یه سوال سخت !!!

mikhak s

New member
میخک جون جوابای خوبی دادی عزیزم
اما اینجا که میگی دلخوشی بدون زحمته قبول ندارم .
عایا واقعا برا دلخوشی زحمتی نمیکشیم ونمیجنگیم؟

مرسی عزیزم.

نه انقدری که برای هدفت زحمت می کشی.چون به نظرم دلخوشیامون نعمت هایی هست که خدا بهمون داده. یه خانواده خوب، وجود پدرو مادری که دلخوشی هممونن.آرامش، سلامتیمون و چیزای دیگه.

دلخوشی من عشقه
عشق من به خدا و عشق خدا به من
عشق من به خانواده وعشق خانواده به من
و...

varia

Well-known member
سلام چند روز پیش یه نفر این سوال رو ازم پرسید ولی نتونستم جواب بدم
شما بودی چه جوابی میدادی ؟؟؟

اون سوال هم این بود

تو این دنیا دلت به چی خوشه ؟؟؟

دلم به دنیا خوشه

mikhak s

New member
اینا گفتنش راحته....تغییر ب این اسونیا نیس..

دوست داریم بدون هر گونه مخاطره ای تغییر کنیم واین ناممکن است . همین شرط نبودن هر گونه خطری،تغییر را غیر ممکن می سازد.

اتفاقا خیلی آسونتراز اونیه که فکرشو میکنی. تغییر دست خودته ، بستگی داره تغییر رو تو چی ببینی؟ عوض شدن زندگیت یه شبه؟ یا اینکه آروم آروم پیش بریو اول از عادتات شروع کنی ، تغییر میتونه از این شروع بشه که عادت داری زیاد بخوابی از فرداش زود بیدار شی نیم ساعت ورزش کنی و... همین کار به حدی برات تازگی داره که حسش میکنی. برای تغییر کردن باید تنبلیو کنار گذاشت باید اراده کنی باید خطر کنی

bahar9368

New member
سلام
به عقیده من اصلا اینجوری نیست که وقتی دلخوشی نداری یعنی مرده متحرک
بر چه اساسی اینو میگی؟؟؟؟؟
دلخوشی نداشتن نه یعنی که امید نداری... با مرده بودن فرق میکنه.... دلخوشی نداشتن نه یعنی که برای دیگران مفید نیستی .....آیا مرده فایده ای هم داره برای دیگران؟؟؟(بجز درس عبرت...اونهم شاید...)
دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن و نه هیچ چیز دیگه....

دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن؟:65d6a5d6s:

MAHSABANOO

New member
دلم خوشه دارم برا دل خودم زندگی میکنم و حرف دیگران برام مهم نیست ودلم خوشه پدر و مادرم بهم افتخار میکنن دلم خوشه که همیشه میتونم لبخندو بیارم رو لب خانوادم

Mohammad gh

New member
مرسی عزیزم.

نه انقدری که برای هدفت زحمت می کشی.چون به نظرم دلخوشیامون نعمت هایی هست که خدا بهمون داده. یه خانواده خوب، وجود پدرو مادری که دلخوشی هممونن.آرامش، سلامتیمون و چیزای دیگه.

با نظرت موافقم

به نظر من دل خوشی خیلی معانی متفاوتی میتونه داشته باشه
داشتن یه انگیزه برای درس خوندن و تحقیق
داشتن امیدی واقعگرایانه به آینده
یا به قول میخک نعمت هایی که خدا بهمون داده در واقع این نعمت ها مثل پشتوانه ای هستن برای حال و اینده ی ما.حالا میخواد هوش و استعداد باشه یا خانوده یا هرجفتش...به قول حافظ میگه پیر ما هرچه کند عین عنایت باشد....

Mohammad gh

New member
خب خیلی ها هستن بی هدف این کارا رو انجام میدن
راستی یه سوال به نظرتون دلخوشی با هدف چه فرق داره
بعضی وقع ها به جای هم استفاده میشن مثل الان

چرا که نه

هدف با توجه به دلخوشی ها ترسیم میشه
شمادلت خوشه به اینکه خدا بهت هوش بالا داده و اراده ی مصمم
پس با توجه به شرایط و شناخت خودت چشم اندازی مثل بدست اوردن درجات بالای علمی رو متصور میشی و کم کم با گذشت زمان این افکار برات تبدیل به هدف میشه
حالا راه رسیدن به این هدف ها حداقل برای خیلی از ماها از ارشد میگذره و باید اونجا بتونی خودت رو ثابت کنی که خب این خودش به انگیزه ی بسیار قوی هست انگیزه و هدفی که هروقت بهش فکر میکنی احساس خوبی بهت دست میده و واقعا میشه یه دلخوشی!
اما خونه ی آخر اگر به خودت ایمان نداشتی و به توانایی هات دل خوش نبودی و میگفتی بابا مارو چه به این کارا خب قطعا مسیر زندگیت به سمت و سوی دیگه ای کشیده میشد.
اما با این وجود گاهی تمامی این تفاسیر فقط تبدیل میشه به بازی با کلمات و انچنان این معانی بهم گره میخورن که تفکیکشون از هم با میکروسکوپ های الکترونی هم غیر ممکنه.....

bioshimi93

New member
دلتون خیلی خوشه ها ایشالا که همیشه دلخوش باشین
من که حس می کنم دلخوشی خاصی ندارم زندگی تکراری شده واسم

nuter.93

New member
به این که خدایی ھست و خدایے دارم که تو ھمه سختیها و بدبختی ھای زندگی می بینم . به این که اینقدر عاغاست که حتی منم میتونم باھاش حرف بزنم! بدون وقت قبلے!

شادی 25

New member
من دلم به آرزوهام خوشه.
به اینکه ممکنه شهریور بیاد و من قبول شم.
به این که یه روز میاد که من توی کارم خیلی موفق شدم.
به این که یه روزی میاد که من به بزرگترین آرزوهای زندگی ام میرسم. مثل خیلی از آرزوهای دیگه که تاحالا بهشون رسیدیم و وقتی بهشون رسیدیم برامون کم اهمیت شدن.
به نظرم امید داشتن خیلی مهمه امید به زندگی ارزش میده رنگ میده.
اگه به آینده و به مهربونی خدا امید نداشته باشیم دیگه زندگی مون رنگی نداره........

konjkave

New member
خدا،آینده و تغییر میتونه بزرگترین دلخوشی باشه.فکر میکنم اکثر بچه ها نظرشون همینه اگر اونایی که دوسشون داریم تنها دلخوشیمون تو این دنیا باشن در نتیجه بعد از دست دادنشون دیگه دلخوشی نداریم.

parnian24

New member
سلام چند روز پیش یه نفر این سوال رو ازم پرسید ولی نتونستم جواب بدم
شما بودی چه جوابی میدادی ؟؟؟

اون سوال هم این بود

تو این دنیا دلت به چی خوشه ؟؟؟
تا حالا بهش فك نكردم.نه كه فك نكرده باشم ها!همه تو اين دنيا ميرن دنبال يه چيزي كه دلشون بهش خوش باشه....ولي وقتي نتوني دلتو به چيزي خوش كني...با همين امكانات كم كه داري مجبور باشي بگي آره مثلن دل به اين خوشه...بهش فكر ميكنم جواب ميدم.سوال جالبيه

b.nafas

New member
من به خودم دلم خوشه ..به اینکه سالم زندگی میکنم البته سعی می کنم ..به اینکه ارشد قبول بشم ..من همون جوری دوست دارم زندگی میکنم از این موضوع هم خیلی خوشحالم همیشه واسه خودم زندگی می کنم نه واسه بقیه خیلی ام بهش افتخار می کنم حتی اگه یه جاهایی اشتباه کنم مهم نیست دوست دارم زندگیم ماله خودم باشه نه یه جوری که فقط آفرین آفرین بقیه رو جلب کنم ..

ایزو

New member

بله دقیقا..
دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن فقط همین!!!
نه اینکه وقتی فردی دلخوشی نداری بهش بگیم ناامید...مرده متحرک و................
من خودم دلخوشی خاصی ندارم اما ناامید نیستم.....مرده متحرک نیستم
روز و شب گوشه خونه کز نکردم
مفیدم و کارای مفید انجام میدم
پس دلخوشی نداشتن یعنی فقط دلخوشی نداشتن...

آخرین ویرایش:

ایزو

New member
سلام
به عقیده من اصلا اینجوری نیست که وقتی دلخوشی نداری یعنی مرده متحرک
بر چه اساسی اینو میگی؟؟؟؟؟
دلخوشی نداشتن نه یعنی که امید نداری... با مرده بودن فرق میکنه.... دلخوشی نداشتن نه یعنی که برای دیگران مفید نیستی .....آیا مرده فایده ای هم داره برای دیگران؟؟؟(بجز درس عبرت...اونهم شاید...)
دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن و نه هیچ چیز دیگه....

بله دقیقا..
دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن فقط همین!!!
نه اینکه وقتی فردی دلخوشی نداری بهش بگیم ناامید...مرده متحرک و................
من خودم دلخوشی خاصی ندارم اما ناامید نیستم.....مرده متحرک نیستم
روز و شب گوشه خونه کز نکردم
مفیدم و کارای مفید انجام میدم
پس دلخوشی نداشتن یعنی فقط دلخوشی نداشتن...

yas.m

New member
تاحالا بهش فک نکردم اما شاید به اینکه یه روز برسه که بخاطر به دنیا اومدنم بگم..... خدایا ممنونم که هستم.....وبه همین موضو امیدوارمو تلاش میکنم

بالا