زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
فانوسی جون خیلی خیلی زحمت کشیدی مرسی دستت درد نکنه توضیحاتت هم واقعا جامع و عالی بود:thanks:
فقط یه سوال :
از چه خمیر آماده ای استفاده میکنی؟:bunnyearsmiley:

خواهش میکنم آیلین جونم
شرمنده که یه کم دیر شد...
از خمیر پیراشکی 9595
اینجا رو ببین...چند مدل پیراشکی رو توضیح داده....خیلی باحالهههههههههههههههه
http://www.9595.ir/پیراشکی

fanoosi

New member
واییییی چقدر تو کدبانویی فانوسی جون... خیلی خوبه . خیلی کار خوبی کردی دستورشو گذاشتی . میخوا م درستش کنم

قرار نشد شرمنده ام کنی آیناز جونم:thanks:
لطف داری...مطمئنم همتون این دستور رو از من بهتر بلدین...منم چون یه بار صحبتش با آیلین پیش اومد گذاشتم
هر وقت درست کردی عکساشو بذار ببینیم....اصن میخوای آدرس خونتون رو بذار بیایم از نزدیک ببینیم:rolleyessmileyanim:

fanoosi

New member
بچه ها یه چیزی بگم قول بدین بهم نخندینا, بدبختی مردم خنده نداره
849820_blush.gif

آقا من دوبار اشتباها به جای اینکه نقل قول رو بزنم ویرایش پستتون رو زدم, یکی پست فانوسی بوده یکی همین الان پست آیناز
871420_girl_blush2.gif

از همین تریبون بگم که اشتباه شده, قصد دخالت نداشتم
ای بابا یکی بیاد این کارو به عهده بگیره آخه :smiliess (2):

اشکال نداره راوی جونم
صاحب اختیاری....
میگما...مدیر دیگه چه اختیاراتی داره؟؟؟؟

fanoosi

New member
گاز بگیره خطرناک نیست؟؟؟؟؟
الان حدودا یه ماه یه گربه میاد تو حیاط ما. انقد میترسم میرم تو حیاط احساس میکنم هر جایی که گربه بوده دستم خورده.....وسواس گرفتم........
نمی دونم چیکار کنم که دیگه نیاد.......گاهی دوست دارم یه چیز بدم بخوره بمیره.(منو شطرنجی کنین:ph34r-smiley:). ولی خب دلم نمیاد........

وای پرند
گربه گناه داره...آدرس خونه ما رو بهش بده بیاد اینجا!!!
من گربه دوس میدارم!

parand

Well-known member
وای پرند
گربه گناه داره...آدرس خونه ما رو بهش بده بیاد اینجا!!!
من گربه دوس میدارم!

فانوسی جووونم نمی کشمشون...گاهی فقط این حس بهم دست میده. چون واقعا اذیت میشم..........
ادرس خونتونو بده پستشون میکنم..:thumbsupsmileyanim:.......قابل شمارو نداره اصلا همه ی گربه ها مال شما:tonguesmiley:

parand

Well-known member
راستی فانوسی عزیزم یادم رفت به خار دستور پیراشکی ازت تشکر کنم.:rose::thanks:.........پیراشکیات خیلی خوشگل شده بودن.........
من تا حالا پیراشکی درست نکردم احساس میکنم سخته........
یه بار سمبوسه درست کردم خوب شده بود....تقریبا مثل سمبوسست.......
الان که دستورشو گذاشتی دوست دارم درست کنم.................:smiliess (3):

ainazhz

New member
قرار نشد شرمنده ام کنی آیناز جونم:thanks:
لطف داری...مطمئنم همتون این دستور رو از من بهتر بلدین...منم چون یه بار صحبتش با آیلین پیش اومد گذاشتم
هر وقت درست کردی عکساشو بذار ببینیم....اصن میخوای آدرس خونتون رو بذار بیایم از نزدیک ببینیم:rolleyessmileyanim:

شما بیا شمال . اونوفت مثله بقیه بچه ها نیای سراغ من دیگه با خودم طرفی ... دوست شمالی داری باید ازش استفاده کنی دیگه

fanoosi

New member
فانوسی جووونم نمی کشمشون...گاهی فقط این حس بهم دست میده. چون واقعا اذیت میشم..........
ادرس خونتونو بده پستشون میکنم..:thumbsupsmileyanim:.......قابل شمارو نداره اصلا همه ی گربه ها مال شما:tonguesmiley:

سلام پرند جونم
خوبی؟
میدونم دلت نمیاد عزیزم
آخ جونم....همه ی گربه ها به نام خودم سند خوردن!!آیناز تو هم شاهد باش و امضا کن...:4d564ad6:

parand

Well-known member
پرننننننننند . بشوریشششششششششششششششششش؟ گناه داره بدبخت... البته میشه همسترو برد حموم . اما من دلم نمیاد و خفه میشه بچم

یعنی نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا من خون اشام که نیستم
r1.gif
cannibal.gif

می شورم خوشگلش میکنم...:tonguesmiley:
راستی همسترت دختر یا پسر؟؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
راستی فانوسی عزیزم یادم رفت به خاطر دستور پیراشکی ازت تشکر کنم.:rose::thanks:.........پیراشکیات خیلی خوشگل شده بودن.........
من تا حالا پیراشکی درست نکردم احساس میکنم سخته........
یه بار سمبوسه درست کردم خوب شده بود....تقریبا مثل سمبوسست.......
الان که دستورشو گذاشتی دوست دارم درست کنم.................:smiliess (3):

خواهش میکنم عزیزم....قابل شما رو نداشت
اونا که پیراشکی های من نبودن خواهری...عکسارو از نت گیر آوردم
اون موقع که خودم درستش کردم بعضی ها اونقدر هول بودن که نذاشتن عکس بگیرم:25r30wi:
این دفعه درست کنم حتما عکساشو میگیرم
نه اصلا سخت نیست...تو هم درست کردی بی زحمت مثل آیناز جون آدرس بده...

parand

Well-known member
خواهش میکنم عزیزم....قابل شما رو نداشت
اونا که پیراشکی های من نبودن خواهری...عکسارو از نت گیر آوردم
اون موقع که خودم درستش کردم بعضی ها اونقدر هول بودن که نذاشتن عکس بگیرم:25r30wi:
این دفعه درست کنم حتما عکساشو میگیرم
نه اصلا سخت نیست...تو هم درست کردی بی زحمت مثل آیناز جون آدرس بده...

سلام پرند جونم
خوبی؟
میدونم دلت نمیاد عزیزم
آخ جونم....همه ی گربه ها به نام خودم سند خوردن!!آیناز تو هم شاهد باش و امضا کن...:4d564ad6:

سلااااااام فانوسی عزیزم..........
مرسی خوبم. شما چطوری؟؟؟؟؟؟؟
بیا خونمون هم برات پیراشکی درست کنم هم بریم دفتر خونه سند بزنم به نامت ششدونگ.............
اره این دفعه درست کردی حتما عکسشو برامون بزار عزیزم...........

fanoosi

New member
سلااااااام فانوسی عزیزم..........
مرسی خوبم. شما چطوری؟؟؟؟؟؟؟
بیا خونمون هم برات پیراشکی درست کنم هم بریم دفتر خونه سند بزنم به نامت ششدونگ.............
اره این دفعه درست کردی حتما عکسشو برامون بزار عزیزم...........

خداروشکر خوبم عزیزم
آخ جونی......پس مقصد بعدی...خونه ی پرند ایناااااااااا:4d564ad6:
به روی چشمم

rawy

New member

منظورت چیه که خشک شد خواهر؟!!!والا چیزی به ذهنم نمیرسه چون تا حالا این اتفاق برام نیوفتاده...شاید موادش رو کم ریختی یا بیش از حد سرخش کردی....هان؟
:riz304:

خمیرش برگه های نازکی بود که خودش خیلی انعطاف پذیر نبود, و به خاطر اینکه موادش سرخ شده است و خواستم با روغن کمتری سرخش کنم روی پیراشکی ها کاملا خشک شده بود, چون قلق این غذا کلا اینه که تو روغن غلط بخوره تا خوب سرخ بشه و اصلا رژیمی نیست

rawy

New member

اشکال نداره راوی جونم
صاحب اختیاری....
میگما...مدیر دیگه چه اختیاراتی داره؟؟؟؟

هیچی بابا مدیر که اختیاری نداره بیچاره
همین ویرایش یا حذف پست ها, ویرایش اسم تاپیک ها, اخطار دادن به خاطی, بن کردن طرف, حذف تاپیک, بستن تاپیک, حذف اسپم
همینا دیگه :rolleyessmileyanim:
راستی پستهای حذف شده رو هم می تونه ببینه

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
خمیرش برگه های نازکی بود که خودش خیلی انعطاف پذیر نبود, و به خاطر اینکه موادش سرخ شده است و خواستم با روغن کمتری سرخش کنم روی پیراشکی ها کاملا خشک شده بود, چون قلق این غذا کلا اینه که تو روغن غلط بخوره تا خوب سرخ بشه و اصلا رژیمی نیست

منم با روغن خیلی خیلی کم سرخش کردم (با روغن ذرت...نمیدونم دوامش بیشتره یا هر چی...موقع سرخ کردن بیشتر تو ماهیتابه می مونه)
باورت نمیشه....وقتی میخواستم سیب زمینی سرخ کنم روغن سرخ کردنی معمولی ریختم و چهار برابر پیراشکی هام روغن برد!!
این دفعه خمیرش رو عوض کن شاید از خمیرش بوده باشه!!

sanam_b

New member
واااای اومدم ازتون خبر بگیرم دیدم همه اش حرف پیراشکی و غذاست دلم آب افتاد. منم پیراشکی میخوامممممم

fanoosi

New member
هیچی بابا مدیر که اختیاری نداره بیچاره
همین ویرایش یا حذف پست ها, ویرایش اسم تاپیک ها, اخطار دادن به خاطی, بن کردن طرف, حذف تاپیک, بستن تاپیک, حذف اسپم
همینا دیگه :rolleyessmileyanim:

:5:
بمیرم برات که مدیرها هیچ اختیاری ندارن!!!:25r30wi:
میگم اگه کارت زیاده بده من برات انجام بدم...ناسلامتی معاونتم!:25r30wi:

fanoosi

New member
واااای اومدم ازتون خبر بگیرم دیدم همه اش حرف پیراشکی و غذاست دلم آب افتاد. منم پیراشکی میخوامممممم

به به سلام صنم جونم
خوبی؟ چه خبرا؟
خیلی وقته نبودیاااااااااااااااا..... کجا بودی؟
قراره پرند و آیناز درست کنند و آدرس بدن بریم پیراشکی بخوریم...بهت خبر میده صنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا