:
بعد دیدم آدم اگه روانشناس باشه و سیاست داشته باشه باید از راهش وارد باشه :ph34r-smiley:
این بود که با همه طرح دوستی ریختم و اول جایگاهم رو محکم کردم بعد پستمو تحویل گرفتم
دیگه همینی که هست, بچه ها مثل کوه پشتم هستن و حمایت می کنن :a2d3:
الهم صل علی محمد و آل محمد

بابا روانشناس...بهروز بیرشک
بابا سیاستمدار...محمدجواد ظریف
بابا مدیر...استیو جابز
خب اگه حمایتت نکنن که بن رو شاخشه...

parand

Well-known member
خواهش می کنم
پلو و گوشتش که راحته, سختیش فقط به سبزیشه که بخوای سه جور مختلف کار انجام بدی و کنارش هم سبزی هاش رو پاک کنی و خورد کنی سخته
ولی اگه مثل سبزی قرمه از قبل آماده تو یخچال باشه دیگه کاری نداره
البته من خودم تا حالا درس نکردم فقط خوردم :25r30wi: ولی می دونم سبزیش آماده باشه کاری نداره می گی نه؟ موادشو بده الان درس کنم
:4d564ad6: غذاهای گیلانی معرکه اند, من عاشق واویشگام البته با گوشت چرخ شده نه دل و جگر, باقالی قاتوقم که نگووووووووو
اسم غذا رو می گفتی اقلا
بچه ها جدی یه تاپیک بزنید اینجوری کارادون تو نوشته ها گم می شه
ببین کارادااااااااا
من احساس میکنم سبزیشم اماده باشه سخته.......:shocked:
راوی تو عروسی خوردی؟؟؟ چهار شنبه میخوااام عروسی امیدوارم غذاشون همین باشه....................:rolleyessmileyanim:...
اسم غذایی که میخوام معرفی کنم کاله کبابه.............
من واویشکا اولین بار تو سلف دانشگاه خوردم به خاطر همین بدم میاد (کلا از گوشت چرخده دوست ندارم)...........
ولی باقالی قاتوقو موافقم.................
رااااستی میخواید تایپیک بزنید قسمت اشپخونه بزنید..............
راوی جون من هر موقع خودم یه چیزی بپزم نمی تونم بخورم چون انقد بوش به دماغم میخوره سیر میشم و اشتهام کور میشه..........

parand

Well-known member

سلام پرند جونم
خوبی؟درسهات خوب پیش میره؟
ماه چه خبر؟هوا خوبه؟!
وای پرند....خیلی خوشحالم که باعث شدم به آشپزی علاقه مند بشی... :4d564ad6: به این میگن معجزه پیراشکی و قراره یه مقاله بنویسم راجع به پیراشکی درمانی!!!(در ادامه ی همون توت درمانی!!)...آخه قبل از پیراشکی هم دستور چند تا غذای دیگه رو گذاشتم ولی اون غذاها نتونستند همچین تاثیری رو تاپیک بذارن!!!(به این میگن رو هوا زدن!!:25r30wi:)
حتما منتظر غذای خوشمزه ی گیلانی هستیماااااااااااااااااااااااا

سلام فانوسی عزیزم...........خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم........خوبم خدارو شکر...
امروزا انقد کار بیرون خونه دارم نمی رسم زیاد بخونم امروز تا 7 سر کار بودم......................
فانوسی موفق شدی ........ولی زمانی علاقه مند شدم که اصلا وقت ندارم واسه اینکار...........
باشه عزیزم میزارم. باید دستورشو از دوستم بگیرم..............

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
تو آن شعری که من جایی نمیخوانم که میترسم
به جــــانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینت

parand

Well-known member
بچه ها الان که ما همش داریم در مورد اشپزی صحبت میکنیم.........یادم افتاد یه بار تو همدری:
یه خانومه تایپک زده بود که شوهرش ایراد میگیره و حتی شخصی ترین کاراشو انجام نمیده تا اینکه سر ریختن هویج تو مرغ دعواشون بالا گرفته بود قهر بودند اومده و کمک میخواست.
همه میومدن بهش میگفتن چرا تو مرغ هویج ریختی، بدمزه میشه شیرین میشه یا میگفتن سیر بریزو از این حرفا .
خلاصه کلی اسپم دادن حتی اعضای قدیمی.........
بیچاره خانومه هی میگفت بابا این بحث اشپزیشیو ول کنید به موضوع اصلی بپردازید هیچ کس گوش نمی کرد........
ن اخرای تایپیک نزدیک بود اعضا دعواشون بشه سر هویج........:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
اینم یه خاطره................

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم...........خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم........خوبم خدارو شکر...
امروزا انقد کار بیرون خونه دارم نمی رسم زیاد بخونم امروز تا 7 سر کار بودم......................
فانوسی موفق شدی ........ولی زمانی علاقه مند شدم که اصلا وقت ندارم واسه اینکار...........
باشه عزیزم میزارم. باید دستورشو از دوستم بگیرم..............

ممنون عزیزم
اشکال نداره....آهسته و پیوسته بخون...به کارهات هم باید برسی خب...
بالاخره وقت هم پیدا میشه ....مهم اینه که الان انگیزشو داری
پس منتظر دستور طلاییت می مونم

fanoosi

New member
بچه ها الان که ما همش داریم در مورد اشپزی صحبت میکنیم.........یادم افتاد یه بار تو همدری:
یه خانومه تایپک زده بود که شوهرش ایراد میگیره و حتی شخصی ترین کاراشو انجام نمیده تا اینکه سر ریختن هویج تو مرغ دعواشون بالا گرفته بود قهر بودند اومده و کمک میخواست.
همه میومدن بهش میگفتن چرا تو مرغ هویج ریختی، بدمزه میشه شیرین میشه یا میگفتن سیر بریزو از این حرفا .
خلاصه کلی اسپم دادن حتی اعضای قدیمی.........
بیچاره خانومه هی میگفت بابا این بحث اشپزیشیو ول کنید به موضوع اصلی بپردازید هیچ کس گوش نمی کرد........
ن اخرای تایپیک نزدیک بود اعضا دعواشون بشه سر هویج........:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
اینم یه خاطره................

:5:
خدا از این مدل شوهرها نصیب گرگ بیابون هم نکنه!!!

rawy

New member
راوی جونم ممنون که دستور غذاشو گذاشتی برام
اگه درست کردم عکس میگرم و اینجا میذارم (البته این دو روز رو که درگیر جمع کردن وسایل سفرم...10 روز هم نیستم...بعد هم که برگردم من بدو آهو بدو...چیزه....یعنی باید بدوم دنبال کارهای پایان نامه و فارغ التحصیلی و...و بعدشم یا باید برا کنکور درس بخونم یا برم سر ک ل ا س ارشد!!!...تو این هاگیر و واگیر اگه بتونم حتما درستش میکنم!!!:25r30wi:)

ببخشید انقد چمن در قیچی نوشتم :riz513:
دیگه غذایی که نه اسمشو بدونی نه خودت درس کرده باشی همین می شه دستورش :tonguesmiley:
ولی انقد که خوشمزه است و دوسش دارم حیفم اومد بهتون نگم

rawy

New member
بابا روانشناس...بهروز بیرشک
بابا سیاستمدار...محمدجواد ظریف
بابا مدیر...استیو جابز
خب اگه حمایتت نکنن که بن رو شاخشه...

اسم استیوجابز فقط یه چندباری به گوشم خورده بقیه رو به جا نمیارم باز :(50):
آره؟؟؟ الان شما گفتی زحمت نیمرو با خودم بن شدی؟ یه کارت قرمز صوری گرفتی فقط اونم به لطف 123 بود
بعدشم من می دونم که این میزها به آدم وفا نمی کنه, و در پی همون سیاست اولیه همچنان دوستی هام رو حفظ می نمایم :rolleyessmileyanim:

mosaffa7

New member
اسم استیوجابز فقط یه چندباری به گوشم خورده بقیه رو به جا نمیارم باز :(50):
آره؟؟؟ الان شما گفتی زحمت نیمرو با خودم بن شدی؟ یه کارت قرمز صوری گرفتی فقط اونم به لطف 123 بود
بعدشم من می دونم که این میزها به آدم وفا نمی کنه, و در پی همون سیاست اولیه همچنان دوستی هام رو حفظ می نمایم :rolleyessmileyanim:

آورین دوست خوبم...آورین
نه بن نشدم...اگه بن میشدم که خیلی برات بد میشد؛ همین اول کار و استبداد...:ph34r-smiley:(بچه ها جون به سبک عمو قناد همه بگید واااااای وااای واااای واااااااااااااای)

rawy

New member
من احساس میکنم سبزیشم اماده باشه سخته.......:shocked:
راوی تو عروسی خوردی؟؟؟ چهار شنبه میخوااام عروسی امیدوارم غذاشون همین باشه...................
اسم غذایی که میخوام معرفی کنم کاله کبابه.............
من واویشکا اولین بار تو سلف دانشگاه خوردم به خاطر همین بدم میاد (کلا از گوشت چرخده دوست ندارم)...........
ولی باقالی قاتوقو موافقم.................
رااااستی میخواید تایپیک بزنید قسمت اشپخونه بزنید..............
راوی جون من هر موقع خودم یه چیزی بپزم نمی تونم بخورم چون انقد بوش به دماغم میخوره سیر میشم و اشتهام کور میشه..........

آخه دیگه یه برنج دم کردنه و گوشتم که چیزی نداره با پیاز می پزه دیگه
سبزی ها رو هم که همه یه جا تفت می خوره, به همین سادگی به همین خوشمزگی, فقط در آوردن مزه اش طبق یه ذائقه همه پسند شاید یه کم سخت باشه اگه بخواد برای مهمونی باشه, چون بعضی ها غذای ترش دوس ندارن بعضی ها شیرین, این هم شکر داره هم رب انار, هم زرشک داره هم کشمش, دیگه بستگی به ذائقه باید مزش رو تنظیم کرد.
آره امیدوارم از همون عروسی ها که من رفتم باشه
:5: واقعا؟؟؟؟؟ مگه می شه گوشت چرخ شده رو دوس نداشت, تو هر غذایی گوشت چرخ کرده داشت لطفا کنار من بشین :4d564ad6:
پرند تو تخم مرغم نمی خوری گوشتم که دوست نداری :smiliess (11): اقلا حتما از شامپو سدر صحت به موهات بزن, پروتین و از کجا تامین می کنی؟؟؟

rawy

New member
آورین دوست خوبم...آورین
نه بن نشدم...اگه بن میشدم که خیلی برات بد میشد؛ همین اول کار و استبداد...:ph34r-smiley:(بچه ها جون به سبک عمو قناد همه بگید واااااای وااای واااای واااااااااااااای)

راستی از اونجایی که به من گفتید مدیر مدیر الان من دارم می رم تو جوووو
و از همونجایی هم که اینجا همه دوستامن دیگه دارم دو شخصیتی می شم
لذا یه توصیه بهتون می کنم راوی نشنوه
هر کدومتون بن شدید همین آی دی تون رو ادامه بدید 1و2و3و ... به کوری چشمش :rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا