گوشی موبایلت چیه؟ مدل واگه عکسشو داری بذار تا بخندیم

Haydi

New member
تقریبا 3 ساله که دارمش..
خیلی گوشیه خوبیه..
E52

35499881848521366049.jpg

sakar

New member
7 سال میشه اینو دارمش

nokia-n82-05.jpg

سلام گوشی منم همینه عکسشو میذارم ببینید بخندید
:25r30wi:
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

البته یه نوکیا 6270 داشتم افتضاح بود انتن دهی در حد صفر خدا نصیب دیو بیابون نکنه

آخرین ویرایش:

Nr1

Well-known member

خوب حالا گوشي بنده رو ببينين حداقل هدف تاپيك كه خنديدنه مرتفع بشه...:ad54ad:

ولي خداييش گوشيه هاااااااااااااا يه هفته شار‍‌ژ نگه ميداره لامصب:25r30wi: بقيه امكاناتشم توپه صفحه 1 در 1 اينچي صفحه نمايش HD سيستم واي فاي و كلي آپشن ديگه... كلي باهاش حال ميكنم يه گيم داره خداييش پي اس اونجوري حال نميده ميتوني با برو بكس فوتبال بازي كني موقع دعوا خوب جواب ميده از همه مهمتر تو جيب هم جا ميشه:25r30wi:

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
حوصلم نمیکشه عکس گوشی هامو پیدا و آپلود کنم .اصلا این تاپیک واسه چی هست ؟ :shocked:

..eli

New member
من موتورولا a1200 دارم سفیدشو ولی یادمه زمانیکه این گوشیو خریدم ملت داشتن دنباله دکمه هاش می گشتن! آخر تکنولوژی بود واسه خودش..
New_Motorola_A1200_Quadband_PDA_GSM_Phone.jpg
هنوزم دارمش، ولی یه بار جهت درس عبرت واسه خودم کوبیدمش دیوار و یه زخم مشترک دارم باش ولی هنوزم دوست خوبیه..باهام راه میاد
اگه ازش دل بکنم میخوام نوکیا لومیا بخرم شایدم یه چی دیگه..

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
من کلآ تنوع طلبم اونم توی گوشی...همینا یادم بود که داشتم!

n81

n86

n95

x6

فکر کنم شماها تصمیم گرفتین منو سکته بدینا .من اینارو که دیدم اول فکر کردم اومدم نمایشگاه موبایل .میخریدی دوتا گوشیه دیگه چرا رودر وایسی میکنی.مرفه مرفه
سختی ندیده...................... من اولین گوشیمو که خریدم تا 3ماه بجای 3 وعده غذا 2 وعده میخوردم تازه دلم نمی اومد روش سیم کارت بزارم
حالا هی برو گوشی بخر
در ضمن اگه خواستی اینارو بندازی دور آدرس میدم برا من پستشون کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaveh1316

New member
میگم سارا آیفون 5 میتونه بره نون بخره یا برات آخر شبا آب خنک بیارهو یا ......................
من میگم اگه حتی اینکارارو هم نکنه وقتی خودشو نشون میده که دو دستت که هست همه بجای نگاه کردن به صورتت موقع حرف زدن به گوشیت نگاه میکنن و باهات حرف میزنن......................

kaveh1316

New member
مشاهده فایل‌پیوست 3033

این گوشی اخریم داغونه در حد تیم ملی 1200 بخرین ایینو نخرین...صدبار خراب شده مجبورشدم ازگوشی بقیه استفاده کنم

اینا به ترتیب ازاولی گوشیم تااخریش این وسطا گوشی موقتی هم داشتم
این گوشی یکی از اولین گوشیای منه همه بهش میگفتن جارو برقی......... ولی من هیچوقت فراموشش نمیکنم خیلی باهاش خاطره دارم ببخشید اگه ادامه بدم گریم میگیره................:13:

kaveh1316

New member
مشاهده فایل‌پیوست 3022
گوش من اینه البته یه هفتس که خریدمش.....تولید ملی

همین روزا مجبور میشی بندازیش سطل اشغال میگی نه نگاه کن.............
اولین ایرادش صدای گوشی ضعیفه
دوم. تاچش خوب کار نمیکنه
سوم. وقتی مموری میزاری روش هی هنگ میکنه
بازم بگم یا کم آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@parisa

New member
با سنسور چشمش کار کردی خیلی حال میده؟؟؟؟
آره کلا ازش راضیم تمام خواسته های منو برآورده میکنه!
اولین گوشی که خریدم نوکیا N72 یادش بخیر شده بود جزیی از وجودم ولی یه از خدا بی خبر دزدیدش منم دچار افسردگی حاد شدم!
nokia-n72_1.jpg

بعد از اون خدابیامرز راضی شدم به نوکیا 5200 چون دیگه دلم نمیومد بعد از اون عزیز از دست رفته گوشی بخرم!
10657-0.jpg

خلاصه داشتمش تا تبدیل به جنازه شد این گوشی رو دست گرفتم!
1200-black-sinac-wordpress.jpg

بعد از یه مدت دیدم منو این همه فلاکت محاله گفتم الان دیگه وقت خیانت به نوکیاس ورفتم سامسونگ خریدم گالکسی اس 3!
GALAXY-SIII-4.jpg

mohana

Well-known member

اینم مال منه.3-4 سالی هست دارمش.

منم همینطور...4 ساله دارمش
2 بار شسته شد...بیشتر از 10 بار افتاد زمین...:riz481:یه بار هم که کلا دل و روده ریخت بیرون...:ph34r-smiley:ولی همچنان کار میکنه:25r30wi:

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
آره کلا ازش راضیم تمام خواسته های منو برآورده میکنه!
اولین گوشی که خریدم نوکیا N72 یادش بخیر شده بود جزیی از وجودم ولی یه از خدا بی خبر دزدیدش منم دچار افسردگی حاد شدم!
nokia-n72_1.jpg

بعد از اون خدابیامرز راضی شدم به نوکیا 5200 چون دیگه دلم نمیومد بعد از اون عزیز از دست رفته گوشی بخرم!
10657-0.jpg

خلاصه داشتمش تا تبدیل به جنازه شد این گوشی رو دست گرفتم!
1200-black-sinac-wordpress.jpg

بعد از یه مدت دیدم منو این همه فلاکت محاله گفتم الان دیگه وقت خیانت به نوکیاس ورفتم سامسونگ خریدم گالکسی اس 3!
GALAXY-SIII-4.jpg
رزولوشن تصویر عالی. دوربین عالی. تاچ عالی. سرعت خوب .ظاهر خوب.ولی تو اپیلیکیشن از نوکیا ضعیف تره
در هر حال داشتنش برای ما گدا گودورا بعید به نظر میرسه

بالا