زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
چوب کاری میفرمایید سرکار خانم
پس شما اعتقاد به همون قول معروف دارید که: نه دانشگاه مهم هست و نه شهر، خود فرد مهم هست هر کجا که باشد...

من به این جمله اعتقاد دارم جناب مصفا . البته دانشگاه های برتر و اساتید برتر رو نادیده نمیگیرک اما اولویت رو به خود فرد میدم تا دانشگاه و شهر و غیره...

rawy

New member
سلام دوستای خوبم ؟ خوبید ؟ خوشید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بودد

هوووووووووووورا آیناز خوشگلم اومد :4d564ad6::(40):
سلااااااااااام آیناز جونم خوبی؟ :ad54ad:
رسیدن به خیر
خوش گذشت؟؟؟
مرسی که یاد ماهم بودی :rose:

rawy

New member
بنیان گذار توت درمانی...:25r30wi::25r30wi:
آغا من یه اعترافی کنم...اشتباه من این بود که از اول یه میوه ای رو انتخاب کردم که فقط دو ماه دووم داره!!اینطوری کاربردش محدود میشه خوووو....باید برم سراغ درمان با میوه هایی که هر چهارفصل سال یافت بشه....کسی پیشنهادی نداره آیا؟:bunnyearsmiley:

:25r30wi: به نکته ی عمیقی اشاره کردی
نارگیل درمانی چطوره؟ به دلیل اینکه درختش بلنده مراجع تا بره بالا کلی می تونه در لحظه زندگی کنه و دل به دل بدبختی هاش نده
و اگه زنده اومد پایین و بازم مثلا افسرده بود پوست رویی نارگیل را کنده با بقیه اش توسط یک ضربه به قسمت مربوطه ی مغز به بیماریش کار شوک درمانی رو در کوتاهترین مدت و با کمترین هزینه و عوارض انجام می دیم و می فرستیم خوش و خندان بره خونشون, یا تو افق محو بشه.

ainazhz

New member
هوووووووووووورا آیناز خوشگلم اومد :4d564ad6::(40):
سلااااااااااام آیناز جونم خوبی؟ :ad54ad:
رسیدن به خیر
خوش گذشت؟؟؟
مرسی که یاد ماهم بودی :rose:

مرسییییییییییییی دوست خوبم... من خوبم .
تو چطوریایی؟
بله جا همتون خالی . خیلی خوب بود . سفر هم تفریحی بود هم زیارتی . خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود...

rawy

New member
مرسییییییییییییی دوست خوبم... من خوبم .
تو چطوریایی؟
بله جا همتون خالی . خیلی خوب بود . سفر هم تفریحی بود هم زیارتی . خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود...

خدا رو شکر
منم خوبم
ملالی نبود جز دوری دوستان که یکی یکی داره مرتفع می شه به حول قوه ی الهی
آیناز خانوم کم کم چمدونت رو باز کن, خستگی ها رو در کن فعالیتهای نیازمند شست و شو رو انجام بده و تشریف بیارید که در ادامه ی برنامه ی دیدن فیلمها شرکت کنید.
فانوسی جون هم همینطور, چه معنی داره شاگرد اول نباشه اونوقت ما بریم اونجا چی کار کنیم؟ :New (6):
البته بچه ها یه خبری بدم, که آقای یزدان تو تحلیل فیلم ید طولایی دارن, طوری که باید ک ل ا س بذارن ما از محضرشون استفاده کنیم, رو نمی کردن تا حالا ریا نشه, فانوسی جون حواستو جمع کن شاگرد اولی رو داره ازت می گیره. منکه تصمیم گرفتم زودتر در مورد فیلمها نظرمو بگم تا بقیه (مخصوصا آقای یزدان) همه چیو نگفتن
یعنی حرکت یه مورچه از جلوی چشمش نمی تونه مخفی بمونه.

آینازی یه کتاب گرفتم به اسم سینما و روح بشر
تحلیل روانکاوانه فیلم
ویلیام ایندیک
ترجمه ابوالحسن علوی طباطبایی
نشر دانژه

یه کتاب دیگه هم در این مورد آقای یزدان می شناسن که امیدوارم بیان و مشخصاتش رو بگن و معرفیش کنن

آخرین ویرایش:

rawy

New member
بچه ها به نظرتون من می تونم ام ام پی آی بگیرم و تفسیر کنم؟ :(50):
کلیتش که خب روی فرم مربوطه اش انتهای کار مشخص می شه
اما برای تفسیرش چی کار کنم بهتره؟ مارنات کفایت می کنه بخونم؟
البته تقریبا همون کلیت موضوع دستم بیاد هم برام کفایت می کنه
اگه راهنمایی به ذهنتون میاد ممنون می شم

ainazhz

New member
خدا رو شکر
منم خوبم
آیناز خانوم کم کم چمدونت رو باز کن, خستگی ها رو در کن فعالیتهای نیازمند شست و شو رو انجام بده و تشریف بیارید که در ادامه ی برنامه ی دیدن فیلمها شرکت کنید.
فانوسی جون هم همینطور, چه معنی داره شاگرد اول نباشه اونوقت ما بریم اونجا چی کار کنیم؟ :New (6):
البته بچه ها یه خبری بدم, که آقای یزدان تو تحلیل فیلم ید طولایی دارن, طوری که باید بذارن ما از محضرشون استفاده کنیم, رو نمی کردن تا حالا ریا نشه, فانوسی جون حواستو جمع کن شاگرد اولی رو داره ازت می گیره. منکه تصمیم گرفتم زودتر در مورد فیلمها نظرمو بگم تا بقیه (مخصوصا آقای یزدان) همه چیو نگفتن

تحلیل روانکاوانه فیلم
ویلیام ایندیک
نشر دانژه

یه کتاب دیگه هم در این مورد آقای یزدان می شناسن که امیدوارم بیان و مشخصاتش رو بگن و معرفیش کنن
خب خدارو شکر
حتما عزیزم امشب که نمیشه زیاد فعالیت کنم. اما چشم از فردا شروع میکنم به دانلود و دیدن فیلما .
اره جناب یزدان معلوم بود که این کاره هست. چون تحلیل های دقیقی داشتن...
خوش به حالشون . دوس دارم یاد بگیرم تحلیل فیلمو...

مرسی عزیزم که کتاب و معرفی کردی . حتما باید جالب و کاربردی باشه...

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member

من خیلی mmpi رو دوست دارم . ایین سواله منم هست . اگر کسی میدونه بگه

eliii

New member

راوی جان حتما میتونی ، اکر مارنات رو داری میتونی تفسیر خوبی انجام بدی . من مارنات خوندم کاملا میشه

fanoosi

New member
سلام دوستای خوبم ؟ خوبید ؟ خوشید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بودد

سلام عزیزم
رسیدن بخیر....زیارتت قبول باشه
انشالله مکه نصیبت بشه آیناز جونم
اولین زیارت یه چیز دیگه است و درست از اولین زیارته که بی قراری و شوق آدم برای زیارت مجدد هزار برابر میشه...انشالله باز هم قسمت بشه بری مشهد الرضا....

- - - Updated - - -

چرااااااا هیچکی نیست؟؟؟؟؟

سلااااااااااااااااااااام الی جوووووووووووونم
خوبی؟
من که هستم!

fanoosi

New member
به نکته ی عمیقی اشاره کردی
نارگیل درمانی چطوره؟ به دلیل اینکه درختش بلنده مراجع تا بره بالا کلی می تونه در لحظه زندگی کنه و دل به دل بدبختی هاش نده
و اگه زنده اومد پایین و بازم مثلا افسرده بود پوست رویی نارگیل را کنده با بقیه اش توسط یک ضربه به قسمت مربوطه ی مغز به بیماریش کار شوک درمانی رو در کوتاهترین مدت و با کمترین هزینه و عوارض انجام می دیم و می فرستیم خوش و خندان بره خونشون, یا تو افق محو بشه.

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
همه ی حرفهات یه طرف...این که تو افق محو بشه یه طرف!!!!:25r30wi:

fanoosi

New member
خدا رو شکر
منم خوبم
البته بچه ها یه خبری بدم, که آقای یزدان تو تحلیل فیلم ید طولایی دارن, طوری که باید ک ل ا س بذارن ما از محضرشون استفاده کنیم, رو نمی کردن تا حالا ریا نشه, فانوسی جون حواستو جمع کن شاگرد اولی رو داره ازت می گیره. منکه تصمیم گرفتم زودتر در مورد فیلمها نظرمو بگم تا بقیه (مخصوصا آقای یزدان) همه چیو نگفتن

تحلیل روانکاوانه فیلم
ویلیام ایندیک
نشر دانژه

من شاگرد اولم؟!!!!واقعا؟!!!!:21:
نه بابا من از آخر اولم!!:25r30wi:
راوی جون بذار یه خورده بگذره روال زندگیم دستم بیاد...اونقدر کار خونه ریخته سرم که نگو...پرند همیشه میومد کمکم ....که نیست....قاصدک هم میومد کمک که اونم رفته نمیاد...
بچه ها کجان واقعا؟؟:j58r36j3gcr4suxymup
هر وقت سرم خلوت تر شد حس فیلمم برمیگرده....

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا