leylii
New member
منم همینه گوشیم راست می گه.......
عزیزم این مدل گوشی های کل فامیلتون بود دیگه؟
عزیزم این مدل گوشی های کل فامیلتون بود دیگه؟
7 سال میشه اینو دارمش
![]()
سلام گوشی منم همینه عکسشو میذارم ببینید بخندید
:25r30wi:
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
البته یه نوکیا 6270 داشتم افتضاح بود انتن دهی در حد صفر خدا نصیب دیو بیابون نکنه

فکر کنم شماها تصمیم گرفتین منو سکته بدینا .من اینارو که دیدم اول فکر کردم اومدم نمایشگاه موبایل .میخریدی دوتا گوشیه دیگه چرا رودر وایسی میکنی.مرفه مرفه
میگم سارا آیفون 5 میتونه بره نون بخره یا برات آخر شبا آب خنک بیارهو یا ......................
این گوشی یکی از اولین گوشیای منه همه بهش میگفتن جارو برقی......... ولی من هیچوقت فراموشش نمیکنم خیلی باهاش خاطره دارم ببخشید اگه ادامه بدم گریم میگیره................:13:مشاهده فایلپیوست 3033
این گوشی اخریم داغونه در حد تیم ملی 1200 بخرین ایینو نخرین...صدبار خراب شده مجبورشدم ازگوشی بقیه استفاده کنم
اینا به ترتیب ازاولی گوشیم تااخریش این وسطا گوشی موقتی هم داشتم
با سنسور چشمش کار کردی خیلی حال میده؟؟؟؟حالا هرچند ریا میشه ولی میذارم!
![]()
![]()
این دومیه گوشی منه............تف به ریا!
مشاهده فایلپیوست 3022
گوش من اینه البته یه هفتس که خریدمش.....تولید ملی
مشاهده فایلپیوست 3057 خودت قضاوت کنگوشی من:
![]()
البته 7-8سالی نوکیا N70 داشتم و این بعد اونه 5ماهه هست.
آره کلا ازش راضیم تمام خواسته های منو برآورده میکنه!با سنسور چشمش کار کردی خیلی حال میده؟؟؟؟
مشاهده فایلپیوست 3057 خودت قضاوت کن
رزولوشن تصویر عالی. دوربین عالی. تاچ عالی. سرعت خوب .ظاهر خوب.ولی تو اپیلیکیشن از نوکیا ضعیف ترهآره کلا ازش راضیم تمام خواسته های منو برآورده میکنه!
اولین گوشی که خریدم نوکیا N72 یادش بخیر شده بود جزیی از وجودم ولی یه از خدا بی خبر دزدیدش منم دچار افسردگی حاد شدم!![]()
بعد از اون خدابیامرز راضی شدم به نوکیا 5200 چون دیگه دلم نمیومد بعد از اون عزیز از دست رفته گوشی بخرم!
![]()
خلاصه داشتمش تا تبدیل به جنازه شد این گوشی رو دست گرفتم!
![]()
بعد از یه مدت دیدم منو این همه فلاکت محاله گفتم الان دیگه وقت خیانت به نوکیاس ورفتم سامسونگ خریدم گالکسی اس 3!
![]()