darab
New member
مرسي آبجي بهارم تو خوبي؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آجیه گلم .خوبی؟:heart:
مرسي آبجي بهارم تو خوبي؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آجیه گلم .خوبی؟:heart:
مرسي آبجي بهارم تو خوبي؟
آخي الهي آبجي... منم تازه از بستر بيماري برخاستم:1dco2x0p1lilzhfpg1tفدات آجی..خوبم
فقط سرما خوردم نفسم بالا نمیاد :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بچه ها حوصله دارين من يه مشورت كنم؟
بهار جونم ميدوني كه فقط من تهران و كاشان رو انتخاب كردم.الان چون 90 % امكان داره از اول پاييز برم سر كار فكر كنم مجبورم كاشان رو هم حذ ف كنم.چه كنم؟:sadsmiley:
عزیزم اگه میری سر کار که کاشان برات سخت میشه بخای بری .فک کنم حذف کنی بهتر باشه
اگه شهرستان بخای بری باید همش تو رفت و امد باشی که خیلی برات سخته آبجی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام سعيده جون مرسي تو خوبي؟ نظر بده خواهرسلام داراب جون خوبی؟آره بگو
بهار خوب کاری کردم دیگه به حرفه ما توهین نکن7977cujr38iyymsu8:
آخه تهران قبول مي شم آيا؟ من از 9 خرداد تا الان آرامش داشتم حالا استرس گرفتم:sad:
- - - Updated - - -
سلام سعيده جون مرسي تو خوبي؟ نظر بده خواهر
سلام داراب جونم با اطمینان میتونم بگم که همون تهران قبولی چون نمره و در صدای خیلی خوبی داشتی آجی جونمبهار جونم ميدوني كه فقط من تهران و كاشان رو انتخاب كردم.الان چون 90 % امكان داره از اول پاييز برم سر كار فكر كنم مجبورم كاشان رو هم حذ ف كنم.چه كنم؟:sadsmiley:
سلام داراب جون خوبی؟آره بگو
بهار خوب کاری کردم دیگه به حرفه ما توهین نکن7977cujr38iyymsu8:
سلام رومن جون:heart:به به میبینم که همه آجیام اینجا جمع اند هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:thanks:
بهار آجی تو این گرما تو سرما رو از کجا آوردی که تونستی بخوریش!!!!!!!!!!!:25r30wi:فدات آجی..خوبم
فقط سرما خوردم نفسم بالا نمیاد :1dco2x0p1lilzhfpg1t
تخمين بيستمم. آخه كاشان خيلي به تهران نزديك تره.3 ساعت راهه چون فقط اتوبانه. مثلا اگه كاشان برم كلاسام 2-3 روز باشه ميتونم برم بيام. ولي اصفهان ديگه بايد بمونم كلا. نمي دونم كلاساي ارشد چطوريه؟ ما تو كارشناسي 5-6 روز كلاس داشتيم.يه وقتا جمعه ها هم ميرفتيم آزمايشگاه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
- - - Updated - - -
سلام رومن جون:heart:
به به میبینم که همه آجیام اینجا جمع اند هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:thanks:
بهار جونم ميدوني كه فقط من تهران و كاشان رو انتخاب كردم.الان چون 90 % امكان داره از اول پاييز برم سر كار فكر كنم مجبورم كاشان رو هم حذ ف كنم.چه كنم؟:sadsmiley:
بهار آجی تو این گرما تو سرما رو از کجا آوردی که تونستی بخوریش!!!!!!!!!!!:25r30wi:
شوخی بود ان شاالله بهترشی گلم