زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
عرض سلام ، خسته نباشید و روز بخیر خدمت خانم مدیر

خانم مدیر امیدوارم خوب باشید
خانم مدیر امیدوارم سفر بشما و خانواده ی گرامیتان خوش گذشته باشد
خانم مدیر ما بچه ها شما را دوست داریم
خانم مدیر من وقتی شما نبودید و بچه ها اذیت میکردند به آنها تذکر میدادم و دعوایشان میکردم
خانم مدیر وقتی شما نبودید من همیشه مشق هایم را مینوشتم
خانم مدیر من یک روز در میان ناخن هایم را میگرفتم
خانم مدیر من پسر خوبی شده ام
خانم مدیر یادتان هست یک روز به شما چیز گفتم و دعوایمان شد؟ خانم مدیر من معذرت میخواهم و میدانم شما مرا میبخشید و حالا که مدیر شده اید از نمره ی انضباط من کم نمیکنید و مرا اخراج نمیکنید و به خانه ی من زنگ نمیزنید و پدر و مادر مرا نمیخواهید
خانم مدیر من شعر هم برایتان گفته ام
اگر دوست دارید بخوانم:

حالا خانم مدیره
حالا خود مدیره
حالا مدیر پدیره

خانم مدیر این را با بچه ها تمرین کرده ایم که سر صف بخوانیم ، فقط امیدوارم که مرا بخشیده باشید...

.........................................................................
پ . ن : خیلی مخلصیم راوی جان...تبریک میگم مدیر شدنتون رو...اصلا ببین ؛
ما شاگرد تنبل شما مدیر ...
آقا ما پني سيلين شما سفالوسپورين نسل سوم
آقا ما عرق نعنا شما مارتيني
آقا ما کزت شما سیندرلا
آقا ما کچل شما میرزا کوچک جنگلی
آقا ما روز دانش آموز شما روز ولنتاین
آقا ما ماشین حساب شما تبلت
آقا ما استاد اسدی شما لیونل مسی
ما کوچکتیم...

بیبین کارادا!!!

اینو باید تو ورد ذخیره کنم که هر وقت حالم بد بخونم و متحول بشم...:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

بارلی

New member
چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم جایی که میری نیاز به دسترسی به نت نیست ... چون حتما جواب قبولیت و قبل از دیدن نتایج ازش می گیری ... فانوسی عزیزم برای ما هم دعا کن...:a2d3:

fanoosi

New member
اونایی که حرص و جوش می خورن, با خود ناخن صرف می کنن اغلب واسه همین معمولا ناخن ندارن, دقت کن با دقت جواب بده

والا منم دلم می خواد چرا اینطوری می شه؟؟؟؟
من هنوز نرفتم قوانین رو بخونم, یعنی ببین اینجا رو به کی سپردن, برم ببینم شاید عصای موسی تو بساط داشته باشن بتونم پستتون رو از هم بشکافم

عصای موسی!!!!!:5::25r30wi::25r30wi:

parand

Well-known member
سلااااااااااام به همه ی دوستای گلم........
بارلی
فانوسی
راوی
اقای مصفا

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزییییییییییزم... مرسی منم خوبم...
خواهش می کنم کاری نکردم ...
خدا روشکر که بهتری... خب طبیعیه نباید تا یه مدت ازش کار بکشی تا کاملا اسپاسم رفع شه ...
عزیزم امیدوارم به زودی حالت خوب شه :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ممنوووووووووون بارلی جونم:thanks:
انشالله همیشه سلامت باشی دوستم:heart:

parand

Well-known member
همه چقد نگران نتایج ارشدید امیدوارم همتون بهترین نتیجه رو بگیرید......................:a2d3::rose:

fanoosi

New member
دوستان کسی میدونه بین اعلام نتایج تا شروع ثبت نام چند روز طول میکشه؟(چه علوم چه بهداشت)

اطلاعی ندارم....ولی اصولا زمان زیادی بینش فاصله نیست که بخواد خیلی هم طول بکشه....یه هفته...10 روز...

fanoosi

New member
عزیزم جایی که میری نیاز به دسترسی به نت نیست ... چون حتما جواب قبولیت و قبل از دیدن نتایج ازش می گیری ... فانوسی عزیزم برای ما هم دعا کن...:a2d3:

از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...

parand

Well-known member
سلام به روی ماهت پرند جووونم . خوبی عزیزم ؟پرند تو نمی خوای از روی ماه بیای پایین...:riz304:
مرسی عزیزم. خوبم خدارو شکر...........نمیدونم....هر جور شما دوست داری..........اگه بخواید همین الان میام پایین.... :)شکلکام کار نمیکنه:(

fanoosi

New member
عزیزم به جای شیطنت کمک راوی جوون کن مگه نه اینکه معاونش هستی ؟:whistle:

راوی جون خودش گفته چون کوچولوی تاپیکی کارهای سخت سخت بهت نمیدیم!! :4d564ad6:
منم کتفم درد میکنه خواهر چه جوری عصا به این سنگینی رو بردارم ببرم به دست مدیر برسونم آخه!!!:25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
همه چقد نگران نتایج ارشدید امیدوارم همتون بهترین نتیجه رو بگیرید......................:a2d3::rose:

بچه ها دقت کردید که پرند کاملا خودش رو از صف قبولی ها جدا کرده و کاملا کنکوری شده
پرند جون آخرشم 6/6 قبول می شی در حالی که هیچکی انتظارش رو نداشته (چون خودت اینطوری به ما القا کردی) :a2d3:

parand

Well-known member
راوووووووی جونم نتونستم پستتو پیدا کنم...........
مرسی عزیزم از اینکه میخوای در مورد فلش نویسی شخصیت راهنماییم کنی.....................

parand

Well-known member
سلاااااااااااام عزیز دلم
خوبی؟
چقدر خوشحالم که اومدی...

مرسی دوست خوبم.........
فانوسی جونم مواظب خودت باش امیدوارم زودتر خوب شی...........
راستی رفتی مشهد التماس دعای فراوان دارم......................

بارلی

New member
از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...
من برات دعا می کنم همونی که دوست داری بشه عزیزم ...:a2d3:

mosaffa7

New member
سلااااااااااامی چو بوی خوش آشنایی خدمت پرند عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه و ایام بکامت باشه و هرجا هستی و هرکاری میکنی خوش و خرم باشی

و فانوسی عزیز...از همین الان التماس دعا دارم ازت...ایشالا همه ی بچه ها رو از دعای خیرت محروم نکنی

دوستان با اجازه باید برم...فعلا خدانگهدار

تقدیم به همه:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا