زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
اول برای خودم، دوم برای فانوسی عزیز، سوم برای همه ی دوستان گرامی:

وقتی ٥ ساله بودم، مادرم همیشه می گفت شادی کلید زندگی کردن است. وقتی به مدرسه رفتم، از من پرسیدند که وقتی بزرگ شدی دوست داری چه کاره شوی؟ من فقط نوشتم "شاد". به من گفتند موضوع انشاء را نفهمیده ام، و من به آنها گفتم که آنها زندگی را نفهمیده اند.

- جان لنون -

mosaffa7

New member

بـایـد یـک بـار بـه خـاطـر همـه چیـز گـریه کــرد . آنـقـدر کـه اشـک هــا خشـک شـوند ، بـاید ایـن تـن انـدوهگیـن را چـلاند و بعـد دفتـر زنـدگـی را ورق زد . بـه چیـز دیگــری فـکر کـرد . بــایـد پـاها را حـرکت داد و همـه چیــز را از نـو شــروع کـــرد .

★ آنــــــــــــــا گاوالــــــــــــدا ★

ainazhz

New member

بـایـد یـک بـار بـه خـاطـر همـه چیـز گـریه کــرد . آنـقـدر کـه اشـک هــا خشـک شـوند ، بـاید ایـن تـن انـدوهگیـن را چـلاند و بعـد دفتـر زنـدگـی را ورق زد . بـه چیـز دیگــری فـکر کـرد . بــایـد پـاها را حـرکت داد و همـه چیــز را از نـو شــروع کـــرد .

★ آنــــــــــــــا گاوالــــــــــــدا ★

این جمله محشره.. عاشقشم

ainazhz

New member
واقعا جای پرند خالیه
334919_gaah.gif
:sad:

fanoosi

New member
سلام
منتظر صحبت میکنه. ایز در انی وان هی ار ویتینگ فر می؟
لطفاً حاظرین اعلام حضور بفرمایند.
ممنون

سلام
شرمنده...
چیزی بلد نیستم ولی به حکم وظیفه باید میومدم....اگه مهمون سرزده نمیومد خونمون حتما میومدم
باز هم عذر میخوام

fanoosi

New member
esfj ها اشخاصی خون گرم ، معاشرتی و دوستانه هستند . به شدت اجتماعی هستند و وقتی از دیگران فاصله می گیرند بی قرار می شوند . دوست دارند که مورد نیاز باشند و از کارشان تشکر و قدردانی شود. آنها به نیازهای دیگران بیش از نیازهای خود بها می دهند . Esfj هابه معیار های اجتماعی توجه دارند. آنها نگران جایگاه خود در جامعه هستند . آنها برای خود و دیگران باید ها و نباید های فراوانی دارند .

واسه من این بود

لیست کارهایی که مناسب شماست چیا هستند؟:(40):

fanoosi

New member
اول برای خودم، دوم برای فانوسی عزیز، سوم برای همه ی دوستان گرامی:

وقتی ٥ ساله بودم، مادرم همیشه می گفت شادی کلید زندگی کردن است. وقتی به مدرسه رفتم، از من پرسیدند که وقتی بزرگ شدی دوست داری چه کاره شوی؟ من فقط نوشتم "شاد". به من گفتند موضوع انشاء را نفهمیده ام، و من به آنها گفتم که آنها زندگی را نفهمیده اند.

- جان لنون -

ممنون جناب مصفا....اشک تو چشمام حلقه زد...:sad:

fanoosi

New member
سلام قاصدکم...
خوبی؟
لایک کردی فهمیدم هستی...چرا این روزا کم میای؟
حالت بهتر شد؟دوباره که اونجوری نشدی؟

ghasedak69

New member
سلام قاصدکم...
خوبی؟
لایک کردی فهمیدم هستی...چرا این روزا کم میای؟
حالت بهتر شد؟دوباره که اونجوری نشدی؟

سلام عزیززززززززززم
خدا رو شکر فعلا بهترم... دیروز از صبح رفتم پیش مامانم حالم بهتر شد...

ghasedak69

New member
چقدر قیمت کتاب بالا رفته....
دوستان کتابخونه ای که مخصوص روانشناسی باشه سراغ دارید؟؟؟؟
یه سری کتاب خوب پیدا کردم (البته در حد اسم کتاب و نویسنده و انتشارات) دلم میخواد بهشون دسترسی داشته باشم ولی هم هزینه زیادی میخواد هم جای زیااااااااااااااد

ainazhz

New member
لیست کارهایی که مناسب شماست چیا هستند؟:(40):
ای جانم اینطوری که نمیتونم بگم . اما واقعا تو رابطه هام با ادما پیش خودم باید و نباید هایی میزارم . که اگر اون کار انجام نشه واسم قبولش سخته.. البته این اصلا خوب نیست. تو کتاب بک عشق هرگز کافی نیست هم خوندم که تو رابطه ها این باید ها و نبایدهای محض ماست که رابطه رو سخت میکنه و باید جلوی این افکار خود به خود گرفته شه

ainazhz

New member
چقدر قیمت کتاب بالا رفته....
دوستان کتابخونه ای که مخصوص روانشناسی باشه سراغ دارید؟؟؟؟
یه سری کتاب خوب پیدا کردم (البته در حد اسم کتاب و نویسنده و انتشارات) دلم میخواد بهشون دسترسی داشته باشم ولی هم هزینه زیادی میخواد هم جای زیااااااااااااااد
اسم کتابارو با هم به اشتراک بزار قاصدکی جون

ainazhz

New member
دوستای خوبم یه مشکل حقوقی واسه ما پیش اومده... مسئله حق و ناحق
التماس دعا دارم دوستای خوبم . توی این روزا سر سفره افطار من و یادتون نره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا