اگه از دست نفر قبلی ناراحت باشی با کدوم یکی از این روشها از طرفت مجازات می شود؟

ketabsabz

Well-known member
ووی به نازی دلم اصلا نمیاد ،فقط لپاشو میکشمو یه بوس میکنم

sa@@ra

New member
مهسا خانوم که فک نکنم کسیو ناراحت کنهههههههههههه تازه با اشکیم که ریخته کی دلش میاد:bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:

آتشین

Well-known member
ادم زرنگ لـِـم کارشو دست کسی نمیده ... بلدم چیکارش کنم !!!

شادی 25

New member
نتشو قطع می کنم. این تربیت خوبیه واسش. تازه منجر به ترکش هم میشه.:25r30wi:

eco.bio

New member
وقتی داره جلو بی اف / جی اف اش بستنی می خوره ، می کوبم زیر بستنیش تا ضایع شه !!!!

شادی 25

New member
درسته که پسر خوبیه. ولی به هر حال اگه باعث ناراحتی شه باید متوجه اشتباهش بشه دیگه پس،
می کنمش تو یه شیشه میندازمش ته اقیانوس اطلس !!!:25r30wi:

Marc0p0lo

New member
دست و پاشو میبندم به صندلی یه منبع آب هم میزارم بالاسرش شیرشم کم باز می کنم که آب چکه کنه وسط فرق سرش یه گیره لباس هم میزنم به دماقش!

شادی 25

New member
واردی ها مارکو.
تو کجا دوره دیدی؟
مارکو رو میذارم تو یه اتاق بدون پنجره درش رو هم می بندم تو اتاق گاز مونو کسید میذارم. :1dco2x0p1lilzhfpg1t
( البته بچه ها بین خودمون باشه یه گاز میذارم با اسانس مونوکسید که طفلی هی فکر کنه مونوکسیده.)
بعد یه هفته درش میارم بیرون میگم تا تو باشی دیگه از این کارا نکنی ببین من چه خوبم نکشتمت.:25r30wi::25r30wi:

Marc0p0lo

New member
واردی ها مارکو.
تو کجا دوره دیدی؟
مارکو رو میذارم تو یه اتاق بدون پنجره درش رو هم می بندم تو اتاق گاز مونو کسید میذارم. :1dco2x0p1lilzhfpg1t
( البته بچه ها بین خودمون باشه یه گاز میذارم با اسانس مونوکسید که طفلی هی فکر کنه مونوکسیده.)
بعد یه هفته درش میارم بیرون میگم تا تو باشی دیگه از این کارا نکنی ببین من چه خوبم نکشتمت.:25r30wi::25r30wi:

من تو ساواک بودم قبل از انقلاب!همونجا هم دوره دیدم با اجازت!
اتفاقا این ایده اتاق با گاز خیلی خوبه میتونم تو این مدت محو شدن تو افق رو توش تمرین کنم!

سعی کن بچه خوبی باشی وگرنه میزارمت تو یه اتاق دایره بعد بهت میگم برو یه گوشه بشینا!

varia

Well-known member
درسته که پسر خوبیه. ولی به هر حال اگه باعث ناراحتی شه باید متوجه اشتباهش بشه دیگه پس،
می کنمش تو یه شیشه میندازمش ته اقیانوس اطلس !!!:25r30wi:

خیلی بی انصافی شادی خانم. شما اینجوری منو میکشی آدمم که نمیکنی!!

شادی 25

New member
خیلی بی انصافی شادی خانم. شما اینجوری منو میکشی آدمم که نمیکنی!!

نه نگران نباش :25r30wi:یه گروه نجات اون پایین در عمق هزار پایی منتظرتن. قراره بگیرنت بیارنت بالا .
نجات پیدا میکنی. فقط یه کم ضربان قلبت افزایش پیدا میکنه.
همین.
جدی میگم.
:whistle:

yara

New member
:whistle:اینترنتشو قطع می کنم !!! تا دیگه نتونه بیات انجمن........:whistle:

ROJO

New member
براش گل میخرم چون میدونم دوس داره!
girl_blush2.gif

پی نوشت: بی ربطم خوودتونید هی هی هی

amirreza

New member
بلاکش میکنم تو فیس و مسنجر و بقیه چیزا تا دیگه هیچ وقت همونبینیم:smilies-azardl (12)

yara

New member
براش گل میخرم چون میدونم دوس داره!
girl_blush2.gif

پی نوشت: بی ربطم خوودتونید هی هی هی

مرسی روجو جونم..........خیلییییییییی هم ربط داره، اینطوری من شرمنده میشم که اذیتت کردم دیگه.............:28:

بالا