دختری که بخاطر زیبایی به مدرسه نمی رود

economic

New member
بابا مامان منم اولش نمیذاشتن برم درس بخونم که میترسیدن منو همش چشم بزنن یا نظر بقیه رو جلب کنم خخخخخخخخخخخ
دیگه اخرش پلیس و اتحادیه اینا همه تلاش کردن تا موفق شدن راضیشون کنن :black_eyed:

منم همین مشکل رو داشتم ولی از اونجا که خود اتحادیه و پلیسم چشم داست هنوز نرفتم :((((((((((((((

ب ب ت جــــــــــــــــــــــــــــــــــوـن تو رو خدا
چه جوری مامان بابات راضی شدن من دارم میمیرم از غصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
خیلی دوس دارم منم باسواد شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتم
برم تو اجتمــــــــــــــــــــــــــــــــــاع
چیکا کنـــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه به روبندو این چیزا باشه که من باید حتما واقعا فقط چشامو بپوشونم:smiliess (11):

ب ب ت جان
ی
تاپیک میزاشتی واسه خودشیفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ها

economic

New member
سلام بــ همگــی ...

میگـــوئیــوم کــ : مــا اینــوم ... به به اتمــاد به نفــش دوباره گل کــرده ...

ساغولیـــن ...

به خــاتـر اـــیــ کـــ شنگولیـــم ...

بیخــیــش مــا اینـــوم خــو ... (مگه میشه 23ــمون نداشتــ :)

جونی جونــوم ویــا .... خالو خالو ...

tnks a L0t

:(40)::thanks::bunnyearsmiley:

واقعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا شنگولی............................

ketabsabz

Well-known member
یک دختر 19 ساله پاکستانی مقیم ایتالیا به جرم زیبایی ازرفتن به مدرسه از سوی والدین خود بازماند. به گزارش تالار گفتگوی ایرانیان یک خانواده پاکستانی مقیم ایتالیا دخترخود را به دلیل زیبا بودنش ازرفتن به مدرسه بازداشتند. اما با وساطت کنسولگری پاکستان، اتحادیه های صنفی و پلیس این دختر 19 به مدرسه بازگشت.
1335781599_1.jpg

1335781614_2.jpg

در همین راستا، رسانه های ایتالیا اعلام کردند که این دختر پاکستانی بسیارزیباست و والدین وی به دلیل ترس از اینکه زیبایی وی ممکن است نظر جوانان ایتالیایی را جلب کند،مانع ادامه تحصیل وی در مقطع دبیرستان شدند. والدین وی قصد دارند دختر آنها با یک جوان پاکستانی ازدواج کند به همین دلیل دوست ندارند نظر هیچ جوان ایتالیایی نسبت به وی جلب شود.
1335781629_3.jpg

ولی پلیس و اتحادیه های صنفی پس از گفتگوبا خانواده وی برای راضی کردن آنها نسبت به این مساله، این دختر پاکستانی پس ازمدتها غیبت به دبیرستان خود بازگشت.

خخخخ من که کلی خندیدم ، هه یعنی چی آخه ؟؟؟

خوو منم تصمیم گرفتم برا اینکه ندزدن منو دیگه هیجا نرم خخخ :4d564ad6:

BBT

New member
ب ب ت جان
ی
تاپیک میزاشتی واسه خودشیفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ها

باشه اکو دارم بهش فکر میکنم
ولی چرا منم تو اینا بودم
من به این متواضعی :(40)::(40)::(40):

bahar9368

New member
یک دختر 19 ساله پاکستانی مقیم ایتالیا به جرم زیبایی ازرفتن به مدرسه از سوی والدین خود بازماند. به گزارش تالار گفتگوی ایرانیان یک خانواده پاکستانی مقیم ایتالیا دخترخود را به دلیل زیبا بودنش ازرفتن به مدرسه بازداشتند. اما با وساطت کنسولگری پاکستان، اتحادیه های صنفی و پلیس این دختر 19 به مدرسه بازگشت.
1335781599_1.jpg

1335781614_2.jpg

در همین راستا، رسانه های ایتالیا اعلام کردند که این دختر پاکستانی بسیارزیباست و والدین وی به دلیل ترس از اینکه زیبایی وی ممکن است نظر جوانان ایتالیایی را جلب کند،مانع ادامه تحصیل وی در مقطع دبیرستان شدند. والدین وی قصد دارند دختر آنها با یک جوان پاکستانی ازدواج کند به همین دلیل دوست ندارند نظر هیچ جوان ایتالیایی نسبت به وی جلب شود.
1335781629_3.jpg

ولی پلیس و اتحادیه های صنفی پس از گفتگوبا خانواده وی برای راضی کردن آنها نسبت به این مساله، این دختر پاکستانی پس ازمدتها غیبت به دبیرستان خود بازگشت.

حالا اونقد هم آش دهن سوزی نیس که پسرا بیوفتن دنبالش.

اگه من دخترشون بودم فک کنم تو خیابون هم نمیزاشتن برم :black_eyed:

k-b

New member
حالا جالبیش اینه که این دختر به اصطلاح خوشگلشون رو به کسی نشون نمیدن چون میخوان بدنش به یه پاکستانی!!! خب چه کاریه؟!!! شوهر پاکستانی آخرش یه بمب میبنده به خودش منفجر میشه میره!!! دخترشون بیوه میشه!!! همون بدنش به یه ایتالیایی که بهتره!

BBT

New member
حالا جالبیش اینه که این دختر به اصطلاح خوشگلشون رو به کسی نشون نمیدن چون میخوان بدنش به یه پاکستانی!!! خب چه کاریه؟!!! شوهر پاکستانی آخرش یه بمب میبنده به خودش منفجر میشه میره!!! دخترشون بیوه میشه!!! همون بدنش به یه ایتالیایی که بهتره!

نه دیگه اینو به کس کسونش نمیدن
مگه الکیه
دختر به این دسته گلی خوشملی

marzi ba

Well-known member
bbt جان همچنان در کف این دختر پاکستانیه موندی فک کنم دیگه مامان باباش راضی شن بره مدرسه:black_eyed:

k-b

New member
نه دیگه اینو به کس کسونش نمیدن
مگه الکیه
دختر به این دسته گلی خوشملی

حالا تو چرا خوشحالی؟!!! نکنه قولش رو به تو دادن؟! گفته باشم اینا پاکستانین یهو دیدی مجبورت کردن عملیات انتحاری انجام بدیا! حالا از ما گفتن بود!

mahsa.

New member
بابا مامان منم اولش نمیذاشتن برم درس بخونم که میترسیدن منو همش چشم بزنن یا نظر بقیه رو جلب کنم خخخخخخخخخخخ
دیگه اخرش پلیس و اتحادیه اینا همه تلاش کردن تا موفق شدن راضیشون کنن :black_eyed:

اونا میترسیدن بری مدرسه دیگرانم از درس خوندن بیفتن . کلا قید ازدواجو بزنن.

BBT

New member
حالا تو چرا خوشحالی؟!!! نکنه قولش رو به تو دادن؟! گفته باشم اینا پاکستانین یهو دیدی مجبورت کردن عملیات انتحاری انجام بدیا! حالا از ما گفتن بود!

من نماینده و وکیل اون خانواده پاکستانیم تو ایران
به من گفتن مواظب باشم کسی به دخترشون نگاه چپ نکنه یه موقع خخخخخخخخخخ

k-b

New member
من نماینده و وکیل اون خانواده پاکستانیم تو ایران
به من گفتن مواظب باشم کسی به دخترشون نگاه چپ نکنه یه موقع خخخخخخخخخخ

واسه دختر مردم تاپیک باز کردی عکسش رو زدی تو سایت بعد مواظبی کسی بهش نگاه چپ نکنه! چقدرم که مواظب بودی!!! یعنی خدا وکیلی اینا آدم مطمئن تر از تو پیدا نکردن؟!!! یادم باشه دنبال آدم مطمئن میگشتم بیام سراغ خودت:65d6a5d6s: این خانواده آخر تو رو منفجر میکنن! قیافه ی باباش رو که دیدی!:25r30wi:

BBT

New member
واسه دختر مردم تاپیک باز کردی عکسش رو زدی تو سایت بعد مواظبی کسی بهش نگاه چپ نکنه! چقدرم که مواظب بودی!!! یعنی خدا وکیلی اینا آدم مطمئن تر از تو پیدا نکردن؟!!! یادم باشه دنبال آدم مطمئن میگشتم بیام سراغ خودت:65d6a5d6s: این خانواده آخر تو رو منفجر میکنن! قیافه ی باباش رو که دیدی!:25r30wi:

کژال من نمیخواستم بگم
ولی دیگه میگم

قضیه از این قراره که این داستان در اصل برای خودم بود یعنی من رو به خاطر این مسعله فرط زیبایی نمیذاشتن برم یونی بعد این قضیه خبر رسانی شدو پای پلیس کشید وسط
بعد اون دختره که دیدی که پزشکی میخوند تو ایتالیا برام یه تاپیک زد تو انجمنشو که یه نفر به اسم بی بی تی تو ایران چنین مشکلی داره
بعد منم گفتم به رسم تشکر یه همچین چیزی براش بزنم جبران کنم

k-b

New member
کژال من نمیخواستم بگم
ولی دیگه میگم

قضیه از این قراره که این داستان در اصل برای خودم بود یعنی من رو به خاطر این مسعله فرط زیبایی نمیذاشتن برم یونی بعد این قضیه خبر رسانی شدو پای پلیس کشید وسط
بعد اون دختره که دیدی که پزشکی میخوند تو ایتالیا برام یه تاپیک زد تو انجمنشو که یه نفر به اسم بی بی تی تو ایران چنین مشکلی داره
بعد منم گفتم به رسم تشکر یه همچین چیزی براش بزنم جبران کنم

بابا یکی بیاد این بی بی تی رو از برق بکشه!!! کلا توهم زده! فکر کنم دوباره دلستر خوردیا!!!:25r30wi: راست گفتی این اعتماد به نفس تو، تو حلق من که هیچچچچچچچچ تو حلق کل بچه های انجمن هم جا نمیشه!!!

بالا