نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

somayeh mo

New member
راستی کیه نمره 307؟اینجا نیست؟می خوام بدونم چه احساسی داره؟:bunnyearsmiley:

somayeh mo

New member

بچه ها تورو خدا راستشو بگید کسی با نمره221با توجه به اینکه انگار امسال سطح نمره ها بالا رفته امیدی به قبولی داشته باشه؟:smiliess (11):
بچه ها خیلی نا امیدم ::p7977cujr38iyymsu8:(1
بچه ها کسی اینجا نیست؟:65d6a5d6s:

sana

New member
بچه ها ما باید توکلمون به خدا باشه هرچی اون بخواد میشه واسه اون غیر ممکن ،ممکنه

senoritamaria

New member
یکی همه درصداشو 100 وارد کرده بعد نمیدونم چرا پایینترین درصد همه درسا شده -33.
نمره شم شده بالای 400!

disjermino

New member
یکی همه درصداشو 100 وارد کرده بعد نمیدونم چرا پایینترین درصد همه درسا شده -33.
نمره شم شده بالای 400!

بچه ها من که گفتم این سیستم تخمین رتبه اعتباری نداره اینم یه نمونش :eek:fftopic: شما هم خودتونو با این سیستم امیدوار یا ناامید نکنید به نظرم هر کی بتونه نمونه درصد و رتبه ی سالای قبل رو بیاد اینجا بنویسه به بقیه کمک بزرگتری کرده:ad54ad:

gandom67

Member

بچه ها تورو خدا راستشو بگید کسی با نمره221با توجه به اینکه انگار امسال سطح نمره ها بالا رفته امیدی به قبولی داشته باشه؟:smiliess (11):
بچه ها خیلی نا امیدم ::p7977cujr38iyymsu8:(1
بچه ها کسی اینجا نیست؟:65d6a5d6s:

گلم امیدت رو از دست نده ،نمره 221 هم نمره خوبیه

نيازي

New member
درصد

تخمين رتبه زياد قابل اطمينان نيست بهتره بر اساس در صداي پارسال قضاوت كنيم اگه از دوستاتون كسي پارسال قبول شده درصداشو بنويسيد تا اينجوري به بقيه بچه ها كمك كنيد

سحا

New member
فعلا بگید این 407 کییه؟ سرکاریه؟
:65d6a5d6s:

سحا

New member
:sadsmiley:بچه هانظرتون راجع نمره من چیه امیدوار باشم من که نا امیدم:65d6a5d6s: 239

آخرین ویرایش:

somayeh mo

New member
:sadsmiley:بچه هانظرتون راجع نمره من چیه امیدوار باشم من که نا امیدم:65d6a5d6s: 239
هیچی معلوم نیست یه بار به این نتیجه مرسیم که امسال پایین 200هم امیدوار باشه به قبولی یه بار به این نتیجه می رسیم که رقابت بین نمره های 250تا200 خیلی زیاده وممکنه حتی بالای 200 هم قبول نشه.اما شما نمره ت خیلی خوبه ما رو مرزیم 221.ان شالاد خدا هیچکدوممون رو ناامید نمی کنه حداقل امیدوارم مثل بارسال باشه:smilies-azardl (181

سحا

New member
24:14:واقعا دارم خل می شم به خدا بعضی کلیدا غلطه یکی به دادمون برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا