عایا کسی هست اینجا؟؟؟:smiliess (12):
شایسته جون راست میگه خدا بزرگه.خدا کمک همه کنه و به منم کمک کنه که دیتا پیدا کنم.انقدر سختی میکشم برای گرفتن دیتا از انجمنای مختلف که خدا میدونه،فقط میدونم زندگی روزمره ی ما ایرانیا رو هواست، رفتم انجمن بیماری های کلیوی رئیس بی سوادش اومده میگه چیکار دارین؟میگم دانشجوأم برای تحقیقاتم دیتا میخوام هنوز حرفم تموم نشده بود نمیدونین چه شارلاتان بازی درآورد،به خدا نزدیک بود اشکام بیاد،پیرمرده گفت نداریم ما هیچی نمیدیم بفرماید بیرون،هیچی بهش ندین و.... ،این فقط یک نمونش بود،رفتم انجمن سرطان بازم همین رفتارو داشتن،رفتم چنتا مرکز کاردرمانی ازینا بدتر،سلام راحله جون خدا یزرگه.این نیز بگذرد.بچه ها تو این شبا همه ی بچه های انجمن رو دعا کنید :28:
سلام ،شایسته جون راست میگه خدا بزرگه.خدا کمک همه کنه و به منم کمک کنه که دیتا پیدا کنم.انقدر سختی میکشم برای گرفتن دیتا از انجمنای مختلف که خدا میدونه،فقط میدونم زندگی روزمره ی ما ایرانیا رو هواست، رفتم انجمن بیماری های کلیوی رئیس بی سوادش اومده میگه چیکار دارین؟میگم دانشجوأم برای تحقیقاتم دیتا میخوام هنوز حرفم تموم نشده بود نمیدونین چه شارلاتان بازی درآورد،به خدا نزدیک بود اشکام بیاد،پیرمرده گفت نداریم ما هیچی نمیدیم بفرماید بیرون،هیچی بهش ندین و.... ،این فقط یک نمونش بود،رفتم انجمن سرطان بازم همین رفتارو داشتن،رفتم چنتا مرکز کاردرمانی ازینا بدتر،
افسوس که تو چنین جامعه ای زندگی میکنم،جامعه ای که رییسای بخشای مختلفش حتی دیپلمم ندارن.بیچاره ها اصلأ نمیدونن تحقیقو چطور مینویسن.
اقا مدیر تا هستی سوالمو بپرسم جواب بده قضیه تخمین رتبه چیه ؟؟؟ بسته شد؟؟؟
خودت می دونی جهت یاد آوری می گویم که اگر بعد از اذان مغرب بروی با درب های بسته مواجه می شوی ، حتی تو محوطه حرم هم نمی توان رفتشایسته جان ممنون از دلگرمیت:rose:آدمی نیستم که زود ناامید بشم. ولی بعضی وقتا اینقد فکرای آزاردهنده به مغز آدم فشار میاره که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار شاید بریزن بیرون:dadad4:
هایرین عزیز با شناختی که ازت دارم میدونم موفق میشی از پس این مشکل بربیای40):
زهرا جان منکه دیشب توفیق نداشتم برم حرم:sad: ولی تو خونه واسه همه دعا کردم. ایشالا فرداشب میرم.