خب حالا بذار یه فکری هم برا خودت کنیم اینجوری نمیشه.............کنجکاو کوجایی بیا بوگو نظرت دربارش چیه؟؟؟
نظرم درباره ی کی بگم؟؟؟؟؟وااای باز دوباره صورتم گل انداخت رنگم پریده یعنی جدی نوبت منه؟؟؟؟؟:ad54ad:
سارا من که شونصد بار گفتم من کیس نمیخام.......به حرفها من خوب توجه نمیکنی؛ بعد دوباره میای میگی تو هم اگه شریک بودی عایا...
بعدم با احساسات جوونای مردم بازی نکن، منو هم برا ازدواج به کسی معرفی نکن ، قصد ازدواج ندارم
اوهو اعتماد به نفس که نیست اعتماد به سقف الان یعنی من شکست عشقی خوردم :13:سارا من که شونصد بار گفتم من کیس نمیخام.......به حرفها من خوب توجه نمیکنی؛ بعد دوباره میای میگی تو هم اگه شریک بودی عایا...
بعدم با احساسات جوونای مردم بازی نکن، منو هم برا ازدواج به کسی معرفی نکن ، قصد ازدواج ندارم
بوووووووووووگو عزیزم بببینم کدوم گل پسرو انتخاب کردی خجالت نکش الهههههههیی یه لحظه یاد خودم افتادم
بیا در گوشم بگووووووووووووووووووو اصن
- - - updated - - -
ینی من تا تورو با دستای خودم یکی رو به حواله نکم ول کن نیستم گفته باشم
بگو خوب
بوووووووووووگو عزیزم بببینم کدوم گل پسرو انتخاب کردی خجالت نکش الهههههههیی یه لحظه یاد خودم افتادم
الان شکست عشقی خوردم تا بیست وچهار ساعت آینده کسی حرف ازدواج جلو من نزنه که اصن تحمل شنیدنش ندارم:sad:
الان شکست عشقی خوردم تا بیست وچهار ساعت آینده کسی حرف ازدواج جلو من نزنه که اصن تحمل شنیدنش ندارم:sad:
واویلااااااااااااااااااااااااااااا فک کنم یکم بیشتر پیش بریم تو افقم دیگه رامون نمیدن بغرعااااااااان
اوهو اعتماد به نفس که نیست اعتماد به سقف الان یعنی من شکست عشقی خوردم :13:
عسل کجایی که ببینی با زن داداش آینده ات چه کردن؟؟؟:sadsmiley:
سارا من که شونصد بار گفتم من کیس نمیخام.......به حرفها من خوب توجه نمیکنی؛ بعد دوباره میای میگی تو هم اگه شریک بودی عایا...
سارا جون رو اعصاب مخترع ما رژه نـــــــــــــــــــــــــــــــرو
زن نمیخـــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
میخاد دس اختراع کنه
اذیتش نکن
باش کاری داشته باشی با من طـــــــــــــــــــــــــــــرفیا گفته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه کنجکاو...چرا تو حرفهای منو به خودت گرفتی من کلی گفتم،اصلا شکست عشقی چیه ؟ شما با این شرایطی که واسه خودت اعلام کردی الان به اندازه ی سال تولدت (اونم تازه به میلادی)خواستگار داری...
واغا پسرا یاد بگیرین ایناس معیارا
شما زود به خاستت میرسی یکی گذاشتم کنار براتون این شماره عابرو میدم تو خصوصی پولو واریز کن که منم طرفتو پست کنم بیاد
- - - Updated - - -
براتو کنجکاو خوبه کلا این معیارو داره
کنجکاو بعلهه رو بوگوووووووو وقت نداریم باید بریم سراغ بعدی
بنا به اسرار دوستان باشه ميگم!![]()
آروم باشه و مهربون وشوخ طبع و اكتييو.