پاتوق بچه های بیوشیمی

darab

New member
به نظر من حذف نکن چون گفتی 90 درصد نه صد در صد اگه یه موقع کارت اکی نشه ممکنه بعدا پشیمون بشی.حیف زحمت یه سالت هدر بشه.تازه اگه کاشان قبول بشی و کارتم اکی شه شاید بتونی مهمان شی درسته میگن تو ارشد خیلی از این کارا نمیشه ولی من تو دوستام دیدم این موردا رو.کاشانم که دور نیست همش سه ساعت راهه تا تهران. بازم هر جوری خودت صلاح میدونی عمل کن.
چشم حذف نميكنم خواهر:smilies-azardl (113

- - - Updated - - -

بچه ها انتخاباتونو برا من بزارین تا منم بدونم چه خاکی به سرم بریزم برا ویرایش
اوضاع انتخاب شهرام افتضاحه .نمیدونم چطور دور بشم از کاشانه
:black_eyed:
منو كه ميدوني آجي ليست انتخابام خيلي بلنده:25r30wi:

konjkave

New member
سلام رومنی ببین بهار با من چه جوری حرف میزنه؟
راستی رومن درصدات چند بوده که استادات گفتن تهران قبولی.بچه ها من خیللللللللللللللللللللللللللللللی واسه نتایج نگرانم مثل داراب فقط تهران وکاشان زدم واقعا از استرس زیاد دارم خفه میشم.زندگی عادیم کلا بهم ریخته همش نگران عصبیم خوابم که کلا تعطیله.
ای خداااااااااااا یه قبولی تهران لطفا.

konjkave

New member
راستی رومن درصدات چند بوده که استادات گفتن تهران قبولی.بچه ها من خیللللللللللللللللللللللللللللللی واسه نتایج نگرانم مثل داراب فقط تهران وکاشان زدم واقعا از استرس زیاد دارم خفه میشم.زندگی عادیم کلا بهم ریخته همش نگران عصبیم خوابم که کلا تعطیله.

bahar9368

New member

عزیزم برخورد من باهات برا ایندت خوبه :25r30wi:
نمرت چن شده؟

darab

New member
سعيده جونم نمرت چنده؟

darab

New member
ولي واقعا خدا نگذره ازشون كه انقدر جووناي مرم رو ميذارن تو بلاتكليفي.آدم نميدونه بره سر كار يا بخونه واسه سال ديگه يا... هي ميخوام عصباني نشما...:p7977cujr38iyymsu8:

roman30

New member
این برخورد بهار از روی دلسوزیه گلم برا آیندت خوبه :25r30wi:
درصدام فوق سریه میترسم بگم اساتیدم زیر سوال برن
:25r30wi:

roman30

New member
ولي واقعا خدا نگذره ازشون كه انقدر جووناي مرم رو ميذارن تو بلاتكليفي.آدم نميدونه بره سر كار يا بخونه واسه سال ديگه يا... هي ميخوام عصباني نشما...:p7977cujr38iyymsu8:
چرا جونای مردومو میزارین تو آمپاس :25r30wi:

bahar9368

New member

ابجی عصبی نشو پوستت خراب میشه ها
خونواده دوماد ازمون دخمل خوشمل میخان .به فکر پوستت باش:25r30wi:

darab

New member
اوا آره خواهر بيخيال كنكور.... برم يه ماسك صورت درست كنم از ميوه هاي استوايي:sarma:

roman30

New member
بعد از سالها گشتن به دنبال نیمه گمشده خودم فهمیدم که خدا منو کامل خلق کرده نیمه پیمه هم نداریم :25r30wi:

bahar9368

New member
گاوصندوق که خالیه که ؟شاید میخواد گاوصندوق ادمینو بزنه ؟بریم کمکش امشب یکم کارش سختتره :25r30wi:

آره .از استرس کنکور که فقط خرابی پوست نصیبمون شد:25r30wi:
حداقل با سعیده یه همکاری کنیم پول پله ای به جیب بزنیم

بالا