نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAS00D

New member
حرف شمارو قبول دارم که تعداد شرکت کننده ها به بازار کار ربطی نداره ظاهرا منظورمو بد رسوندم
اینهمه فارغ التحصیل ملی آزادو پیام نور آمار
چرا 1500 تا شرکت کننده زیستی.دست بالا گرفتم تازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا طرفش نمیان؟مگه نمیگین فوق العادس عالیه معرکه اس...
حتی خود کنکور آماریاضیم این طوره
به هرکی بگی 3000 شرکت کننده داره یه پوزخند میزنه از صدتا فوش بدتر باشه(900نفرشم قبول میشن)
چرا نمیان؟همه رفتن سر کار؟یا میل به ادامه تحصیل ندارن که آرزوی خیلیاس!

biosta

Well-known member
استخدامی وجود نداره برم دنبالش بگردم.کار فقط با واسطه!

مهارت هایی که فارغ التحصیلان امار زیستی بدست می اورند کمتر انها را به کارمند ساده شدن قانع می کنه
و همچنین چنین مهارتی رو می تونند در شرکت های اماری به کار برند که آن هم آگاهی استخدامی نداره خیلی از استخدامی ها و کارها رو نمی توان در آگاهی اسخدامی پیدا کرد
به نظرم آنچه که دیدم این هست که آگهی استخدامی برای کارمند شدن ، روز را شب کردن و کاری اغلب غیر اماری کردن در بخش آماری شرکت ها و کارخانه جات و سازمان های دولتی هست

babak.stat1

New member
حرف شمارو قبول دارم که تعداد شرکت کننده ها به بازار کار ربطی نداره ظاهرا منظورمو بد رسوندم
چرا 1500 تا شرکت کننده زیستی.دست بالا گرفتم تازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا طرفش نمیان؟مگه نمیگین فوق العادس عالیه معرکه اس...
به هرکی بگی 3000 شرکت کننده داره یه پوزخند میزنه از صدتا فوش بدتر باشه(900نفرشم قبول میشن)

آره واقعا چرا شرکت کننده آمار زیستی کمه ؟؟؟؟

MAS00D

New member
مهارت هایی که فارغ التحصیلان امار زیستی بدست می اورند کمتر انها را به کارمند ساده شدن قانع می کنه
و همچنین چنین مهارتی رو می تونند در شرکت های اماری به کار برند که آن هم آگاهی استخدامی نداره خیلی از استخدامی ها و کارها رو نمی توان در آگاهی اسخدامی پیدا کرد
به نظرم آنچه که دیدم این هست که آگهی استخدامی برای کارمند شدن ، روز را شب کردن و کاری اغلب غیر اماری کردن در بخش آماری شرکت ها و کارخانه جات و سازمان های دولتی هست

جدی نمیدونم کجا استخدام ارشد آمارزیستی هست؟چون تا حالا ندیدم جایی!!!
مثلا من شهرداری و استانداری و شرکت نفت,مرکز آمار و نیروی انتظامی دیدم استخدام آمار ریاضی داشتن( امسال و پارسال )
اگه اصرار دارم بگید برا اینه.فقط بابک جان گفتن که دانشگاه رو دیدن کارمند آمازیستی گرفته.من به همونم راضیم!!

babak.stat1

New member
دوستان عزیز بدور از همه صحبت ها و بحث هامون نزدیک سحر بیاید برای رسیدن همه بچه های انجمن به هر آنچه که آرزوی قلبیشونه دعا کنیم.
شب خوش

biosta

Well-known member

نظر من اینه که شناخت وجود ندارند
رشته ای میان رشته ای هست
داوطلبان با اسم امار ریاضی آشنا هستند می بینند در دانشکده شان ارشد امار ریاضی وجود دارد
چه بسا نمی دانند یک دنیای دیگه هم میتونه وجود داشته باشد به نام امار زیستی
( میتونه علت دیگه ای داشته باشه شما بگویید )

biosta

Well-known member

جدی نمیدونم کجا استخدام ارشد آمارزیستی هست؟چون تا حالا ندیدم جایی!!!
مثلا من شهرداری و استانداری و شرکت نفت,مرکز آمار و نیروی انتظامی دیدم استخدام آمار ریاضی داشتن( امسال و پارسال )
اگه اصرار دارم بگید برا اینه.فقط بابک جان گفتن که دانشگاه رو دیدن کارمند آمازیستی گرفته.من به همونم راضیم!!

خوب من هم مطلب بالا را جدی گفتم
از مطلبی تقریبا" مطمئن نباشم نمی گویم چون که بعد گیر می افتم ! و نتونم جمعش کنم .
یادتونه وقتی پرسیدید که آگهی آخرین استخدامی امار زیستی کی بود؟ چی گفتم در جواب ؟
دنیای امارزیستی اگر قرار بود با آمار ریاضی یکی باشه که نوع کار و بازار کار یکسانی داشتند
مهارت های متفاوت توقعات بیشتر و بازار کاری متفاوت تر از کاری روزمره خواهد داشت .
ارشدی که کار لیسانس رو انجام بده با 50 هزار تومن حقوق بیشتر در حیطه امار زیستی نیست
مگر این که فارغ التحصیلان این رشته به خوبی این دوره را نگذرانده باشند .

sts92

New member
سلام به همه دوستان
این بحث در مورد مزیت گرایش های آمار خوبه
اما فک میکنم قبل شروع باید راجع به این گرایشات اطلاعات کسب میکردید
به نوعی با تصمیم راسخ برای این رشته تلاش میکردید
دوستانی که الان دو دل شدن مگه قبلن فکراشونو نکردن
اگه مصمم بودن پس چرا تردید...
اونم الان در فاصله چند قدمی برای ورود به دنیای جدید
و یه مطلب باید بگم اینکه روزی میرسه که متوجه میشیم درآمد اونقدرا مهم نیست رشته ای که خوندید اونقدرا مهم نیست دانشگاهی که خوندید اونقدرا مهم نیست بلکه مهم اینه که شما از خودتون راضی باشید
از انچه که میخونید لذت ببرید
هستن کسایی که رشته های تاپ خوندن بقول خودشون تو بهترین دانشگاه و الان بهترین درآمد رو دارن ولی راضی نیستن علتش چیه ؟
جز اینه که رضایت درون ندارن.
همه اینا درآمد عالی کارخوب تا یه جایی آدم رو راضی نگه میداره همیشه بادوام نیست
پس خواهشا درست تصمیم بگیرید ببینید چه چیزی باعث رضایت شما میشه
تا فردا روزی پشیمون نشید
موفق باشید

yekta_63

New member
نظر من اینه که شناخت وجود ندارند
رشته ای میان رشته ای هست
داوطلبان با اسم امار ریاضی آشنا هستند می بینند در دانشکده شان ارشد امار ریاضی وجود دارد
چه بسا نمی دانند یک دنیای دیگه هم میتونه وجود داشته باشد به نام امار زیستی
( میتونه علت دیگه ای داشته باشه شما بگویید )
منم موافقم. چون همونطوری که قبلا هم گفتم خودمم قبل ورود به دانشگاه علوم پزشکی واقعا نمیدونستم ارشد آمارریاضی هم برا ما وجود داره...

yekta_63

New member
منم موافقم. چون همونطوری که قبلا هم گفتم خودمم قبل ورود به دانشگاه علوم پزشکی واقعا نمیدونستم ارشد آمارریاضی هم برا ما وجود داره...

ببخشید نوشته بالایی مواصلاح میکنم ارشد آمارزیستی هم برا ما وجود داره. یعنی فقط آمارریاضی و گرایشهاشو میشناختم

sts92

New member
دوست عزیزی که فرمودن با دو ماه خوندن برای آزمون زیستی میشه رتبه خوبی آورد نه صرفا قبولی، بیزحمت لطف کنن بگن خودشون چند ماه خوندن؟
من که فک نکنم صرفا دو ماه جواب بده.
چون اینجور که مشخصه اکثرا دوستانی که آمارزیستی رتبه خوبی آوردن قبلش برای آزمون وزارت علوم درس میخوندن یا اینکه فارغ تحصیل ارشد آمار ریاضی هستن که اینها بی تاثیر نیست پس نباید بگن صرفا دو ماه.....

biosta

Well-known member
سلام به همه دوستان
سلام
این بحث در مورد مزیت گرایش های آمار خوبه
اما فک میکنم قبل شروع باید راجع به این گرایشات اطلاعات کسب میکردید
به نوعی با تصمیم راسخ برای این رشته تلاش میکردید
دوستانی که الان دو دل شدن مگه قبلن فکراشونو نکردن
اگه مصمم بودن پس چرا تردید...
اونم الان در فاصله چند قدمی برای ورود به دنیای جدید
همین طورهست که می گویید
در نظر داشته باشیم که از ویژگی افراد موفق این هست که شرایط را طوری برای خود به وجود می آورند که تصمیم هایشان بین خوب و خوب تر باشه
و رتبه برترمان هم امار اقتصادی قبول هستند و هم امار زیستی بنابرین بایستی انتخاب کنند

و یه مطلب باید بگم اینکه روزی میرسه که متوجه میشیم درآمد اونقدرا مهم نیست رشته ای که خوندید اونقدرا مهم نیست دانشگاهی که خوندید اونقدرا مهم نیست بلکه مهم اینه که شما از خودتون راضی باشید
از انچه که میخونید لذت ببرید
هستند کسانی که رشته های تاپ خوندن بقول خودشون تو بهترین دانشگاه و الان بهترین درآمد رو دارن ولی راضی نیستن علتش چیه ؟
جز اینه که رضایت درون ندارن.
همه اینا درآمد عالی کارخوب تا یه جایی آدم رو راضی نگه میداره همیشه بادوام نیست
پس خواهشا درست تصمیم بگیرید ببینید چه چیزی باعث رضایت شما میشه
تا فردا روزی پشیمون نشید
خیلی مطلب بجا و خوبی فرمودید
آره این شعار نیست واقعیت هست که " همه چیز پول نیست "
اگر شغلی دارید و منتظر پنج شنبه و جمعه هستید تا که دیگر کار نکنید بدانید یک جای کار ایراد دارد
کاری کاره که اگر قرار شد روزهای تعطیل هم انجامش دهید با اشتیاق سراغش بروید
یعنی تفریح انسان کار باشه و کار انسان تفریح
میتونه برای خیلی ها گرایش امار ریاضی جذاب باشه ، طوری که به اندازه تفریح کردن ، کار و فعالیت در این رشته برایشان مجذوب باشه
برای من که این گرایش مجذوب نیست شاید برای شما دوستان باشد

موفق باشید

Minaa.Gh

New member
اگر شما هم جزو اون دسته از آدمهایی هستید که هم به ریاضی علاقه مندید و هم به زیست شناسی... آمار زیستی انتخاب خوبیه...

حالا سوال اینجاست که چطوری یک نفر می تونه خودش رو برای کار کردن در این رشته آماده کنه؟

حقیقت اینه که راه واحدی برای این کار وجود نداره... همونطور که شغل واحدی برای یک کارشناس آمار زیستی وجود نداره...

Minaa.Gh

New member
اگر هنوز دوره فوق لیسانس رو شروع نکردید سعی کنید یک زبان برنامه نویسی و یک نرم افزار آماری رو کامل یاد بگیرید.

به تمام معنا بر روی مهارت های ارتباطی خودتون چه نوشتاری و چه گفتاری کار کنید. واقعا نمی تونم بگم که چقدر فن نوشتن می تونه در آینده به دردتون بخوره. نوشتن رو یاد بگیرید. هم فارسی و هم انگلیسی... روی زبان انگلیسی تون کار کنید... گرامر و درک مطلب...
ارایه شفاهی مطالب به صورت رسمی رو تمرین کنید...

Minaa.Gh

New member
اگر این هدف رو دارید که در دانشکده آمار زیستی تدریس کنید باز هم باید تا دکترا ادامه بدید.

اگر دوست دارید در محیط های پژوهشی کارآزمایی های بالینی آکادمیک یا غیر آکادمیک به کار ادامه بدید... دکترا انتخاب خوبیه ولی لزوما به اون احتیاج ندارید... و مثلا اگر می خواهید یک برنامه نویس ماهر sas بشید فوق لیسانس کفایت می کنه...

ولی حقیقتا یک الگوریتم ساده وجود داره ... مدرک تحصیلی بالاتر مساویست با روبرو شدن با موقعیت های شغلی بهتر و درآمد بالاتر...

Minaa.Gh

New member
اگر رشته شما آمار زیستی باشه، با توجه به بهتر بودن بازار کار نسبت به دیگر گرایش های آمار، همواره این موضوع تو ذهن شما خواهد بود که با کمی تلاش و قبول شدن در مقطع دکتری داخل، فرصت های بسیاری رو می تونید به دست بیارید. خیلی راحت می تونید هیئت علمی بشید و ... . این فکر همیشه با شما هست و هر جا که فشار روی شما میاد قویتر هم میشه و تمام تلاشش و می کنه تا شما و از هدفتون دور کنه.

hsbabr2012

New member
اگر رشته شما آمار زیستی باشه، با توجه به بهتر بودن بازار کار نسبت به دیگر گرایش های آمار، همواره این موضوع تو ذهن شما خواهد بود که با کمی تلاش و قبول شدن در مقطع دکتری داخل، فرصت های بسیاری رو می تونید به دست بیارید. خیلی راحت می تونید هیئت علمی بشید و ... . این فکر همیشه با شما هست و هر جا که فشار روی شما میاد قویتر هم میشه و تمام تلاشش و می کنه تا شما و از هدفتون دور کنه.

