پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
ولي واقعا خدا نگذره ازشون كه انقدر جووناي مرم رو ميذارن تو بلاتكليفي.آدم نميدونه بره سر كار يا بخونه واسه سال ديگه يا... هي ميخوام عصباني نشما...:p7977cujr38iyymsu8:
به زرس قاطع میتونم بگم که اینا الکی قمپز در میکنن و قپی میان و میگن بلدم بلدم ولی هیچ کاری بهجز تو آمپاس گذاشتن جوونا ندارن :25r30wi:

konjkave

New member
ولي واقعا خدا نگذره ازشون كه انقدر جووناي مرم رو ميذارن تو بلاتكليفي.آدم نميدونه بره سر كار يا بخونه واسه سال ديگه يا... هي ميخوام عصباني نشما...:p7977cujr38iyymsu8:

من درصد نگرفتم و دفترچه ام دست خودم نیس اگرم بود جرات چک کردن نداشتم خانواده من به ادامه تحصیل و قبولی تو کنکور بیش از حد معقول حساسن و اجازه هیچ تفریحی به ما نمیدن اگرم قبول نشم همش باید توهین وتحقیر بشنوم از خانواده بگیرید تا فامیل من واقعا خونده بودم و کلا بچه درس خونیم ولی نمیدونم چرا وقتی دفترچه گذاشتن گفتن شروع کنید یهو همه چیز یادم رفت برا همین سوالای بیو رو خیلی با شک زدم حتی سوالایی که دقیقا گزینه رو میدونستم موقع وارد کردن تو پاسخ نامه بالا و پایین زدم استرسمم بخاطر این بود که اگه خدای نکرده یک درصد قبول نشم بابام زندگی رو برام جهنم میکنه.که :sad:

bahar9368

New member
من درصد نگرفتم و دفترچه ام دست خودم نیس اگرم بود جرات چک کردن نداشتم خانواده من به ادامه تحصیل و قبولی تو کنکور بیش از حد معقول حساسن و اجازه هیچ تفریحی به ما نمیدن اگرم قبول نشم همش باید توهین وتحقیر بشنوم از خانواده بگیرید تا فامیل من واقعا خونده بودم و کلا بچه درس خونیم ولی نمیدونم چرا وقتی دفترچه گذاشتن گفتن شروع کنید یهو همه چیز یادم رفت برا همین سوالای بیو رو خیلی با شک زدم حتی سوالایی که دقیقا گزینه رو میدونستم موقع وارد کردن تو پاسخ نامه بالا و پایین زدم استرسمم بخاطر این بود که اگه خدای نکرده یک درصد قبول نشم بابام زندگی رو برام جهنم میکنه.که :sad:

خب سعیده جون ایشالا که تهران قبولی
اما بهتر بود تعداد انتخاباتو بیشتر میزاشتی.

darab

New member
انشالله قبولي عزيزم. همه سر كنكور اينطوري مي شن. خدا جونم به همه ما آبجيا كمك كن قبول شيم.آمين:heart:

roman30

New member
آره .از استرس کنکور که فقط خرابی پوست نصیبمون شد:25r30wi:
حداقل با سعیده یه همکاری کنیم پول پله ای به جیب بزنیم
سعیده فوت و فن کارو یادمون میدی با برو بچ میخواییم همکارت بشیم از این درس خوندن که مارا حاصلی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

darab

New member
به زرس قاطع میتونم بگم که اینا الکی قمپز در میکنن و قپی میان و میگن بلدم بلدم ولی هیچ کاری بهجز تو آمپاس گذاشتن جوونا ندارن :25r30wi:
والا كم كم بايد دوتا كليه هامونو بفروشيم تا لطف كنن نتيجه رو اعلام كنن:25r30wi:

roman30

New member
آره گلم بهار درس میگه لااقل همه شهرایی که دکتری دارنو بزار .ولی فک میکنی ان شاالله که همون جایی که دوس داری قبولی

darab

New member
بچه ها من جدي جدي بچه بودم دوست داشتم دزد باشم!!!!! البته نه از اون دزدا!!!!دلم ميخواست رابين هود شم پول بدزدم واسه آدماي فقير.باورتون ميشه واسه همين رفتم تكواندو؟! ميخواستم جنگجو شم:(50):

bahar9368

New member
اگه هممون یه جا قبول بشیم خعلییییییییییییییییییییییی باحال میشه .
:thanks:
فتالیست هم دلش براتون تنگ شده بود .سلام رسوند بهتون .

roman30

New member
والا كم كم بايد دوتا كليه هامونو بفروشيم تا لطف كنن نتيجه رو اعلام كنن:25r30wi:
2 تا کلیه هم کمه آجی خیلی ناز دارن تازه هنو ویرایش گذاشتن باید کبد و قرنیه رو هم بدیم شاید یه کاری بکنن:25r30wi:

bahar9368

New member
بچه ها من جدي جدي بچه بودم دوست داشتم دزد باشم!!!!! البته نه از اون دزدا!!!!دلم ميخواست رابين هود شم پول بدزدم واسه آدماي فقير.باورتون ميشه واسه همين رفتم تكواندو؟! ميخواستم جنگجو شم:(50):

:25r30wi::25r30wi:

darab

New member
آره واقعا... من نميدونم چرا هميشه دوست داشتم شهيد بهشتي قبول شم:(40):

- - - Updated - - -

اهنگ بخند رضا صادقی رو خیلی دوس میدارم اگه ندارینش دانلود کنین
http://www.up.tooptarinha.com/uploads/farvardin92/reza sadeghi-hamin/06 Bekhand.mp3
مرسي بهار جونم

roman30

New member
آره بهاری اگه اینطور بشه که عالی میشه
ما هم دلمون واسش کوچولو شده حالا کی میاد؟

darab

New member
2 تا کلیه هم کمه آجی خیلی ناز دارن تازه هنو ویرایش گذاشتن باید کبد و قرنیه رو هم بدیم شاید یه کاری بکنن:25r30wi:

آره راستي اصلا حواسم به اين نبود كه با اين ويراش گذاشتنا احتمال تاخير هست. عجب دل خجسته اي دارن اين مسئولين... تازه الان وزيرا هم عوض ميشن فكر كنم نتيجه 92 با بچه هاي 93 بياد:1dco2x0p1lilzhfpg1t

roman30

New member
من به تو افتخار میکنم دلبندم ......:25r30wi:

bahar9368

New member
آره بهاری اگه اینطور بشه که عالی میشه
ما هم دلمون واسش کوچولو شده حالا کی میاد؟

میگفت یه بار اومده کسی نبوده .سختشه یه کم .
بهش گفتم ما شب زده داریم و اخر شب هستیم .فک کنم یه چن روز دیگه بهتر بشه میاد .
دکترش گفته یه ماه باید فقط مایعات بخوره

bahar9368

New member
آره راستي اصلا حواسم به اين نبود كه با اين ويراش گذاشتنا احتمال تاخير هست. عجب دل خجسته اي دارن اين مسئولين... تازه الان وزيرا هم عوض ميشن فكر كنم نتيجه 92 با بچه هاي 93 بياد:1dco2x0p1lilzhfpg1t

انگار میخان دستی بشینن نمره حساب کنن .معلوم نیس چکار میکنن
روحانی هم وزیراشو انتخاب کرد و اونا نتیجه نزدن :65d6a5d6s:

بالا