نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Minaa.Gh

New member
در کل نظر شخصیه من اینه و اعتقاد کامل هم بهش دارم ما اماریها تا خودمون به فکر خودمون نباشیم هیچ وقت نه رضایتی از رشتمون و کار تو این رشته خواهیم داشت و نه جایی پیدا میشه که بریم و کاری مرتبط با رشته خودمون و درامد خوب انجام بدیم.همش هم به خاطر شرایط بدی هست که برای رشته ما تو کشور حکمفرماست.و مشکل از ریشه هستش.
در مورد اون نظام اماریهم منظورم این نبود که میخواد بشه در اینده نزدیک خودمم میدونم به این سادگیها و زودی های اصلا نخواهد شد. لپ مطلب من این بود که اقا تا ما یک نظام سازماندهی شده برای رشتمون داخل کشور مثل کشورهای توسعه یافته نداشته باشیم همینی که هست کاریشم نمیشه کرد.خودمون یفکری برای خودمون باید برداریم حالا تو هر گرایشی که میخوایم باشیم فرقی نمیکنه اصلا. نداشتن این نظام سازماندهی شده هم مطمئن باشین به ضرر همه هستش از اون استاد امارش بگیر تا دانشجوی لیسانسش.
ولی مطمئن باشید که روزی خواهد رسید که مجبور میشن خودشونو با شرایط دنیا وفق بدن و مجبور بشن برای این رشته اهمیت قائل بشن مطمئن باشین اون روز که برسه هم مجبورن همین نظام اماریهم پایه ریزی کنن.حالا کی برسه اون روز خدا میدونه!!:33::33::33:

من که دیگه واقعا" نمیدونم چی بگم !!!!
برای کارهای تحقیقاتی یه رابطه ی قوی بین آمارزیستی و اپیدمیولوژی وجود داره . . .
خب بعدا یکی راجع بهش توضیح بده ممنون میشم ! البته راجع به رابطه ی کاری !!!!

hsbabr2012

New member
به هر نحوی !!!!
منم هستم ! ولی آیا شدنیه ؟

باید در مورد فکر کنیم واقعا.چون روشهایی مثل شرکت زدن و این حرفا که بنظرم کارساز نیست. بنظرم روش های دیگه ایی هم بشه انجام داد.باید فکر بشه فقط در موردش.

Minaa.Gh

New member
باید در مورد فکر کنیم واقعا.چون روشهایی مثل شرکت زدن و این حرفا که بنظرم کارساز نیست. بنظرم روش های دیگه ایی هم بشه انجام داد.باید فکر بشه فقط در موردش.

امیدوارم قبل از اومدن نتایج به یه نتیجه ای برسیم !!! چون امکانش هست که آمار اقتصادی رو انتخاب کنید ! درست میگم ؟

babak.stat1

New member
اره امکانش هست. فقط نیاز به تحقیق بیشتر دارم در مورد هردو گرایش دارم.

دوست من اصلا گرایش اهمیتی نداره برای این کارمو چون مطمئن باش همونطور که خودت میدونی جاهایی یه دانشجوی آمار زیستی نیاز به یه آمار محض و یا حتی آمار ریاضی داره و یا بالعکس. مهم لینک بودنه بچه ها با همه تا بتونن همدیگه رو خوب ساپورت علمی کنن. با توجه به حساسیت موضوع از خدا می خوام که راهی که به صلاحمونه رو انتخاب کنیم و مهم تر اینکه خدا درک انتخاب این راهو به هممون بده.

mortezahaji

New member
خب سلام دوستان همه پستاتونو خوندم. منم نطرم اینه
اگر دانشجوی کارشناسی یا ارشد هر گرایش آمار باشی و نتونی با حداقل 2 نرم افزار یکی منو و یکی برنامه نویسی راحت کار کنی بهت توصیه می کنم یا برو سراغ دکترا و تدریس یا برو سراغ یه کار بیربط به رشتت. چون هیچی بلد نیستی. هیچیییییی
اگه دوس داری فقط قضیه اثبات کنی برو سراغ آمار ریاضی و دکترا و تدریس
در دوران کارشناسی تو دانشگاه ترم آخر و ترم بعدش به دانشچویان spss یاد می دادم. یعنی درس میدادم با تایید مدیر گروه
حتی دانشجویان ارشد آمار ریاضی خودمان گاهی بهم زنگ می زدن و در مورد نرم افزار سوال میپرسیدن
الانم میدونم دارم چیکار میکنم و می خوام چیکار کنم
در تابستان اولویتم با زبان هست این ترم و ترم بعدش که تمام بشه وارد مهارت های ielts میشم. البته این موضوع عقبه ای هم داشته اما مربوط به 5 سال پیشه. تو این مدت فقط فیلم میدیدم که افت زیادی نداشتم.
میدونم که ارشد برام یه پل برای رسیدن به اونور یعنی دکترا
تو ارشد دوس دارم رو دیابت کار کنم و از الانم همکاریمو با یه مرکز معتبر شروع کردم چون پروژه کارشناسیم روی دیابت بود
و دنبال جمع کردن یه رزومه خوب مخصوصا روز موضوع دیابت با مقاله و پایان نامه و پژوهش هستم برای رفتم واسه دکترا به خارج از کشور و البته با نمره خوب ielts
بنابراین قبل از اینکه جای یک دانشجو رو الکی پر کنید و بعد هم نیاین
ببینین با خودتون چند چندین؟ لطفا
ممنون ببخشید که زیاد نظر دادم البته این همه برنامه هام نبود و نیست
الان نمیتونم بیشتر توضیح بدم

MAS00D

New member
دوست عزیزی که فرمودن با دو ماه خوندن برای آزمون زیستی میشه رتبه خوبی آورد نه صرفا قبولی، بیزحمت لطف کنن بگن خودشون چند ماه خوندن؟
من که فک نکنم صرفا دو ماه جواب بده.
چون اینجور که مشخصه اکثرا دوستانی که آمارزیستی رتبه خوبی آوردن قبلش برای آزمون وزارت علوم درس میخوندن یا اینکه فارغ تحصیل ارشد آمار ریاضی هستن که اینها بی تاثیر نیست پس نباید بگن صرفا دو ماه.....
دوست عزیز اگه گفتم 2 ماه شک ندارم میشه قبول شد
من خودم یک کلمه برا ارشد زیستی نخوندم ولی برا کنکور قبلی چند ماه مطالعه داشتم هر کسی هم خواست بهش یه دوره 2 ماهه مشاوره میدم قبل کنکور (با هزینه!)
اگه قبول نشد هزینشم پس میدم.ولی اون آدم اقلا باید یه دانشجو متوسط آمار باشه که یه چیزایی از آمار بدونه
نه مثل یکی از دانشجو های ترم 6 یکی از دانشگاه ها(اسم دانشگاه محفوظ) که فرق بین f کوچیک تابع چگالی با F بزرگ تابع توزیع رو نمی دونست
اثبات این ادعام که سوالای زیستی واقعا آسونن و احتیاج به خواندن مفهومی مباحث نیست هر کسی میگه سوالای زیستی سختن باید به بار علمیش شک کرد

آخرین ویرایش:

MAS00D

New member
مهارت هایی که فارغ التحصیلان امار زیستی بدست می اورند کمتر انها را به کارمند ساده شدن قانع می کنه
و همچنین چنین مهارتی رو می تونند در شرکت های اماری به کار برند که آن هم آگاهی استخدامی نداره خیلی از استخدامی ها و کارها رو نمی توان در آگاهی اسخدامی پیدا کرد
به نظرم آنچه که دیدم این هست که آگهی استخدامی برای کارمند شدن ، روز را شب کردن و کاری اغلب غیر اماری کردن در بخش آماری شرکت ها و کارخانه جات و سازمان های دولتی هست

جناب مدیر شما به عنوان یه کارشناس ارشد زیستی به کارمند شدن قانع نمیشد چی شمارو راضی میکنه؟
غیر ادامه تحصیل منظورمه
انشاله سال دیگه این موقع شما مدرکتم گرفتید.
حالا میخواید چه کار کنید؟

sanaz

New member
دوست عزیز اگه گفتم 2 ماه شک ندارم میشه قبول شد
من خودم یک کلمه برا ارشد زیستی نخوندم ولی برا کنکور قبلی چند ماه مطالعه داشتم هر کسی هم خواست بهش یه دوره 2 ماهه مشاوره میدم قبل کنکور (با هزینه!)
اگه قبول نشد هزینشم پس میدم.ولی اون آدم اقلا باید یه دانشجو متوسط آمار باشه که یه چیزایی از آمار بدونه
نه مثل یکی از دانشجو های ترم 6 یکی از دانشگاه ها(اسم دانشگاه محفوظ) که فرق بین f کوچیک تابع چگالی با F بزرگ تابع توزیع رو نمی دونست
اثبات این ادعام که سوالای زیستی واقعا آسونن و احتیاج به خواندن مفهومی مباحث نیست هر کسی میگه سوالای زیستی سختن باید به بار علمیش شک کرد
خوب شما دارین خودتونم میگین که واسه کنکور قبلی چندین ماه مطالعه داشتین و بیشتر مباحث مشترکه جز ناپارامتری و طرح که کنکور امسال از این دو درس خییییییلی کم سوال اومد و اکثرا رگرسیون بود که شما قبلا مطالعه داشتین
پس قبول کنین صرفا با 2 ماه خوندن نمیشه ارشد زیستی قبول شد
اگه دانشجو اطلاعاتشم متوسط باشه باز هم به مطالعه بیشتر از 2 ماه احتیاج داره
شما گفتین هر کسی میتونه؟؟؟؟؟هر کسی؟؟؟؟حتی کسی که چند ساله فارغ التحصیل شده؟

MAS00D

New member

دنیای امارزیستی اگر قرار بود با آمار ریاضی یکی باشه که نوع کار و بازار کار یکسانی داشتند
مهارت های متفاوت توقعات بیشتر و بازار کاری متفاوت تر از کاری روزمره خواهد داشت .
ارشدی که کار لیسانس رو انجام بده با 50 هزار تومن حقوق بیشتر در حیطه امار زیستی نیست

سلام دوستان اینا خلاصه حرف های آقا مدیره در مورد
یه دنیای متفاوت
نوع کار متفاوت
بازار کار متفاوت
مهارت های متفاوت

با همه این ها وقتی می پرسم کجا استخدامی داره جواب روشنی دریافت نکردم
اصلا بحث من سر آمار ریاضی یا آمارزسیتی نیست به لطف خدا من امسال هر دوتارو می تونم انتخاب کنم
حتی گرایش شناور مهندسی صنایع سیستم کنکور دادم رتبم حدود 1000 شد که قبول نمیشم(10000شرکت کننده قبولی روزانه 160 نفر) ولی همین رشته رو دانشگاه آزاد کنکور دادم احتمالا قبول میشم
بحث من اینه اونی که می خواد وارد آمازیستی بشه با دیدی مدیر از زیستی ساخته واقعا وارد رشته ای که آینده اش در حد بهشته نمیشه
چه بسا با ضعیف بودن پایه زبانش(که اکثر بچه های آمار ضعیف هستن)در حین تحصیل با یه چالش جدی مواجه خواهد شد به همین دلیل در آزمون ورودی زیستی زبان ضریبی بالاتر از آمارریاضی و ریاضی داره
سر آخر مدرک زیستی رو می گیره حالا باید چه کار کنم؟به همین دلیل میپرسم آخرین استخدامی کجا بوده که هیچ کسی نمی دونه(چون پسر30ساله باید زن بگیره دختر 30 ساله باید ازدواج کنه) پس باید فکر کار بود.اگرم بخوای به فکر دکتری باشی که به نظرم اگه دکتری بورسیه گیر آوردی ارزششو داره اگه نه اول به فکر کار باشید بعد دکتری رو مد نظر قرار دهید.
دقیقا همین شرایطی که گفتم برا فارغ التحصیل های آمارریاضی پیش خواهد آمد.
(بزار ارشدتون رو گرفتید به امید خدا گرفتید به حرف هایم خواهید رسید)
پس یه خورده واقع گرا باشیم فردا پس فردا ارشد گرفتیم که با این ظرفیتا ماشاله همه می گیریم
کاری متناسب با رشته مون هم جور نشد زیاد نخوره تو ذوقمون
اما یه نظر شخصی
کسایی که می خوان ادامه تحصیل بدن و به قول معروف برن تا آخرش از همین الان زیستی رو انتخاب کنند به چند دلیل(البته با داشتن زبان قوی)
اول این که دکتری آماررریاضی رو هم میتونن شرکت کنن(که در حین مصاحبه علمی از خجالتشون در میان)
دوم این که شرکت کننده های دکتری آمارزیستی کمتره(به همون نسبت ظرفیتشم پایینتره)
سوم این که ارشدای آمارریاضی حق شرکت در دکتری زیستی رو ندارن
چهارم این که از زیستی خیلی راحتر از آمارریاضی می شه به خارج از کشور رفت

اما در مورد بازار کارشون آمارریاضی و آمارزیستی با مدرک کارشناسی ارشد به طور معناداری با هم اختلاف ندارند حتی ارشد های زیستی باید خیلی بیشتر دنبال کار باشند.به دلیل محدود بودن به وزارت بهداشت(مگه دنبال کار بیربط با رشتشون باشند)
تجزیه و تحلیل و مقاله نویسی برا دیگران کار محسوب نمی شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAS00D

New member
دوست من اصلا گرایش اهمیتی نداره برای این کارمو چون مطمئن باش همونطور که خودت میدونی جاهایی یه دانشجوی آمار زیستی نیاز به یه آمار محض و یا حتی آمار ریاضی داره و یا بالعکس. مهم لینک بودنه بچه ها با همه تا بتونن همدیگه رو خوب ساپورت علمی کنن. با توجه به حساسیت موضوع از خدا می خوام که راهی که به صلاحمونه رو انتخاب کنیم و مهم تر اینکه خدا درک انتخاب این راهو به هممون بده.

آره درسته حرف بابک

shayeste

New member
من خودم به شخصه دلایلم برای ادامه تحصیل در این رشته تقریبا مثل بیو است.البته من چند ساله فارغ التحصیل هستم و الان بدون خوندن حتی دو ماه( که دوستان بحث دارن) کنکور دادم.البته یه پیش زمینه ای داشتم.ولی برای بازار کار واقعا هیچ چیز قطعی و صد در صد و قابل پیش بینی وجود نداره. بنابراین من اگه قبول شدم تلاشمو میکنم در همه زمینه ها اما سعی میکنم فعالیت جانبی و یا حتی شغل آزاد در کنار درسم داشته باشم :motat:

MAS00D

New member
من خودم به شخصه دلایلم برای ادامه تحصیل در این رشته تقریبا مثل بیو است.البته من چند ساله فارغ التحصیل هستم و الان بدون خوندن حتی دو ماه( که دوستان بحث دارن) کنکور دادم.البته یه پیش زمینه ای داشتم.ولی برای بازار کار واقعا هیچ چیز قطعی و صد در صد و قابل پیش بینی وجود نداره. بنابراین من اگه قبول شدم تلاشمو میکنم در همه زمینه ها اما سعی میکنم فعالیت جانبی و یا حتی شغل آزاد در کنار درسم داشته باشم :motat:

بازم دمت گرم که واقعیتو گفتی
پس میشه دو ماهه قبول شد حتی فارق التحصیل ها

sanaz

New member
امشب کسی نیست انگارا
سلام شایسته بالاخره اومدی کم پیدا؟؟؟؟
راحلم خیلی وقته نیس

shayeste

New member
هستم ساناز جون اما واقعیتش زیاد اطلاعات دقیق ندارم بنابراین فقط میام بحثا رو میخونم.
راستی امسال بودجه دانشگاه های علوم پزشکی کم شده و حتی برای تهیه غدای ذانشجو ها هم با مشکل مواجهن :sad:

sts92

New member
دوست عزیز(آقای مسعود خان) وقتی کسی واسه وزارت علوم میخونه دیگه تو بحثایی مثل ریاضی و آمار نظری و رگرسیون و نمونه مطمئنا نیاز به مطالعه سخت نداره فقط میمونه طرح و ناپارامتری که اونا رو اگه خب پایه متوسطی هم داشته باشی میشه تو دو ماه به یه سطح خوب رسید. البته زبان جای خودش رو داره
پس شما که همون چند ماه (شاید ... ماه بشه ) واسه وزارت علوم خوندید به این دو ماه اضافه کنید.......
ضمنا کسی نگفت سوالای زیستی سختن مطالبی که باید یاد بگیری زیاد هستن و فرار و از طرفی با زمان کم کنکور یادآوری مطالب از اونهمه مطلب هنره که اونم برمیگرده به مرور زیاد
که این نیاز به بازه زمانی زیاد برای مطالعه داره........
و سختی رشته زیستی برای دوره تکملیش هست وقتی که بیش از 70 درصد مطالب جدید هستش

آخرین ویرایش:

sts92

New member
جا داره مطلبی رو اینجا عنوان کنم
همه ما میدونیم که همه ی علوم بصورت زنجیر بهم متصل هستند همه مثل یه چرخه میمونن برای هم
و هیچ کدوم به تنهایی کامل نیستن
پس بحث اینکه چه رشته ای یا چه گرایشی بر دیگری برتری داره
هیچ ارزشی نداره و به نوعی بیهوده هستش
این ما هستیم که یه چیزی رو برای خودمون با ارزش میکنیم دیدی که ما نسبت بهش داریم فکری که ما راجعبش داریم بهش ارزش میده
جدای از همه مسائل فکر کنید و با خودتون دو دو تا چهارتا کنید ببنید چی میخواید به کجا میخواید برید
هدفتون چیه دنبال چی هستید ( پول - مقام و منصب - کارخوب- ادامه تحصیل داخل و خارج - آرامش)
بعد ببنید با چی میتونید به این هدفتون برسید راهشو پیدا کنید و تلاش کنید
چون تصمیم نادرست نارضایتی بدنبال داره و این یعنی تباه کردن آینده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا