مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

waria

New member
دوست داری کجا قبول شی؟من دلم میخواد موسسه رازی قبول شمممممم:a2d3:

waria

New member
بقیه بچه هاهم بگن کجا دوست دارن قبول بشن:bunnyearsmiley:

waria

New member
خوش به حالت سلار...الان میشینی ویروس میخونی.من باید سلولی بخونم امتحان دارممممممممم:13::smiliess (2)::sad::j58r36j3gcr4suxymup

solarcorona

New member
خوش به حالت سلار...الان میشینی ویروس میخونی.من باید سلولی بخونم امتحان دارممممممممم:13::smiliess (2)::sad::j58r36j3gcr4suxymup
من فعلا زیاد نمی خونم , صبر میکنم که امتحانات تموم بشه اونوقت اساسی با هم بخونیم
تو فکر یه برنامه ریزی خوب برای یک استارت خوب هستم

waria

New member
نه...فکرم نکنم تو شهر ما برای علوم پزشکی ازمون ازمایشی باشه..باید بپرسم...اگه باشه شاید قبل کنکور شرکت کردم شایدم نه اخه اصلا از این ازمونای ازمایشی خوشم نمیاد.برای کنکور کارشناسی که شرکت کردم خاطره خوبی ازش ندارم.تو چطور؟

solarcorona

New member
نه...فکرم نکنم تو شهر ما برای علوم پزشکی ازمون ازمایشی باشه..باید بپرسم...اگه باشه شاید قبل کنکور شرکت کردم شایدم نه اخه اصلا از این ازمونای ازمایشی خوشم نمیاد.برای کنکور کارشناسی که شرکت کردم خاطره خوبی ازش ندارم.تو چطور؟

در تهران هر موسسه ای برای ویروس آزمون نداره , چون تعداد شرکت کنندگان برای ویروس کم هست , نمی دونم!!! منم ترجیح میدم شرکت نکنم , چون اگه شرکت کنم باید بر اساس برنامه های آزمون درس بخونم ! من دوست دارم طبق برنامه خودم پیش برم :smiliess (11):

waria

New member
بچه های ویروس لطفا درصداتونو اینجا بنویسید:bunnyearsmiley:

waria

New member
خدایا چرا هیشکی نمیاد اینجا درصداشو بنویسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::smiliess (2)::New (6)::65d6a5d6s:

papilo

New member
mamnun az rahnamait waria jun. tu gesmate takhmin rotbe virus nadare nemidunam chera:1dco2x0p1lilzhfpg1t

waria

New member
درصداتونو نمینویسید قبول ...خب لابد دوست ندارید.حداقل تجربیاتتونو اینجا بنویسید تا بقیه ازش استفاده کنن خب...لطفاااااااااااااقابل توجه شرکت کردگان در ارشد ویروس.یه کم از بقیه رشته ها یاد بگیریدددددد:13::j58r36j3gcr4suxymup

waria

New member
سلام چه عجب...باورم نمیشه:a2d3: دوست عزیز کنکور چطور بود؟

waria

New member
درسته که امتحان ندادم ولی قدرت درکم شدیدا زیاده.ان شاا... که امسال قبول میشی...:a2d3:منظورت از صفحه تخمین نرم افزار تخمین رتبست؟فکر کنم چون من کنکور ندادم نمیتونم بیام اونجا...میشه درصداتو اینجا بذاری؟البته اگه سختت نیست.

waria

New member
ویروس80
باکتری44
قارچ 36
تک یاخته 89
بیوشیمی 72
مولکولی 8 !!!!
ایمنی44
زبان36
مرسی
ویروس تکیاخته بیوشیمی عالین...:a2d3:باکتریو قارچو ایمنیو زبانم خوبن .اینجوری که شما گفتی بد دادی من فکر کردم...
به نظر من که راحت قبولین:4d564ad6:
یه خواهش دیگه...میشه بگید منابعتون چی بوده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا