حال مادربزرگم وخیمه لطفا کسی میتونه کمک کنه !

am-ml

New member
متاسفانه این آشنای ما اطلاع دقیقی نداشت ؛فقط جاهایی رو که توی شیراز احتمال می داد داشته باشه بهم گفت.
1- داروخانه بیمارستان نمازی
2- داروخانه حلال احمر
3- داروخانه بیمارستان امیر

ایدوارم پیدا بشه؛ اگه این تازگی رفتم شیراز حتما می پرسم و خبر می دم بهتون.

amin88

New member
متاسفانه این آشنای ما اطلاع دقیقی نداشت ؛فقط جاهایی رو که توی شیراز احتمال می داد داشته باشه بهم گفت.
1- داروخانه بیمارستان نمازی
2- داروخانه حلال احمر
3- داروخانه بیمارستان امیر

ایدوارم پیدا بشه؛ اگه این تازگی رفتم شیراز حتما می پرسم و خبر می دم بهتون.

من شیرازم نیس همه جارو پرسیدم

shahrzad67

New member
آقا امین شما بیمارستان نمازی رو پرسیذین ؟من گفتم یکی از دوستام بره بپرسه امروز

konjkave

New member
واقعا متاسفم کاملا حست درک میکنم داروی مادر منم(وارفارین) خیلی کمیاب شده.دیروز به سختی از طریق یکی از آشناهامون براش گرفتیم تازه ده تا دونه بیشتر نمیدن.به همون میگم شاید بتونه براتون کاری بکنه. متاسفانه وضعیت بدی حتی شیر خشک هم نمیذارن از بعضی از کشورا مثه انگلیس به ایران وارد بشه،چه برسه به دارو.ولی از طریق کشورای بی طرف مثه سوئد فک کنم بشه.من از داییم براتون سوال میکنم ایشالا که بشه.

amin88

New member
آقا امین شما بیمارستان نمازی رو پرسیذین ؟من گفتم یکی از دوستام بره بپرسه امروز

سلام من یه کسی میشناسم که همه چی داره حتی نمازی جاهای دیگه داروهایی که این داره ندارن من نمازی راسیتش نرفتم ولی به دوستم که زنگ زدم گف بیمارایی که اونجا ویزیت شدن میان اینجا دنبال این دارو......حالا میخوای شما یه سوالی کن ضرری نداره ولی میدونم نیس

MAHSABANOO

New member
به اداره معاونت غذا و دارو شهرتون یه سر بزن احتمالا اونجا داشته باشن واحد داروش بعضی دارو هارو دارن

amin88

New member
به اداره معاونت غذا و دارو شهرتون یه سر بزن احتمالا اونجا داشته باشن واحد داروش بعضی دارو هارو دارن

نه مهسا جان این میگه به خاطر تحریما اصن این دارو نیس..........من دوستم تو داروپخش حالا یادم اومد حالا به اونم یه زنگی میزنم شاید از قبل یه تعدادی باشه

MAHSABANOO

New member
من زن داداشم کارشناس دارو هست تو اداره معاونت غذا الان زنگ زدم بهش گفت امروز که وقت اداری تموم شده فردا و پس فرداهم تعطیله شنبه میپرسه خبر میده گفت چون دارو هایه خاصی هستن معرفی میکنن میگن کجا دارن اگه قزوین باشه معرفی میکنن به اون داروخانه
اگه زن داداشم خبرو بهم داد بهتون میگم

MAHSABANOO

New member
نه مهسا جان این میگه به خاطر تحریما اصن این دارو نیس..........من دوستم تو داروپخش حالا یادم اومد حالا به اونم یه زنگی میزنم شاید از قبل یه تعدادی باشه

میدونم ولی گاهی اینا تو انباراشون دارن من حالا زنداداشم خبر داد میگم بهتون

leyla-h

New member
سلام، دوستم که بهت گفتم تو بیمارستان خصوصیه این شماره رو داد لطف کن به این شماره زنگ بزن یه سوال کن ببین دارن؟؟؟ داروخانه عینی، آقای بخشایش- 22087244-021
من اطلاعات کاملی درمورد دارو که گفتنین ندارم گفتم خودت زنگ بزنی، اگه نداشت بهم بگو. (راستی صندوقتم خالی کن)

آخرین ویرایش:

DNA.2013

New member
دوستان عزیزم واقعا از تک تکتون ممنونم که اینقدر دلسوزی کردین و پیگیر شدین خوشبختانه اون شماره ای که لیلای عزیزم دادن رو زنگ زدم گفتن سفارش بدیم دارن که واسمون بیارن.
به مادر بزرگم گفتم که همتون چقدر پیگیر بودینو زحمت کشیدین منو خانوادم و مادربزرگم همیشه دعاگویتان هستیم.
انشالا ازین مشکلات برای هیچ کدومتون پیش نیاد
دوستون دارم و دست تک تکتونو میبوسم از راه دور♥♡♥

Asena90

New member
:rose:خدا رو شكر... ان شا الله به حق اين ماه عزيز هيچ مريضي نااميد نشه خدا همه رو شفا بده...

STRUCTURE 66

New member
حس جالبیه ! یه انجمن ! تو فضای مجازی !
اعضا بری هم اینطور دل میسوزونن !
واقعا قشنگه !!

am-ml

New member
دوستان عزیزم واقعا از تک تکتون ممنونم که اینقدر دلسوزی کردین و پیگیر شدین خوشبختانه اون شماره ای که لیلای عزیزم دادن رو زنگ زدم گفتن سفارش بدیم دارن که واسمون بیارن.
به مادر بزرگم گفتم که همتون چقدر پیگیر بودینو زحمت کشیدین منو خانوادم و مادربزرگم همیشه دعاگویتان هستیم.
انشالا ازین مشکلات برای هیچ کدومتون پیش نیاد
دوستون دارم و دست تک تکتونو میبوسم از راه دور♥♡♥

خدا رو شکر ؛خیلی خوشحال شدم.

بالا