تاپیک سوالو جواب

bioelectric

Active member
بله ؛بسیار سوال ایجاد شده واسم ولی الان وقت پرسیدنشون نیست(الان وقت خوابه کاکا:rolleyessmileyanim:)؛فقط یه وقتی برگردین پست های قبلی رو بخونین ببینین برای شما هم سوالی ایجاد میشه؟

میشه شما الان مهم ترین سوالتون را بپرسید؟ چون ما از بیرون به این قضیه نگاه نکردیم نمیدونیم باید چه سوالی تو ذهنمون ایجاد بشه؟

bioelectric

Active member

am-ml

New member
والا تو شهر ما اسم پریسا رو واسه دخترا میذارن جاهای دیگه رو اطلاع ندارم!:ad54ad:

خدا رو شکر ؛والا می بینم ملت ازت سوالای مشکوک میپرسن(GF) خوب شک کردم .:rolleyessmileyanim::riz481:
من تا حالا کلی عزیزم جونم بهت گفتم خوب.:tonguesmiley:

- - - Updated - - -

این عکس کیه؟آواتارتونو میگم

خانم سهیلا آریان

sepid71

New member
عجبا اصلا من حرف نزنم بهتره

اگه احیانا چیزی گفتم یا کاری کردم هم معذرت میخام، ببخشید... چرا من باید باعث بشم اشک یه نفر در بیاد آخه(اینو با خودم بودما، ناراحت نشید دوباره)

خب خجالت زده شدم.گفتم شاید سهوا سوالی پرسیم ک شخصی بوده و نباید میپرسیدم. اخه یکم خشن شده بودید !

bioelectric

Active member
وای توروبخدا راس میگویند؟آباجی پ چرا صداد در نیمیاد من اینجا غریب افتادم؟

نه آباجی خدا نکند غریب بیوفتید... بچا اصفان همه جا هستند
چه رنگی دیگه باید صدامون در بیاد، چندتا صفه پیش بچا پرسیدند؛ گفتم!

sepid71

New member
پ ن پ میشه آدم پرستار باشه ولی بیکار باشه؟

پرستاریو دوس داری؟

- - - Updated - - -

خدا رو شکر ؛والا می بینم ملت ازت سوالای مشکوک میپرسن(GF) خوب شک کردم .:rolleyessmileyanim::riz481:

- - - Updated - - -

خانم سهیلا آریان

چندسالتونه؟

am-ml

New member
میشه شما الان مهم ترین سوالتون را بپرسید؟ چون ما از بیرون به این قضیه نگاه نکردیم نمیدونیم باید چه سوالی تو ذهنمون ایجاد بشه؟

خوب راستش من در مورد نوع سوالاتی که پرسیده شده سوال داشتم ولی شاید یه کم بقیه رو ناراحت کنم ؛بی خیال .:smiliess (10):

@parisa

New member

- - - Updated - - -

خانم سهیلا آریان
خب آباجی این ملت میخان باکلاس بازی در بیارن شما به همون الفاظ ادامه بده!
این خانم که گفتی خودتی ؟

bioelectric

Active member
خوب راستش من در مورد نوع سوالاتی که پرسیده شده سوال داشتم ولی شاید یه کم بقیه رو ناراحت کنم ؛بی خیال .:smiliess (10):

نه بهتره همین جا سوالتون را بگید تا اگه داریم کار اشتباهی انجام میدیم ؛ دیگه تکرار نشه... خواهشا

@parisa

New member
نه آباجی خدا نکند غریب بیوفتید... بچا اصفان همه جا هستند
چه رنگی دیگه باید صدامون در بیاد، چندتا صفه پیش بچا پرسیدند؛ گفتم!
آره شکری خدا همه جل پیدا میشن!
آخه دادا من که علم غیب ندارم چندتا صفه پیش چیچی میگن حالا ناغافل داشتم رد میشدم گفتم یه سری بیام از اینورا!
دادا باید یه تاپیک بزنیم مخصوص خودمون بچا اصفان!
نظرت مثبتت چیچیه؟

بالا