هوی جغدو داره صبح میشه خوابت نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
صبح تا چن خوابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهههههههههه هوینجوری برای تنوع گفتم وگرنه ما یه عمر سر سفره پلنگ صورتی بزرگ شدیم بش که پشت نمیکنیم خخخخخخ
اااااالهیییییی تو پلنگ صورتی رو به این جیگری میخای و کنی بری این بچه قرتیا رو بگیری سعیده اخه چراااااااااااااا
ینی من کشته مردهی اون پلنگ صورتیه عکس شخصیتم اوج باحالیه
ماهم لباسمونو همینطوری به کسی نمیدیما ....................نهههههههههه هوینجوری برای تنوع گفتم وگرنه ما یه عمر سر سفره پلنگ صورتی بزرگ شدیم بش که پشت نمیکنیم خخخخخخ
آدرس دختر داییت بده میرم در خونشون میگم سارایی منو فرستاده لباسا رو بدهووووی من یه مدت کت و شلوارشو داشتم که اویز داره کلی خیلی حال میداد دختر داییم اومد برد:25r30wi::25r30wi:
نه باید به کاوه بگیم هر جی باشه سنی ارش گذشته مارک و از فیک تشخیص میده.
اوووووووووووووووووووووه کی میره اینهمه راهو حالا ناز نکن چقد میشه بگو تا چکش ساراها واست بنویسن لباسای خودت نمیخوام دس دوم نو میخوامماهم لباسمونو همینطوری به کسی نمیدیما ....................
فرزندم...........آدرس دختر داییت بده میرم در خونشون میگم سارایی منو فرستاده لباسا رو بده7977cujr38iyymsu8:
راس میگیا کاوه بزرگتر ماس
بابااااااااااا کاوههههههه برا من از این لباسا مارکش بگیر قول میدم دخمل خوبی بشم
آدرس دختر داییت بده میرم در خونشون میگم سارایی منو فرستاده لباسا رو بده7977cujr38iyymsu8:
راس میگیا کاوه بزرگتر ماس
بابااااااااااا کاوههههههه برا من از این لباسا مارکش بگیر قول میدم دخمل خوبی بشم
و اما کاوه همچنان مجهول الهویه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
چلاااااا بابا کاوهههه خب منم دل دارم آخهفرزندم...........
دختر خوب از این لباسا نمیپوشه ها
بیو ادریش بدمت برو در خونشون اگه تونشی بقیه چیزای منم بگیر بیار
عینه بولدوزر میمونه میاد همه جا با خاک یکسان میکنه
عاقا نظر من راجع به پلنگ چان عزیز
متفکر باحال
کنجکاو در مسائل
دوست داشتنی
صورتی میدونم این رنگی نیستن ولی من صورتیش میخوام باباییحالا چه رنگی دوست داری؟؟؟؟؟؟/
آخییییی لیست اشیا مسروقه رو بنویس همش واست پس میگیرم تا منو داری غم نداری هر چن بذار ببینم:21: نکنه برم اونجا وسایل منم بگیره
اصن بابا کاوه رو میفرستم بره بگیره بابایی زحمتش بکش
قربووووووونت برم یعنی همه این تعریفایی که کردی در مورد من بود؟:thanks:وااای باورم نمیشه سرخ شدم از خجالت
نظر منم در مورد سارا جون شیطون باحال دوست داشتنی با نمک چن تا از کامنتشم که تو تاپیکا خوندم دختر منطقی و فهمیده ای به نظر میاد
یعنی مرده آواتارشم کی دسات میاری پایین چشماتو ببینیم ؟؟؟
میگه سال تولدمهههههههههه:25r30wi::25r30wi:نمیدونم چرا 1316 زده کی میدونه
ووووی فدای تو بشم من
اره چندتا پلنگ داریم مگه:riz304:
خجالت میکشم خوب![]()
نمیدونم چرا 1316 زده کی میدونه