زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
قاصدک جون و بارلی جون
تولدتون مبارک :heart::thanks:
به قول پرند جون انشالله جشن 120 سالگیتونو بگیریم
من دیشب خونه نبودم برا همین نتونستم تبریک بگم.
مرسی از راوی جون که یادآوری کردن.

وااااااااااااای بچه ها چقدر مهربونید... از همه تون ممنونم
انشالله همه تون به همه آرزوهاتون برسید...

ghasedak69

New member
سلام بارلی جونم
خوبی؟
مثل اینکه چند روز پیش تولدتون بوده....شرمنده دیر رسیدم
تولدت مبارک باشه و امیدوارم عمر با عزت و برکتی داشته باشی عزیزم:heart::bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

قاصدک جونم کجاییییییییییییییییی؟
تولدت شما هم مبارک باشه و امیدوارم همیشه سلامت و شاد زندگی کنی.....:heart::bunnyearsmiley:

ممنون عزیزززززززززززم. همچنین خواهر جووون

ghasedak69

New member
چوب کاری میفرمایید سرکار خانم
پس شما اعتقاد به همون قول معروف دارید که: نه دانشگاه مهم هست و نه شهر، خود فرد مهم هست هر کجا که باشد...

منم معتقدم خود فرد مهمه...مثلا یکی از اساتید ما راشد از دانشگاه تربیت مدرس داشتند ولی کارشون چه در تدریس و چه مطب فوق العاده بهتره از اساتیدی بود که از انگلیس و.... دکتری داشتند.

ghasedak69

New member
منم که تبودم چند روزی . اما با دیر کرد تولد بارلی و قاصدک عزیز رو تبریک میگم / زندگیتون رویایی باشه

مرسی خانووومی
هی فکر می کنم دیگه همه تبریک گفتند باز یکی غافلگیرم می کنه
راستی زیارتت قبوووووووووووووووول عزیزم
انشالله مجدد و مکرر قسمتت بشه... ما هم انشالله چند روز آینده عازم دیار علی بن موسی الرضا (ع) هستیم اگر قابل باشیم و زنده

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام دکتر راوی
آره خودشه...دکتر راوی تو که دیگه پولداری 11 هزار تومن برات پولی نیست که دنبال دست دوم و دست سوم میگردی...برو همین رو بخر
لپ تاپ 11 میلیونیه رو خریدی؟!

:New (6):
یعنی معطلی واسه آدم حرف دربیاری هاااااااااااااااا, کی گفت دست دوم و دست سوم؟؟؟ کی گفت من پولدارم؟ :smiliess (2):
بابا کتاب نوئه منتها هیچکی نخریده همینطوری از قبل اونجا مونده, قیمتش پایینه, شما الان مشکلی داری من کتاب ارزون پیدا کردم؟؟؟ حسوووووووووود :thumbsupsmileyanim:
بعدشم به خودم گفتم تو مگه مارناتو خوندی که باز اینو بخری؟ حالا خریدی کجا بذاری؟ جا ندارم که دیگه, واسه همین از خیرش گذشتم (هرچند طاقت نیاوردم دوتا کتاب دیگه گرفتم)
قیمت لپتاپ منو نبر بالاااااااااااااااااا, اگه به شما باشه دلار ارزون که نمی شه هیچ 5 برابر می شه, اونو نذر انستیتو کردم :25r30wi: (که قبول نمی شم)

ghasedak69

New member
:25r30wi: به نکته ی عمیقی اشاره کردی
نارگیل درمانی چطوره؟ به دلیل اینکه درختش بلنده مراجع تا بره بالا کلی می تونه در لحظه زندگی کنه و دل به دل بدبختی هاش نده
و اگه زنده اومد پایین و بازم مثلا افسرده بود پوست رویی نارگیل را کنده با بقیه اش توسط یک ضربه به قسمت مربوطه ی مغز به بیماریش کار شوک درمانی رو در کوتاهترین مدت و با کمترین هزینه و عوارض انجام می دیم و می فرستیم خوش و خندان بره خونشون, یا تو افق محو بشه.

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

ghasedak69

New member
سلااااااام قاصدک جووووووووونم :smiliess (10):
خوبی؟؟؟
پس شما هم دچار همون مشکلی بودی که من بودم
بازم تولدت مبارک :heart:

اینقدر نوشته هام پشت هم شده دیگه روم نمیشه جواب بدم....
بازم ممنوون عزیزم

ghasedak69

New member
این کارت پستال ها هم مخصوص تولد قاصدک و بارلی جونم که همزمان 10 مرداد بود......
هر چند کمی دیر....ولی تسقیر آستینم بود دیگه!!....مسافرت بیدیم!!

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم
انشالله زنده باشم بتونمبرا همه تون جبران کنم

ghasedak69

New member
بچه ها جووووووووووووووووون از همه تون ممنونم ... خیلی مهربونیییید
میخواستم بیام اینجا برا شما هم سفره افطار بندازم و کیک و میوه براتون بیارم که نشد.
اینقدر این جند روز غصه خوردم... گفتم دیدی سایت نابود شد ؟؟؟ کاش لااقل شماره دوستای خوبمو داشتم تا همینجا دوستیمون متوقف نمی شد.... همش فکر می کردم آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟ خیلی غصه خوردم ....:sadsmiley::sadsmiley:

بارلی

New member
واقعا قلبم به درد اومد...چرا نمی تونیم عقاید مخالف و بدون پیشداوری در مورد شخصیت فرد مقابلمون درک کنیم ... امروز دیدم یکی از بچه های مطلع تاپیک و بن کردن چون جور دیگری به مسائل نگاه می کرد که به مذاق خیلی ها خوش نیامد...:14:

mosaffa7

New member
:New (6):
یعنی معطلی واسه آدم حرف دربیاری هاااااااااااااااا, کی گفت دست دوم و دست سوم؟؟؟ کی گفت من پولدارم؟ :smiliess (2):
بابا کتاب نوئه منتها هیچکی نخریده همینطوری از قبل اونجا مونده, قیمتش پایینه, شما الان مشکلی داری من کتاب ارزون پیدا کردم؟؟؟ حسوووووووووود :thumbsupsmileyanim:
بعدشم به خودم گفتم تو مگه مارناتو خوندی که باز اینو بخری؟ حالا خریدی کجا بذاری؟ جا ندارم که دیگه, واسه همین از خیرش گذشتم (هرچند طاقت نیاوردم دوتا کتاب دیگه گرفتم)
قیمت لپتاپ منو نبر بالاااااااااااااااااا, اگه به شما باشه دلار ارزون که نمی شه هیچ 5 برابر می شه, اونو نذر انستیتو کردم :25r30wi: (که قبول نمی شم)

راوی جان حرف کجا بوده؟؟؟حقیقته...
ببین چقدر کتاب جمع کردی که دیگه جا نداری....ببین چقدر پولداری که تونستی این همه کتاب رو توی این وضعیت بی ریخت قیمت های فوق تصوری کتاب و بازار داغون چاپ و نشر جمع کنی...
نذار مشخصات لپ تاپت رو بگم تا همه بفهمن قیمتش چنده هاااااااااااااا...نمیخوام توی وضعیت آمپاس شدید قرارت بدم و گرنه میگفتم...بگم ؟ بگم؟(یادش بخیــــــر...من که حلالت نمیکنم دکتر...تو جووونیم رو به گند کشیدی...محض شفاف سازی؛ خدای ناکرده با شما نبودماااا...با یه دکتر دیگه بودم...)

rawy

New member
راوی جان حرف کجا بوده؟؟؟حقیقته...
ببین چقدر کتاب جمع کردی که دیگه جا نداری....ببین چقدر پولداری که تونستی این همه کتاب رو توی این وضعیت بی ریخت قیمت های فوق تصوری کتاب و بازار داغون چاپ و نشر جمع کنی...
نذار مشخصات لپ تاپت رو بگم تا همه بفهمن قیمتش چنده هاااااااااااااا...نمیخوام توی وضعیت آمپاس شدید قرارت بدم و گرنه میگفتم...بگم ؟ بگم؟(یادش بخیــــــر...من که حلالت نمیکنم دکتر...تو جووونیم رو به گند کشیدی...محض شفاف سازی؛ خدای ناکرده با شما نبودماااا...با یه دکتر دیگه بودم...)

:25r30wi:
خب یه مقداریش درسیه که شماها هم همه دارین و یه مقدارش که غیردرسیه هم ممکنه شماها همونی که من دارم نداشته باشید اما اونای دیگه رو دارین. اصلا مگه می شه روانشناس باشی و کتاب کم داشته باشی, کلا سیستم می خواد ما رو خفه کنه با کتاب, البته اونم این لطف رو نکنه خودمون خودزنی می کنیم.
بعدشم اینکه همه رو که یه روزه نخریدم که مثل فیلما که گفتم قطره قطره جمع گردیده, بعدم آدم واسه چیزی که علاقه داره هزینه می کنه دیگه, همه پول رو دارن و پوله به هر حال یه جایی خرج می شه , هرکسی اولویت ها و ارزشهای خودش رو داره.
لپ تاپم که چیزی نیست که هر روز عوضش کنی و اگه بخوای بگیری یه دفه چیزی باشه که تا مدتها اکی باشه, ولی نه دیگه در حد اغراق شما.
هیییییی اون لپ تاپ واسه کسیه که لیاقت داشته رفته انستیتو :sad::sadsmiley: نوش جونش

rawy

New member
بچه هاااااااااااااااااااا
همین الان که از خواب بیدار شدم داشتم یه خوابی می دیدم بگید چیییی
mornincoffee.gif

خواب دیدم یکی از شماها از دوستای همین انجمن که هم خودش هم برادرش روانشناسی بودن هر دوشون انستیتو قبول شدن
4gq6d6h.gif

خودم تو سیستم دیدم اسم دانشگاهشو "ایران"
4gq6d6h.gif

یعنی کی می تونه باشه؟؟؟؟ خوش به حالش
ولی یه ذره از اون ذوقی که قراره شیش شیش تجربه اش کنیم رو حس کردم, چه رووووووزی بشهههههههههه
599321_Laie_94.gif

mosaffa7

New member
راوی حالا که انقدر دلار دوست داری یه چی بگم کف کنی؟

ویزیت روانپزشک توی آمریکا: ده دقیقه، 350 دلار !

منبعش هم موثق موثق هست...یکی از روانپزشکای ایرانی در حال حاضر ساکن آمریکای بزرگ...

mosaffa7

New member
یه تشکر ویژه از دکتر روحانی به خاطر زنده کردن شان ریاست جمهوری و ایجاد ترکیب خوب در کابینه...
فقط دکتر نوبخت بیشتر از کل گروه اقتصادی دولت قبلی تجربه و دانش و تخصص داره...(دکتر نعمت زاده و زنگنه و نیلی و ... که به کنار...)
و در ضمن دکتر سریع القلم مشاور بین الملل ایشون...آقا من این دکتر سریع القلم رو خیلی دوستش دارم
روحانی موچکریم:heart:

mosaffa7

New member
نه از زبان تحریم ..بلکه با زبان تکریم با ایران سخن بگویید....

پ . ن : کلماتی وزین و زیبا... برای همین بهش میگن شیخ دیپلمات...

آخرین ویرایش:

eliii

New member
همین الان که از خواب بیدار شدم داشتم یه خوابی می دیدم بگید چیییی
mornincoffee.gif

خواب دیدم یکی از شماها از دوستای همین انجمن که هم خودش هم برادرش روانشناسی بودن هر دوشون انستیتو قبول شدن
4gq6d6h.gif

خودم تو سیستم دیدم اسم دانشگاهشو "ایران"
4gq6d6h.gif

یعنی کی می تونه باشه؟؟؟؟ خوش به حالش
ولی یه ذره از اون ذوقی که قراره شیش شیش تجربه اش کنیم رو حس کردم, چه رووووووزی بشهههههههههه
599321_Laie_94.gif

من بودم من بودم تروخدااااااا، میگم داداشم تغییر رشته بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا