bahramian0935
New member
واللهگیرمون نمیاد که ببینم شیطون است یاارام
خدا عاقبت منو بخیر کنه قراره چه کارایی بکنم
بوگو جیگر من انجام میدم اصن عاشق همین واسطه شدنم
دوست عزیز عنوان تاپیک اینه دوست داری همسرت آروم باشه یا شیطون ولی شما میگی متین وبا حیا خب هم آدمای شیطون وهم آروم میتونن دارا این خصلتا باشن شما کدوم میپسندی؟:riz304:منم دوس دارم همسرم متين وباحيا باشه
ایزو با چن نفر قرار داد میبندی قرار شد من واست واسطه شم دیگه شماره کارتمم تو پ خ بهت میدم بعد با سارا نصف میکنیم تا مبلغ واریز نشه ما کاری نمیتونیم بکنیم:tsimuzpzwoap1t9y3o7سلام
شما بگو من اول چیکار کنم؟؟؟کجا واریز کنم؟؟؟ چقدر؟
هر روز یه سر بیا اینجا ببینم چیکار میتونم برات بکنم.آخر وقت بیایا شیرینی بچه هام یادت نرهواللهگیرمون نمیاد که ببینم شیطون است یاارام
چون آشنایی گذاشتمت اول لیست:smilies-azardl (113 پدیده واون یکی بهارم وسطای لیستنآروم و با جذبه :rolleyessmileyanim:
اگه مث خودم شیطون باشه همش دعوامون میشه .:rolleyessmileyanim:
ایزو با چن نفر قرار داد میبندی قرار شد من واست واسطه شم دیگه شماره کارتمم تو پ خ بهت میدم بعد با سارا نصف میکنیم تا مبلغ واریز نشه ما کاری نمیتونیم بکنیم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خخخخخخخخخخخخخ به همون اندازه ی سرسخت بودن ایشون من و کنجکاو هم ماشاله خبره و زیرک هستیم نگران نباش من تو این یکی خداییش متخصصمباشه بابا قبول
آخه من همه پست ها رو نمیرسم بخونم شاید پست شما را نخوندم که قراداد بستی!!!
قبول
ولی گفته باشم ایشون خ سرسخته ها
بعدا دبه در نیارین که نمیشه و نمیتونیمو.... از این بهونه ها بیارین
چون آشنایی گذاشتمت اول لیست:smilies-azardl (113 پدیده واون یکی بهارم وسطای لیستن
چون آشنایی گذاشتمت اول لیست:smilies-azardl (113 پدیده واون یکی بهارم وسطای لیستن
بسیار سپاسگزاریم ...:4d564ad6:
سلام جیگرررررررررررررررررر خوفی؟کنجکاو جیگرررررررر خودمونم بی زحمت اگه جا داره وسطای لیست یا اخراش جا بده خو ما هم ادمیم دل داریم به غرعاااااااان
سلام جیگرررررررررررررررررر خوفی؟
بهار گذاشتم اولای چون خیلی بچه با حالی منم دوسش دارم.
تو رو هم واست یه فکرایی کردم توپ میخوام واسه پسرم بگیرمت البته به خودش نگفتما ولی هر چی نباشه من ننه اشم :sarma:رو حرفم حرف نمیزنه فقط تو بله رو بگو بقیه اش با خودم:riz303:
کنجکاوووووووووووووووو؟؟؟؟
تو هنوز نمیدونی اینجور خبرایی رو باید اروم به طرف بگی خو ذوق مرگ میشه اخه چرا به عروست فک نمیکنی اخه
نمیدونم چی باید بگم بخاطر این سوپرایزی که کردی
یادم باشه سر سفره ی عقد بگم با اجازهی مادر شوهرم بعلهههههه اسمتو میبرم که اونجا هم اسمت باشه (معرفتو حال کردی):a2d3:
پسرت خوبه؟؟؟؟؟؟//اصن خهجالتم اومد یهووویی ووووووووووییییh34r-smiley:
خوبه.اصن کلا پسر خوبیه والا نمیخواستم هیچوقت براش زن بگیرم یهو تو رو دیدم گفتم این بهترین عروسی که گیرم میومد از بچه های انجمن فک کنم میشناسی.
هر چی میبینمت بیشتر ازت خوشم میاد پاشو یه چرخ بزن ببینم عیب و ایرادی نداری عروس گلم:sarma:
تو کف کدوم رابطه؟؟؟باشه ننه الان قر بیام؟؟خو بذار یکن سنگین باشم خو اخه من بخام اینکارو نکنما این شیطونه نمیذاره
عجیجمییییییییییی خودتو پسملتو دوش دالممممممممممممم(اصن من تو کف این رابطم هااااااا)
مادر شوهرم چه پایس خوفه
تو کف کدوم رابطه؟؟؟
الان نه اینجا عاقا میاد زشته من عروس بی حیا نمیخوامااا باید سنگین باشی.پسر من خیلی سنگین زنشم باید مثه خودش باشه.تادلت بخو.اد من مادر شوهر با حالیم اصن نظیر ندارم خخخخخخخ
خو منم میگم پایه ای دیگه خوبه
اااااااای بابا نمیشه به پسرت بگی بیاد کلی کار داریم اخههههههههههه خاهش میکنم دقت کنین الان تو این مواقع استرس زاااااا
من که سروسامون گرفتم پسر کنجکاو جون بشش میاد نایس باشه
دخملا من رفتم ببینم شما چیکارر میکنین دیگه
وام میدن از یکی از بچه های اینجا شنیدم یکی از هدفهای اصلیم واسه ازدواج همون وامس بعدش دیگه از منطقه متواری میشیمبذار ببینم هستش بگم بیاد.ولی فک کنم خواب باشه بچه ام صبح زود بلند میشه میره سر کار واسه همین شبا زود میخوابه نشد میگم فردا شب بیاد صحبتای آخر بکنید ایشالا که خوشبخت شین:thanks:هزینه های عروسیم با خودت