..RANA..
New member
:riz304: ناراحت نشی هاااااااا .......... پررو بودن که خوبهمیگم چنتا ر دیگه میزاشتی 15 تا بیشتر ننوشتیا
میخوای برو تو ویرایش درستش کن
شرمنده سوال میکنما دلیل هم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:riz304: ناراحت نشی هاااااااا .......... پررو بودن که خوبهمیگم چنتا ر دیگه میزاشتی 15 تا بیشتر ننوشتیا
ویرایش کردم ... شد 30 تامیگم چنتا ر دیگه میزاشتی 15 تا بیشتر ننوشتیا
مرسی عزیز دلم ...... من به این امضایی که نوشتم اعتقاد دارم ... معلوم میشه که شما هم خیییییلی گلی :riz304:وای رعنا جون نمیتونم نگم..هرچند اینجا جاش نیس..امضات یکه...یک..یک..
تصورم ازت یک دختر مهربون و فهمیده ست
برادر عزیز شما حتی به ما مگفتی ایزو 9001 هستی ایرو 9002 هستی ایزو 1401 هستی چطور توقع داری در موردت قضاوت کنیم!!!!!!!!!!!!!!!سلام
من فعالیت زیادی در این انجمن نداشتم
خب رشته م هم خیلی مرتبط به رشته های شما نیست
دیگه کمتر میتونم بیام این سایت
ولی دوست دارم قبلش تصورات دوستانی که کمی تا قسمتی باهاشون بودم و یا بقیه رو در باره خودم بدونم:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
چیه کاوه مجهوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خود کاوه مجهول برای من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خود کاوه مجهول برای من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون 1316 ...........چیه کاوه مجهوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساله تولدمه!!اون 1316 ...........
من رعنا هستم بی تربیت :image170:میگم چرا اسمتو گذاشتی رانا
تازه تولید شده هنوز جواب نداده
بقیه محصولات ایران خودرو هم خوب بودنا
مثلا سمند سورن یا .......................
(ناراحت نشیا سمند سورن که بد نیست)
:25r30wi::25r30wi:ساله تولدمه!!
:5::5:................اکثراااااااااااا بچه های خوبین و خوشتیپ و خوش عکس و اخر مرام اخر معرفت اخر ....
:5::5:................