همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

shiva3322

New member

ميدوني وقتي ميگن هنوز درگير نيستم به چي فك ميكنم؟
قضيه جمله درست كردن با اين كملاته:
به يه دختر و پسر مين با اين كلمات يه جمله درست كن:شتر،خونه،در،خوابيدن،هر،كس
آخرم به همون جملهه ميرسه راه فراري نيست

نه در خونه ی همه یه عده هم تهنا میمونن.........

eellaahhee

New member
خوش اخلاق ، وضعیت مالی خوب ، شخصیتی مهربون و در عین حال محکم ، عاشق ، بشه بهش تکیه کرد ، هم شان هم کفو به خصوص از نظر اعتقادی و خانوادگی :tonguesmiley:

arezoomand

New member
خوش تیپ و قدبلند-چشم ودل پاک-صادق -وفادار-مهربون-دست و دلباز-خوش اخلاق-مومن-متعهد-تحصیل کرده-وضعیت مالی خوب -کلا تناسب داشته باشیم از هرلحاظ............که همچین موردی رو فقط میشه تو عالم خواب پیداکرده................نه تو واقعیت:sad:

mexin

Well-known member
خوش اخلاق ، وضعیت مالی خوب ، شخصیتی مهربون و در عین حال محکم ، عاشق ، بشه بهش تکیه کرد ، هم شان هم کفو به خصوص از نظر اعتقادی و خانوادگی :tonguesmiley:

خب همه رو گفتی الهه جون.منم باهات موافقم دیگه!!!چیزی مونده بگی؟!:smiliess (8):

mexin

Well-known member
خوش تیپ و قدبلند-چشم ودل پاک-صادق -وفادار-مهربون-دست و دلباز-خوش اخلاق-مومن-متعهد-تحصیل کرده-وضعیت مالی خوب -کلا تناسب داشته باشیم از هرلحاظ............که همچین موردی رو فقط میشه تو عالم خواب پیداکرده................نه تو واقعیت:sad:

نون اضاف ایی نوشابه ایی چیزی دیگه نمیخوای عزیزم؟!! سخت نگیر دیگه! فقط نگفتی با اسب سفید بیاد پیشم؟!!1

arezoomand

New member
نون اضاف ایی نوشابه ایی چیزی دیگه نمیخوای عزیزم؟!! سخت نگیر دیگه! فقط نگفتی با اسب سفید بیاد پیشم؟!!1
نه با اسب سفیدنمیخوادبیاد همون پای پیاده هم بیادقبوله به شرط اینکه قابل اعتمادباشه و روراست........بقیه معیارایی که گفتم درحدمعقول ...ماپرتوقع نیستیم.....:tonguesmiley::rolleyessmileyanim:

asal 92

New member
یادش بخیر یه روزایی منم فک میکردم به ویژگی های همسر دلخاه ...
الان خنده م میگیره ...
اصلن این چیزا مهم نیست ...
همسر من دکترای کامپیوتر داره وضع مالی هم خوبه خوبه مهربونه باشخصیته کلا مثبته ....
ولی تنها گزینه ای که بعد ازدواج ارزش داره همون صداقته ودوست هم بودنه بقیه کشکه ...باورکنید .....
اگه یارهم باشید هیچ مشکلی جلودارتان نیست ...
ولی اگه همدل نباشید حتی اگه ایده آل هم باشید زندگی رو باختید ...
مهریه من 1364 سکه بود اون موقع کلی پز داشت الان به نظرم مسخره ترین کاری بوده که انجام دادم

فقط عاقلانه تصمیم بگیرید :riz304:

.
.
بهترین ها رو برای همتون آرزومندم (خوشبختی واقعی )

b.nafas

New member
من واقعا بگم خوب دوست دارم همهی این ویژگی هارو داشته باشه دیگه ...:25r30wi:

bacillus.bs

New member
احسان عليخاني مجري برنامه ي ماه عسل ديشب مي گفت
حالا كه شوهر گير نمياد پس ز گهواره تا گور دانش بجوي:smiliess (7):
اين پسرا هم چقدر خودشونو تحويل ميگيرندااااااااااا:sdasdasd:

arezoomand

New member
دلنوشته دختران مجرد:بارها در اول خواندیم:ان مردامد......ان مرد با اسب امد...ماکه ترشیدیم ......مرتیکه باخرهم نیومد .....باز بابا نان داد:smiliess (3):

آخرین ویرایش:
بالا