bioelectric
Active member
خب خجالت زده شدم.گفتم شاید سهوا سوالی پرسیم ک شخصی بوده و نباید میپرسیدم. اخه یکم خشن شده بودید !
نه... خشونت؟ من و خشونت؟ شاید شما با لحن بد نوشته هامو خوندید؛ اون آمار و احتمال مهندسی و اینام شوخی بود!
خب خجالت زده شدم.گفتم شاید سهوا سوالی پرسیم ک شخصی بوده و نباید میپرسیدم. اخه یکم خشن شده بودید !
نه... خشونت؟ من و خشونت؟ شاید شما با لحن بد نوشته هامو خوندید؛ اون آمار و احتمال مهندسی و اینام شوخی بود!
:5: چرا سوالای سخت می پرسی سپید جون؟
باااااااوشه : 27 سال و یک ماه و 25 روز.
خب آباجی این ملت میخان باکلاس بازی در بیارن شما به همون الفاظ ادامه بده!
این خانم که گفتی خودتی ؟
اهان . باشه
ما هرچی بیشتر شیفت بدیم حقوقمون بیشتره شاید یکی بتونه با 50 تا شیفت در ماه بالای سه میلیون در بیاره ولی من که نمیتونم!اره ادم یمتونه کار داشته باشه و حتی بیکار باشه
حقوقت چه قدره ؟
شما چرا مدیری؟
آره شکری خدا همه جل پیدا میشن!
آخه دادا من که علم غیب ندارم چندتا صفه پیش چیچی میگن حالا ناغافل داشتم رد میشدم گفتم یه سری بیام از اینورا!
دادا باید یه تاپیک بزنیم مخصوص خودمون بچا اصفان!
نظرت مثبتت چیچیه؟
نه بهتره همین جا سوالتون را بگید تا اگه داریم کار اشتباهی انجام میدیم ؛ دیگه تکرار نشه... خواهشا
چون بعد از فعالیت و درخواست به ادمین اون مدیر کرد
چند روزه کاربر فعال شدی ؟
دادا با عرضی معذرت این نقلی قولی که شوما از من گرفتی مال یه سوال دیگه بچا بودا......!آباجی دِ خب میترسم این بچا اینجا نفمند مَ دارم چی چی میگم؟ آخه یوخته دارم غلیظ حرف میزنم، اینجا جاش نیس
آره شکری خدا همه جل پیدا میشن!
آخه دادا من که علم غیب ندارم چندتا صفه پیش چیچی میگن حالا ناغافل داشتم رد میشدم گفتم یه سری بیام از اینورا!
دادا باید یه تاپیک بزنیم مخصوص خودمون بچا اصفان!
نظرت مثبتت چیچیه؟
شرمنده خب!اخه کسیو زیاد نمیشناسم اینجا.خواستم اشنا شم!:dadad4:
ما هرچی بیشتر شیفت بدیم حقوقمون بیشتره شاید یکی بتونه با 50 تا شیفت در ماه بالای سه میلیون در بیاره ولی من که نمیتونم!
مگه جوجو دل نداره؟تازه مارکشم نایکه!مگه جوجه کتونی پاش میکنه؟
:28:
شوخی کردم عزیزم .
توی پروفم ،قسمت "درباره من" رو نگاه کنی اونجا هم سنم رو نوشتم ؛حساس نیستم .
راستی من صندلی داغ داشتم ؛خوشحال میشم اگه وقت کردی بخونیش و نقدم کنی.
کلا کاری به درستی و غلطی نداشتم فقط واسم نوع و مدل بعضی سوالات ؛ سواله؛مثلا هدف از بعضی سوالات رو ؛اونم توی محیط مجازی متوجه نمی شم؛به نظرم بعضی سوالات فقط وقت تلف کردن و نهایتا درگیر کردن بی فایده ذهن خودمون هست ؛ بی فایده اس.
جناب بی بی تی تا کی میخواید تو انجمن باشید؟
صبح هستید براتون کله پاچه بیارم؟:riz481:
دادا با عرضی معذرت این نقلی قولی که شوما از من گرفتی مال یه سوال دیگه بچا بودا......!