خب نیازی به نجات دادن نیست. هر سه تامون از لبه پرتگاه میایم کنار برمیگردیم خونه هامون.
خب نیازی به نجات دادن نیست. هر سه تامون از لبه پرتگاه میایم کنار برمیگردیم خونه هامون.
دونفرلب پرتگاه هستن يكيشون اونيه كه تورودوست داره يكيشون كسيه كه تودوستش داري كدوم رونجات ميدي؟چرا؟
به این میگن فکر بکر .....100% اونی که دوستش دارم رو نجات میدم. اگه اونی که منو دوست داره نجات بدم (از اونجایی که قبلا هم منو دوس داشته) حالا دیگه مدیونم هم میشه دیگه دست از سر کچلمون برنمیداره!!! اگه اونی که من دوستش دارم رو نجات بدم هم عشقم رو بهش ثابت کردم هم دیگه مدیونم شده مجبوره باهام سر کنه!!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد......... هر دوشون اما اگه نشد اونی که دوسم داره رو نجات میدم..بعد خودم با کسی که دوسش دارم پرت میشم..:sad:
هر دوشون رو پرت میکنم پایین دوست داشتن چه معنایی داره .
علاقه یک طرفه رو دوست ندارم...ب خاطر همین هیچ کدومو نجات نمیدم....
.
.
.
اگه شرایط خیلی بحرانی باشه،بدون اینکه متوجه بشن،ب اتش نشانی،زنگ میزنم اونا بیا هر جفتشونو نجات بدن!
خب اونی که دوسش دارمو نجات میدم و با هم می ریم....
اون که دوسم داره بهتره بیفته تو پرتگاه تا نبینه با اون که دوسش دارم ، دارم میرم ......
ههههههههههههههههههههههههههه....:bunnyearsmiley:
خب ممکنه این چرخه در آینده تکرار بشه ... یه روزم من لپ پرتگاه باشمو ... :smiliess (12):
دونفرلب پرتگاه هستن يكيشون اونيه كه تورودوست داره يكيشون كسيه كه تودوستش داري كدوم رونجات ميدي؟چرا؟
هر دوشون رو پرت میکنم پایین دوست داشتن چه معنایی داره .7977cujr38iyymsu8:
اخی!!!!چ رمنس!اون ک دیگه سوال نداره معلومه!!!!الهی لب پرتگاه چ میکنه!!!حالا فرض کن علاقه دو طرفه ست اونوقت چیکار میکنی؟:smiliess (11):
- - - Updated - - -
!:smiliess (11):