در کل نظر شخصیه من اینه و اعتقاد کامل هم بهش دارم ما اماریها تا خودمون به فکر خودمون نباشیم هیچ وقت نه رضایتی از رشتمون و کار تو این رشته خواهیم داشت و نه جایی پیدا میشه که بریم و کاری مرتبط با رشته خودمون و درامد خوب انجام بدیم.همش هم به خاطر شرایط بدی هست که برای رشته ما تو کشور حکمفرماست.و مشکل از ریشه هستش.
در مورد اون نظام اماریهم منظورم این نبود که میخواد بشه در اینده نزدیک خودمم میدونم به این سادگیها و زودی های اصلا نخواهد شد. لپ مطلب من این بود که اقا تا ما یک نظام سازماندهی شده برای رشتمون داخل کشور مثل کشورهای توسعه یافته نداشته باشیم همینی که هست کاریشم نمیشه کرد.خودمون یفکری برای خودمون باید برداریم حالا تو هر گرایشی که میخوایم باشیم فرقی نمیکنه اصلا. نداشتن این نظام سازماندهی شده هم مطمئن باشین به ضرر همه هستش از اون استاد امارش بگیر تا دانشجوی لیسانسش.
ولی مطمئن باشید که روزی خواهد رسید که مجبور میشن خودشونو با شرایط دنیا وفق بدن و مجبور بشن برای این رشته اهمیت قائل بشن مطمئن باشین اون روز که برسه هم مجبورن همین نظام اماریهم پایه ریزی کنن.حالا کی برسه اون روز خدا میدونه!!:33::33::33:

Minaa.Gh

New member
ماهيت شغلي بيشترين تأثير را روي رضايت شغلي
دارد و بعد از آن تنوع شغل ي و آزادي عمل در كار به
ترتيب داراي بيشترين تأثير بر رضايت شغلي بوده اند و
در كل ويژگيهاي شغلي داراي تأثير بيشتري روي رضايت
شغلي بوده اند تا محيط كاري

babak.stat1

New member
در کل نظر شخصیه من اینه و اعتقاد کامل هم بهش دارم ما اماریها تا خودمون به فکر خودمون نباشیم هیچ وقت نه رضایتی از رشتمون و کار تو این رشته خواهیم داشت و نه جایی پیدا میشه که بریم و کاری مرتبط با رشته خودمون و درامد خوب انجام بدیم.همش هم به خاطر شرایط بدی هست که برای رشته ما تو کشور حکمفرماست.و مشکل از ریشه هستش.
در مورد اون نظام اماریهم منظورم این نبود که میخواد بشه در اینده نزدیک خودمم میدونم به این سادگیها و زودی های اصلا نخواهد شد. لپ مطلب من این بود که اقا تا ما یک نظام سازماندهی شده برای رشتمون داخل کشور مثل کشورهای توسعه یافته نداشته باشیم همینی که هست کاریشم نمیشه کرد.خودمون یفکری برای خودمون باید برداریم حالا تو هر گرایشی که میخوایم باشیم فرقی نمیکنه اصلا. نداشتن این نظام سازماندهی شده هم مطمئن باشین به ضرر همه هستش از اون استاد امارش بگیر تا دانشجوی لیسانسش.
ولی مطمئن باشید که روزی خواهد رسید که مجبور میشن خودشونو با شرایط دنیا وفق بدن و مجبور بشن برای این رشته اهمیت قائل بشن مطمئن باشین اون روز که برسه هم مجبورن همین نظام اماریهم پایه ریزی کنن.حالا کی برسه اون روز خدا میدونه!!:33::33::33:

دوست من حرفت کاملا منطقی و جای هیچ بحثی نمیمونه.
اما من میگم حالا که اونها چنین کاری نمی کنن ما چرا خودمون چنین کاری نکنیم.
فقط فکرشو بکن ما اگه گروهی بشیم که هر عضوش تو یه شهر و یه دانشگاه باشه چه وسعتی پیدا میکنه گروهمون و چه کارهایی میشه کرد.

hsbabr2012

New member
دوست من حرفت کاملا منطقی و جای هیچ بحثی نمیمونه.
اما من میگم حالا که اونها چنین کاری نمی کنن ما چرا خودمون چنین کاری نکنیم.
فقط فکرشو بکن ما اگه گروهی بشیم که هر عضوش تو یه شهر و یه دانشگاه باشه چه وسعتی پیدا میکنه گروهمون و چه کارهایی میشه کرد.

خوب بابک جان دمت گرم منم حرفم اینه دیگه، خودمون باید به فکر خودمون باشیم حالا به هر نحوی که شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا