Minaa.Gh
New member
در کل نظر شخصیه من اینه و اعتقاد کامل هم بهش دارم ما اماریها تا خودمون به فکر خودمون نباشیم هیچ وقت نه رضایتی از رشتمون و کار تو این رشته خواهیم داشت و نه جایی پیدا میشه که بریم و کاری مرتبط با رشته خودمون و درامد خوب انجام بدیم.همش هم به خاطر شرایط بدی هست که برای رشته ما تو کشور حکمفرماست.و مشکل از ریشه هستش.
در مورد اون نظام اماریهم منظورم این نبود که میخواد بشه در اینده نزدیک خودمم میدونم به این سادگیها و زودی های اصلا نخواهد شد. لپ مطلب من این بود که اقا تا ما یک نظام سازماندهی شده برای رشتمون داخل کشور مثل کشورهای توسعه یافته نداشته باشیم همینی که هست کاریشم نمیشه کرد.خودمون یفکری برای خودمون باید برداریم حالا تو هر گرایشی که میخوایم باشیم فرقی نمیکنه اصلا. نداشتن این نظام سازماندهی شده هم مطمئن باشین به ضرر همه هستش از اون استاد امارش بگیر تا دانشجوی لیسانسش.
ولی مطمئن باشید که روزی خواهد رسید که مجبور میشن خودشونو با شرایط دنیا وفق بدن و مجبور بشن برای این رشته اهمیت قائل بشن مطمئن باشین اون روز که برسه هم مجبورن همین نظام اماریهم پایه ریزی کنن.حالا کی برسه اون روز خدا میدونه!!:33::33::33:
من که دیگه واقعا" نمیدونم چی بگم !!!!
برای کارهای تحقیقاتی یه رابطه ی قوی بین آمارزیستی و اپیدمیولوژی وجود داره . . .
خب بعدا یکی راجع بهش توضیح بده ممنون میشم ! البته راجع به رابطه ی کاری !!!!