تو پروفایل دوستان عکس پاستیل گذاشتم آخرش هم نوشتم ..هدف من؟( این شکلک خبیثو خییییلی دوس دارم)![]()
دوستان اومدن گفتن به هدف شومت رسیدی دلمون آب شد وفلان..
آقا mj اومدن میگن من متوجه منظورتون نشدم
من::5: :65d6a5d6s::14:
ینی خاطرت اینفد خنده دار بود نتونستی بنویسی:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
تو پروفایل دوستان عکس پاستیل گذاشتم آخرش هم نوشتم ..هدف من؟( این شکلک خبیثو خییییلی دوس دارم)![]()
من::65d6a5d6s::14:
تو پروفایل دوستان عکس پاستیل گذاشتم آخرش هم نوشتم ..هدف من؟( این شکلک خبیثو خییییلی دوس دارم)
من:
آها!
اون قضیه!
خوب جناب ما، نه پاستیل دوست دارد و نه دلش آب می شود!
نهایتا اگه جوجی، بستنی! "دنتی"، چیزی بود! یک چیزی! پاستیل چیه خوب! جسارتا ! در مایه های لایستیک ماشینه ولی یکمی رنگ و مزش فرق می کنه!
مهنا برا من چرا نفرستادی پ
فکر کنم اون موقع من وجود مجازی نداشتم... اره؟؟؟
پس چرا برا من نفرستادی:
نه خب..خوشمزه س..خیـــــــــــــــــــــلی دوست دارم:thanks:
من فکر میکردم آقایون هم دوست دارن...چون من و پسرخاله م همیشه برا پاستیل با هم دعوا داریم....:sdasdasd:از همون بچگی خوراکی های منو میگرفت:25r30wi: هیچی دیگه بعدا کم کم متوجه شدم نه آقایون از این چیزا خوششون نمیاد..پسرخاله م استثناس![]()
می شناسنمش!
همونی که خاله بازی تونو بهم می زد!
راستی یادش بخیر!
از همون تاپیک خاله بازی ، با خیلی از دوستان از جمله شما، آشنا شدم!
آها!
اون قضیه!
خوب جناب ما، نه پاستیل دوست دارد و نه دلش آب می شود!
نهایتا اگه جوجی، بستنی! "دنتی"، چیزی بود! یک چیزی! پاستیل چیه خوب! جسارتا ! در مایه های لایستیک ماشینه ولی یکمی رنگ و مزش فرق می کنه!
بله خود خودشه![]()
خاله بازی گفتین یاد نوشته خودتون افتادم![]()
نه واقعا....آخه چطور دلتون می اومد؟
:black_eyed:
شیوا...بگی میگم...گفته باشم(یکی از بزرگترین و کاربردیترین تهدید های دوران کودکی)عاغا ی سوال....
خاطره فقط باید مربوط به فضای انجمن باشه؟؟؟
من چند روز دیگه با یکی از بزرگترین کاربران اینجا قرار ملاقات دارم....میشه خاطرات اون روزم بیام اینجا بگم...:black_eyed:
حق داری بخندی والا:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
وای منم امتیازو نمیدونستم اینهو این ندید بدیدا هی از یکی از بچه میپرسیدم این چراغ سبزا چیه اومده برام خخخخخخخخخخخخخخخخ
تازه چندتاشم اسم نداشت منم اون لحظه همش فک میکردم کی برام امتیاز زده:smiliess (11):
یه خاطره دیگه...
سر صندلی داغ یکی از بچه ها دکتر ام جی کلی شکلک ابی جدید میذاشت بهشون گفتیم ادرس لینکشو بده ماهم بذاریم ادرس ندادن که ندادن..چرا؟؟50):
بعدش ما شیطنت میکردیم میگفتیم فرق مدیریت با کاربر عادی در به کار بردن شکلک های ابیه...:black_eyed:
الانم فکر کنم فرق مدیر با مدیر ارشد در به کار بردن شکلک سبز در امضا باشه:![]()
خو رو شکلکه کلیک میکردید لینک سورسشو بر میداشتید:65d6a5d6s:
حالا ایشالا از این به بعد
نمیشد تارا جان... دکتر حرفه ای عمل میکنه خو:black_eyed: