تاپیک سوالو جواب

bioelectric

Active member
دادا به رشتت نیمیخوردا.......نکونه میخای به مریضا فقط شوک بدی؟
تازه آوازه دهله از نزدیک خوب نیس!

آخه چی چی بوگم آباجی ؛ وختی میگم پول تو پرستاریس میگند نه
دیگه چیکار کنیم ، به رشتمون مربوط نیمیشه،اما تو این محیطا بودم؛ میدونم چه خبرس... البته نه در حدی خیلی پیشرفته
شوک و اینام بلد بودم ، اما چون هیچ وقت شک ندادم ؛ دیگه یادم نیست
آوازی دوهولتونم از نزدیک گوش کردم
حالا شوما تو بیمارستان کار میکنید یا درمانگاهی؛ کلینیکی ؛ چیزی؟

آخرین ویرایش:

BBT

New member
چی؟ آواز؟قرآن؟ آهان درس؟؟؟
با اجازه بزرگترا هیچی!!!
چرا در یک زمان در چند مکان در حال مکالمه هستید؟

نمیدونم شاید همه میخوان که اونجایی باشم که اونا هستن
از کجا فهمیدی اینو ؟

asal 92

New member
سوالت کوووووووووو
نظرت درباره چادر چیه ؟ خودت میپوشی ؟
به نظرم عقیده ای هستش....
هیچوقت نه خودم نه مامانم چادر نداشتیم ونذاشتیم....البته چادر نماز دارم....
.
.
نظرت در مورد جامعه مجازی؟؟؟؟؟؟

@parisa

New member
استامنوفن از کجا میفهمه ما کجامون درد میکنه؟
استامینوفن که نمی فهمه وقتی رفت تو معده میرسه سر یه دوراهی بعد میمونه کجا بره اونوقت تصمیم میگیره از آقا پلیس مهربون که تازه شبا هم بیداره بپرسه وآقا پلیس هم که همیشه همه جا حضور فعال داره به آدرس موردنظر راهنماییش میکنه واین شد که استامینوفن راه خونشو پبدا کرد وتا آخر عمر به خوبی وخوشی با درد زندگی کرد..........قصه ما به سر رسید......تازه استامینوفن به خونش رسید این دفعه!
متولد1316 ایی؟

kaveh1316

New member
استامینوفن که نمی فهمه وقتی رفت تو معده میرسه سر یه دوراهی بعد میمونه کجا بره اونوقت تصمیم میگیره از آقا پلیس مهربون که تازه شبا هم بیداره بپرسه وآقا پلیس هم که همیشه همه جا حضور فعال داره به آدرس موردنظر راهنماییش میکنه واین شد که استامینوفن راه خونشو پبدا کرد وتا آخر عمر به خوبی وخوشی با درد زندگی کرد..........قصه ما به سر رسید......تازه استامینوفن به خونش رسید این دفعه!
متولد1316 ایی؟
از کجا فهمیدی عزیزم؟
حقتو خوردنا؟؟

kaveh1316

New member
متولد1316 ایی؟
یادم رفت سوال کنم گفتی اسمه دوراهیه چیه؟؟؟؟؟؟

بالا