تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

sepid71

New member
من چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سارا بنطرم شوخ و شاده
لاو ویرولوژی بامعرفت و مهربون

من چی؟

sa@@ra

New member
نه خواهش میکنم
ما برای شما فقط پسپی قوطی میاریم..............

کاوه من وشابه دوس ندارم قهوه بی زخمت:25r30wi::25r30wi:

- - - Updated - - -

میگم ممیخواین دوتا صندوق نوشابه بزارم هی برای هم بار کنین؟؟
کاوه نگفتی چندتا نوه دارییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااا:5:

kaveh1316

New member
دوتا قهوه اسپرسو میدم بیارن خدمتتون فقط زیاده روی نکن که مجبور میشی تا صبح بیدار بمونیا نگی نگفتی

sara77

New member
ولی من از اون شیشه ایا هوس کردم
خدایا من دردمو به کی بگم:smiliess (2):

konjkave

New member
عاقا من هر وقت آواتار کاوه رو میبینم یاد فیلمای وسترن میفتم.عاشق لباسای بازیگرای اینجور فیلمام یعنی خراب این تیپم ساراهای گل یه دست از این لباسا واسم بفرستید بی زحمت مارک باشه

sara77

New member
عاقا من هر وقت آواتار کاوه رو میبینم یاد فیلمای وسترن میفتم.عاشق لباسای بازیگرای اینجور فیلمام یعنی خراب این تیپم ساراهای گل یه دست از این لباسا واسم بفرستید بی زحمت مارک باشه

اااااالهیییییی تو پلنگ صورتی رو به این جیگری میخای و کنی بری این بچه قرتیا رو بگیری سعیده اخه چراااااااااااااا
ینی من کشته مردهی اون پلنگ صورتیه عکس شخصیتم اوج باحالیه

sara77

New member
هوییییییییییییی دده میگم غیر بهداشتیه توش سوکس رفته شیشه ای نخورین

سوکس؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ اگه پشه هم باشه باز من راضیم
فقط از اون شیشیه ایای قرن 14 هوس کردم ووووووووووووویی چقد خوشمزه بودن شماها یادتو ننمیاد اون روزارو سنتون قد نمیداد

sa@@ra

New member

ووووی من یه مدت کت و شلوارشو داشتم که اویز داره کلی خیلی حال میداد دختر داییم اومد برد:25r30wi::25r30wi:
نه باید به کاوه بگیم هر جی باشه سنی ارش گذشته مارک و از فیک تشخیص میده.

بالا