دوست داری همسر آیندت شیطون باشه یا آروم؟

konjkave

New member
یعنی رو که نیست .....خخخخخخ بابا ما اینجا گفتیم تاپیک همسریابی و دعوت به همکاری کردیم حالا خود مارو دور میزنین اصن همکار نخواست خودم یه تنه همه کارا رو انجام میدم:13:

sara77

New member
ببینید کلا دخترای انجمن کودک درونشون فعاله و همه شیطونن اینجا هم پسرا اکثرا شیطون خاستن دیگه هرکی زودتر اومد جنس مورد نظرشو انتخاب کنهههههههههههه
دیگه اینجوری بصرفه ترررررررررره

konjkave

New member
نظرم درباره ی کی بگم؟؟؟؟؟وااای باز دوباره صورتم گل انداخت رنگم پریده یعنی جدی نوبت منه؟؟؟؟؟:ad54ad:

bioelectric

Active member
خب حالا بذار یه فکری هم برا خودت کنیم اینجوری نمیشه.............کنجکاو کوجایی بیا بوگو نظرت دربارش چیه؟؟؟

سارا من که شونصد بار گفتم من کیس نمیخام.......به حرفها من خوب توجه نمیکنی؛ بعد دوباره میای میگی تو هم اگه شریک بودی عایا...
بعدم با احساسات جوونای مردم بازی نکن، منو هم برا ازدواج به کسی معرفی نکن ، قصد ازدواج ندارم

sara77

New member
نظرم درباره ی کی بگم؟؟؟؟؟وااای باز دوباره صورتم گل انداخت رنگم پریده یعنی جدی نوبت منه؟؟؟؟؟:ad54ad:

بوووووووووووگو عزیزم بببینم کدوم گل پسرو انتخاب کردی خجالت نکش الهههههههیی یه لحظه یاد خودم افتادم
بیا در گوشم بگووووووووووووووووووو اصن

- - - Updated - - -

سارا من که شونصد بار گفتم من کیس نمیخام.......به حرفها من خوب توجه نمیکنی؛ بعد دوباره میای میگی تو هم اگه شریک بودی عایا...
بعدم با احساسات جوونای مردم بازی نکن، منو هم برا ازدواج به کسی معرفی نکن ، قصد ازدواج ندارم

ینی من تا تورو با دستای خودم یکی رو به حواله نکم ول کن نیستم گفته باشم
بگو خوب

konjkave

New member
اوهو اعتماد به نفس که نیست اعتماد به سقف الان یعنی من شکست عشقی خوردم :13:
عسل کجایی که ببینی با زن داداش آینده ات چه کردن؟؟؟:sadsmiley:

bioelectric

Active member
بوووووووووووگو عزیزم بببینم کدوم گل پسرو انتخاب کردی خجالت نکش الهههههههیی یه لحظه یاد خودم افتادم

- - - updated - - -

ینی من تا تورو با دستای خودم یکی رو به حواله نکم ول کن نیستم گفته باشم
بگو خوب

با دستهای خودت؟دستهات را نمیدونم ولی خودت را خب!
اما من قصد ازدواج ندارم... بگو خب

konjkave

New member
الان شکست عشقی خوردم تا بیست وچهار ساعت آینده کسی حرف ازدواج جلو من نزنه که اصن تحمل شنیدنش ندارم:sad:

sara77

New member
الان شکست عشقی خوردم تا بیست وچهار ساعت آینده کسی حرف ازدواج جلو من نزنه که اصن تحمل شنیدنش ندارم:sad:

واویلااااااااااااااااااااااااااااا فک کنم یکم بیشتر پیش بریم تو افقم دیگه رامون نمیدن بغرعااااااااان

bioelectric

Active member
اوهو اعتماد به نفس که نیست اعتماد به سقف الان یعنی من شکست عشقی خوردم :13:
عسل کجایی که ببینی با زن داداش آینده ات چه کردن؟؟؟:sadsmiley:

نه کنجکاو...چرا تو حرفهای منو به خودت گرفتی من کلی گفتم،اصلا شکست عشقی چیه ؟ شما با این شرایطی که واسه خودت اعلام کردی الان به اندازه ی سال تولدت (اونم تازه به میلادی)خواستگار داری...

konjkave

New member
یعنی ادمین بنمون کنه حق داره بس که اسپم میفرستیم دخترم دخترای قدیم :sarma:

konjkave

New member
یعنی ادمین بنمون کنه حق داره بس که اسپم میفرستیم دخترم دخترای قدیم :sarma:

epid_epid

New member
یه شیطونشم بی زحمت برا منم سوا کنید........ مثه خودم باشه خوشتیپ و خوشگلو جذاب و باحال و شیطووووووووووووووون و .... :D :25r30wi::4d564ad6::28:

economic

New member

سارا جون رو اعصاب مخترع ما رژه نـــــــــــــــــــــــــــــــرو
زن نمیخـــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
میخاد دس اختراع کنه
اذیتش نکن
باش کاری داشته باشی با من طـــــــــــــــــــــــــــــرفیا گفته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

economic

New member
راستــــــــــــــــــــــی
این مکسین جــــــــــــــــــــــان خوب کشید کنارا
فک کنم یکیو پیدا کرد رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bioelectric

Active member
سارا جون رو اعصاب مخترع ما رژه نـــــــــــــــــــــــــــــــرو
زن نمیخـــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
میخاد دس اختراع کنه
اذیتش نکن
باش کاری داشته باشی با من طـــــــــــــــــــــــــــــرفیا گفته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخی:(40):
واقعا وقتی من میبینم یه اینجور پشتیبانهایی دارم، انگیزه ام بیشتر و بیشتر میشه...:painting:
ممنون اکونومیک جان ، خب شد اومدی منو از دست اینا نجات بدی، هرچی من میگم قصد ازدواج ندارم دوباره میپرسند؛ شیطون میخای یا آروم؟

parnian24

New member
بنا به اسرار دوستان باشه ميگم!
194619_2chw5mg.gif

آروم باشه و مهربون وشوخ طبع و اكتييو.

konjkave

New member
نه کنجکاو...چرا تو حرفهای منو به خودت گرفتی من کلی گفتم،اصلا شکست عشقی چیه ؟ شما با این شرایطی که واسه خودت اعلام کردی الان به اندازه ی سال تولدت (اونم تازه به میلادی)خواستگار داری...

نه باباااااااااااااااا من هیچ حرفی به خودم نمیگیرم .خیاتون راحت راحت ظرفیت من از حافظه ابررایانه هام بیشتر خخخخخ
خواستگار نمیخوام فقط یه قبولی ارشد میخوام که خدا باید موافقت کنه :sad:

ایزو

New member
واغا پسرا یاد بگیرین ایناس معیارا
شما زود به خاستت میرسی یکی گذاشتم کنار براتون این شماره عابرو میدم تو خصوصی پولو واریز کن که منم طرفتو پست کنم بیاد

- - - Updated - - -

براتو کنجکاو خوبه کلا این معیارو داره
کنجکاو بعلهه رو بوگوووووووو وقت نداریم باید بریم سراغ بعدی

سلام
سارا خانوم فرد مورد نظر و من خودم سراغ دارم:rolleyessmileyanim: نمیشه شما فقط واسطه بشین؟؟؟ بی زحمت البته!!!:rolleyessmileyanim:

بالا