مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
مهنام جان شما که کتابارو دارین مقایسه کردین به نظرتون کدوم بهتره؟
من تصمیم گرفتم بخشی رو که با زنتیک همپوشانی داره از لودیش اصلی بخونم یعنی فصل 4 تا 8 به بقیه رو از کتاب دیگه به نظرتون تصمیم درستیه؟

به نظر من دکتر عبادی ...
یعنی یه جورایی مولکولی رو از خود لودیش می خوای بخونی و
بقیه یعنی سلولی رو قصد داری از کتاب دیگه بخونی ؟ درسته ؟؟ خب چه کتابی ؟؟
واسه مولکولی که تصمیمت درسته
حالا واسه سلولی هم یه کتاب درست انتخاب کنی عااالیه ...

آخرین ویرایش:

fagoli

New member
سسلام دوستای ژنتیکی.ممنون از اینکه جوابمو دادین.شرمنده کردین به خدا.ببخشید که تو زحمت انداختمتون.والا کشته مهمون نوازیه شما منو.حداقل میگفتین نمیدونم.

z.bio

New member
سسلام دوستای ژنتیکی.ممنون از اینکه جوابمو دادین.شرمنده کردین به خدا.ببخشید که تو زحمت انداختمتون.والا کشته مهمون نوازیه شما منو.حداقل میگفتین نمیدونم.
دوست عزیز من براتون پیغام گذاشتم:riz304:

saghar

New member
سلام
من اگه الان بخام از یکی کمک بگیرم برای شروع با یه برنامه ی درسی کسی هست بعد خدا دستموبگیره:(نمیدونم از کجا شروع کنم...یه سال مفت وقت دارم ولی اگه الکی تو کتابا گم شم بی فایدست...

nourmah

New member
سلام
من اگه الان بخام از یکی کمک بگیرم برای شروع با یه برنامه ی درسی کسی هست بعد خدا دستموبگیره:(نمیدونم از کجا شروع کنم...یه سال مفت وقت دارم ولی اگه الکی تو کتابا گم شم بی فایدست...
salam azizam
age az safhe aval hamin typic shoro koni be khundan ,kheili chiza dastet miad!
bache ha ketaba ro moarefi kardan
va bad az ye zaman bandi baraye karay rozane at mituni ketaba ro shoro koni
movafaq bashi,mahnaz

gene...92

New member
بله،وجود داره،،،،،أما أنواع مكانيسم هاي ترميم در mt-DNA خيلي كمتر إز n-DNA است

gene...92

New member
نه سیستم ترمیم نداره به همین دلیل بیماری میتوکندریال ارثی هست چون ترمیم نمیشن

مریم جان تو یکی از جدولهای لودیش نوشته که گاما پلیمراز هم در سنتز و هم در ترمیم نقش داره.....میگردم جدول رو براتون میذارم

SNA

New member
بچه ها آیا ژنوم میتوکندری سیستم ترمیم داره یا نه؟:shocked:

سلام:من چند تا تست مشابه دیدم از کنکور سالای پیش که "نداشتن سیستم ترمیمی در میتوکندری"جواب صحیح بود:a2d3:

آخرین ویرایش:

SNA

New member
بچه ها فرق متیلاسیون هیستون و متیلاسیون dna چیه؟

سلام:متیلاسیون هیستون سبب اتصال هیستون به دی ان ای شده وبنابراین مانع فرایندهایی مثل رونویسی و... میشه..
متیلاسیون دی ان ای برای مقاصد مختلف انجام میشه:1-سیستم ترمیمی از روی متیلاسیون می فهمه کدوم یک از دو نسخه ی حاصل از همانندسازی قدیمی تره .در واقع نسخه ای که قدیمیه(الگو) همیشه متیله است و بنابراین نباید ویرایش بشه:پس سیستم ترمیمی نسخه ی درست رو تشخیص میده و ویرایش رو روی نسخه ی غیر متیله انجام میده.2-متیلاسیون یا عدم متیلاسیون به منزله ی مجوزی است برای تعیین زمان دقیق همانندسازیه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza16

Dr.passtor

New member
بچه ها آیا ژنوم میتوکندری سیستم ترمیم داره یا نه؟:shocked:
دیگه زیاد حاشیه نمیرم. فقط اینم به مطلب دوست عزیزی که جواب دادن اضافه کنم که زیرواحد گاما جزو dna پلیمرازهای A هست. از دوست دیگه که زحمت کشیدن متیلاسیونو توضیح دادن تشکر میکنم.چیزهای مهم رو گفتم.چیزی مهمی نیست بهش اضافه شه.اگرم باشه من حضور ذهن ندارم.موفق باشین.

SNA

New member
سلام بچه ها.میشه من در موردرشته ژنتیک انسانی راهنمایی کنید.این که چقدر ظرفیت داره.کدوم شهرا پذیرش دارن.منابعش چین؟و......ممنون میشم راهنماییکنید.رو
سلام عزیزم:امسال 80 تا برمیداره:شهرهای تهران-اصفهان-تبریز-شیراز-گلستان-بابلسر-یزد-بندرعباس-مشهد-زنجان امسال تو این رشته پذیرش دارن

آخرین ویرایش:

SNA

New member
سلام بچه ها.من امسال کنکور دادم و منتظر جوابا هستم.6م قراره نتیجه ی وزارت بهداشت بیاد .تو کنکور وزارت علومم شرکت کرددم رتبم 139 شده.نتیجه ی اونم هفته ی اول شهریور میاد.خیلی نگرانم:5: .برام دعا کنید
موفق باشید .بازم سر میزنم اینجا:riz304:

alireza16

New member
ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن:riz304:
درسته DNA پلیمراز گاما خواصیت ترمیم داره و در همانندساژی ژنوم میتوکندری استفاده می شه اما چیزی که منو گیج می کنه اینه که چیجوری هر جهشی که در طی تکامل در داخل ژنوم میتوکندری اتفاق می افتد ثبت می شه و ژنوم میتو کندری برای مطالعات فیلوژنی استفاده می شه؟:smiliess (12):

alireza16

New member
بچه ها بازم سوال:4d564ad6:
در ژنوم میتوکندری پروتئین های شبه هیستونی وجود دارد؟یا نیکد(برهنه )هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا