و اما پرند جون الوعده وفا:
ببین عزیزم من خودم قبلا یه جعبه درس کرده بودم و همینطوری جسته گریخته رو کاغذهایی که بریده بودم می نوشتم باز هم بد نبود ولی اونجور که باید باشه نبود.
اون دوسه ماهی که خواستم جدی بخونم فقط واسه اینکه انگیزه ام قوی بشه و جدی بگیرم قضیه رو رفتم جعبه اش رو گرفتم (که خود جعبه تنها قیمتی هم نداره) با چندین بسته کاغذهای خامش رو که خودم توشون بنویسم.
چون اولا از رشته ی ما خیلی چیز خاصی ندارن, ثانیا قیمتهاشون خیلییییییییی بالاااااااااست :mad_majidonline: و مهمتر از همه اینکه خودت بنویسی خیلی بهتر یاد میگیری, من تو اون زمان کم خیلی از جی برگهام به خونه ی سوم هم نرسید و بعضی ها رو که اصلا نرسیدم مرور کنم.
من اینطوری خوندم که برای هر درس از یک رنگ جی برگ استفاده کردم و شروع کردم به خوندن, خط به خط اگه چیزی به نظرم
نکته بود و احساس می کردم که این
ممکنه فراموشم بشه و خوب رو مطلبش مسلط نیستم به بهترین شکلی که برام قابل بازیابی و درک باشه ازش سوال می نوشتم, روی جی برگ سوال پشتش جواب, سوال می تونه طولانی باشه و جواب هرچی کوتاه تر بهتر, من برای هر جی برگ شماره هم می ذاشتم و زیرش صفحه و فصل مطلب رو هم می نوشتم که اگه بعدا نیاز شد بتونم به مطلبش مراجعه کنم.
این درمورد نوشتن, اگه چیزی رو ناگفته گذاشتم بگو که توضیح بدم
در مورد خوندن و مرورش هم خودم هم کاملا توجیه نشدم اما لینک
شیوه اش رو برات می ذارم و فقط یه جمله می تونم بگم که درگیر روشش نشو و حساسیت به خرج نده, کلیتش رو که متوجه شدی که هر چی بلد نبودی حتی از خونه پنجم میاد تو خونه یک, اکی هست. فققققققط بخون, فقططططططططط بخون همین