پاتوق بچه های بیوشیمی

darab

New member
بهار جونم ميدوني كه فقط من تهران و كاشان رو انتخاب كردم.الان چون 90 % امكان داره از اول پاييز برم سر كار فكر كنم مجبورم كاشان رو هم حذ ف كنم.چه كنم؟:sadsmiley:

bahar9368

New member
بهار جونم ميدوني كه فقط من تهران و كاشان رو انتخاب كردم.الان چون 90 % امكان داره از اول پاييز برم سر كار فكر كنم مجبورم كاشان رو هم حذ ف كنم.چه كنم؟:sadsmiley:

عزیزم اگه میری سر کار که کاشان برات سخت میشه بخای بری .فک کنم حذف کنی بهتر باشه
اگه شهرستان بخای بری باید همش تو رفت و امد باشی که خیلی برات سخته آبجی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

konjkave

New member
سلام داراب جون خوبی؟آره بگو
بهار خوب کاری کردم دیگه به حرفه ما توهین نکن:p7977cujr38iyymsu8:

darab

New member
عزیزم اگه میری سر کار که کاشان برات سخت میشه بخای بری .فک کنم حذف کنی بهتر باشه
اگه شهرستان بخای بری باید همش تو رفت و امد باشی که خیلی برات سخته آبجی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخه تهران قبول مي شم آيا؟ من از 9 خرداد تا الان آرامش داشتم حالا استرس گرفتم:sad:

- - - Updated - - -

سلام داراب جون خوبی؟آره بگو
بهار خوب کاری کردم دیگه به حرفه ما توهین نکن:p7977cujr38iyymsu8:
سلام سعيده جون مرسي تو خوبي؟ نظر بده خواهر

bahar9368

New member
آخه تهران قبول مي شم آيا؟ من از 9 خرداد تا الان آرامش داشتم حالا استرس گرفتم:sad:

- - - Updated - - -

سلام سعيده جون مرسي تو خوبي؟ نظر بده خواهر

تخمین چندمی ابجی؟
چرا به جا کاشان اصفهان نمیزنی؟

roman30

New member
سلام داراب جونم با اطمینان میتونم بگم که همون تهران قبولی چون نمره و در صدای خیلی خوبی داشتی آجی جونم :(40):
اصلا نگران نباش
من با این درصدای داغون الان 2 نفر از اساتیدم گفتن یکی از دانشگاههای تهران قبولی شما که جای خود دارین :heart:

roman30

New member
به به میبینم که همه آجیام اینجا جمع اند هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:thanks:

darab

New member
تخمين بيستمم. آخه كاشان خيلي به تهران نزديك تره.3 ساعت راهه چون فقط اتوبانه. مثلا اگه كاشان برم كلاسام 2-3 روز باشه ميتونم برم بيام. ولي اصفهان ديگه بايد بمونم كلا. نمي دونم كلاساي ارشد چطوريه؟ ما تو كارشناسي 5-6 روز كلاس داشتيم.يه وقتا جمعه ها هم ميرفتيم آزمايشگاه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

به به میبینم که همه آجیام اینجا جمع اند هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:thanks:
سلام رومن جون:heart:

bahar9368

New member
تخمين بيستمم. آخه كاشان خيلي به تهران نزديك تره.3 ساعت راهه چون فقط اتوبانه. مثلا اگه كاشان برم كلاسام 2-3 روز باشه ميتونم برم بيام. ولي اصفهان ديگه بايد بمونم كلا. نمي دونم كلاساي ارشد چطوريه؟ ما تو كارشناسي 5-6 روز كلاس داشتيم.يه وقتا جمعه ها هم ميرفتيم آزمايشگاه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

سلام رومن جون:heart:

خب اگه اینطوره بزارش اجی کلاسای ارشد همه روزای هفته نیس .مث کارشناسی نیس.حذفش ریسکه .معلوم نیس چی پیش میاد
نمرت که خودتم میگی بیشتر از تخمین میشه .پس حتما تهرانو قبول میشی

- - - Updated - - -

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عزیز دل خودم .خوبی جیگرم؟:heart:

konjkave

New member

به نظر من حذف نکن چون گفتی 90 درصد نه صد در صد اگه یه موقع کارت اکی نشه ممکنه بعدا پشیمون بشی.حیف زحمت یه سالت هدر بشه.تازه اگه کاشان قبول بشی و کارتم اکی شه شاید بتونی مهمان شی درسته میگن تو ارشد خیلی از این کارا نمیشه ولی من تو دوستام دیدم این موردا رو.کاشانم که دور نیست همش سه ساعت راهه تا تهران. بازم هر جوری خودت صلاح میدونی عمل کن.

darab

New member
آره راست ميگي آبجي بهار ريسكه. ننه ديگه قوت ندارم واسه كنكور بخونم:riz277:

bahar9368

New member
بچه ها انتخاباتونو برا من بزارین تا منم بدونم چه خاکی به سرم بریزم برا ویرایش
اوضاع انتخاب شهرام افتضاحه .نمیدونم چطور دور بشم از کاشانه
:black_eyed:

بالا