دختری که بخاطر زیبایی به مدرسه نمی رود

BBT

New member
یک دختر 19 ساله پاکستانی مقیم ایتالیا به جرم زیبایی ازرفتن به مدرسه از سوی والدین خود بازماند. به گزارش تالار گفتگوی ایرانیان یک خانواده پاکستانی مقیم ایتالیا دخترخود را به دلیل زیبا بودنش ازرفتن به مدرسه بازداشتند. اما با وساطت کنسولگری پاکستان، اتحادیه های صنفی و پلیس این دختر 19 به مدرسه بازگشت.
1335781599_1.jpg

1335781614_2.jpg

در همین راستا، رسانه های ایتالیا اعلام کردند که این دختر پاکستانی بسیارزیباست و والدین وی به دلیل ترس از اینکه زیبایی وی ممکن است نظر جوانان ایتالیایی را جلب کند،مانع ادامه تحصیل وی در مقطع دبیرستان شدند. والدین وی قصد دارند دختر آنها با یک جوان پاکستانی ازدواج کند به همین دلیل دوست ندارند نظر هیچ جوان ایتالیایی نسبت به وی جلب شود.
1335781629_3.jpg

ولی پلیس و اتحادیه های صنفی پس از گفتگوبا خانواده وی برای راضی کردن آنها نسبت به این مساله، این دختر پاکستانی پس ازمدتها غیبت به دبیرستان خود بازگشت.

BBT

New member
بابا مامان منم اولش نمیذاشتن برم درس بخونم که میترسیدن منو همش چشم بزنن یا نظر بقیه رو جلب کنم خخخخخخخخخخخ
دیگه اخرش پلیس و اتحادیه اینا همه تلاش کردن تا موفق شدن راضیشون کنن :black_eyed:

matin

New member
منم همین مشکل رو داشتم ولی از اونجا که خود اتحادیه و پلیسم چشم داست هنوز نرفتم :((((((((((((((

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: leylii

shiva3322

New member
والا خوش به حال مردم...ما هم از زشتی جایی نمیریم:65d6a5d6s:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mikhak s

نوتر

New member
منم همین مشکل رو داشتم ولی از اونجا که خود اتحادیه و پلیسم چشم داست هنوز نرفتم :((((((((((((((

بابا مامان منم اولش نمیذاشتن برم درس بخونم که میترسیدن منو همش چشم بزنن یا نظر بقیه رو جلب کنم خخخخخخخخخخخ
دیگه اخرش پلیس و اتحادیه اینا همه تلاش کردن تا موفق شدن راضیشون کنن :black_eyed:

خدا بگم چیکارتون کنه مردم از خنده
:25r30wi:

k-b

New member
متین و بی بی تی یعنی اعتماد به نفستون تو حلقم!!!:25r30wi:

DNA

New member

بی زحمت میشه همراه ما تو خیابون قدم بزنی تا مردم به ما هم یه گوشه چشمی بندازن .

shiva3322

New member
البته خود شیفته های عزیز میدونید که زیبایی نسبیه:65d6a5d6s:..هر کسی به یکی میگه خوشگل فقط یه عده ی خاص هستن که همه بهش زیبا میگن..به نظر من این دختر خانمم اونقد که مدرسه هم اجازه ندن بره زیبا نیس..خیلیا مثل اون هستن از لحاظ ظاهر..منکه گفتم حالا چی قراره ببینم..البته قد و ریختشم خوبه جز قیافش.:(40):.اما نه در اون حد که وصفش رفته...:65d6a5d6s:

mohana

Well-known member
اون دوتا پدر و مادرشن؟! بچه به کی رفته؟
خداشانس بده
حالا ما چشم روشن مامانمونو به ارث نمیبریم
Just_Cuz_19.gif
:tonguesmiley:

BBT

New member
زشته .
آخه آدم که با بار اول بعله نمی گه.
مردم چی می گن؟