rawy
New member
انشالله هر جا هست سلامت و موفق باشه...
من که دلم براش خیلی تنگ میشهههههههههههه
مسلمااااااا پرندی که همیشه بوده, وقتی نیست جای خالیش خیلی حس می شه
ایشالا
انشالله هر جا هست سلامت و موفق باشه...
من که دلم براش خیلی تنگ میشهههههههههههه
ترسیدین فکر کردین لحنم زننده بوده؟؟؟ :25r30wi:آهااااااااااااااااااااااان ... نه هستم خدمتتون...!
فانوسی جان الان مثل فردوسی پور میخوام سرم رو بزنم توی میز...
:j58r36j3gcr4suxymup
فانوسییییییییییی بابا قبولی... تازه رتبه علومتم خوبه.. ایشالله علوم تهران قبول میشی شبانه.. غصه نخور دوستم
منم اگز هیچ کدوم و قبول نشم از مهر ماه میخونم. اما من واقعا نمیدونم چطور میخوام یه سال دیگه تحمل کنم... من نمیخوام یه سال دیگه از عمرم واسه کنکور تلف شه.. من اگر عمومی یکی از دانشگاه های تهران قبول شم. میرم ... با اینکه بالینی و دوس دارم. سعی میکنم تو عمومی هم بار علمی مو افزایش بدم و تجربه کسب کنم . کارگاه ها و ارو شرکت کنم و فعال باشم... اما یه سال دیگه عمرم و هدر نمیدم.
واقعا عزیزم احساس میکنم عمرم تلف میشه... اخه واسه چی... نمیخوام..آیناز ممنون از دلگرمیهات....
واقعا کنکور به درد نخور و بیخوده....
انشالله بهترین جا قبول میشی آینازجان....هم شما هم بقیه ی دوستای عزیزم
ترسیدین فکر کردین لحنم زننده بوده؟؟؟ :25r30wi:
خدا نکنههههههههه....چرا خب؟!:21اصلا مگه فردوسی پور سرشو میزدنه تو میز؟!:25r30wi
![]()
چرا خب؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آخه روی چه حسابی میگی قبول نیستی خب؟؟؟!!!
تا حالا که نزده ولی خب تهدید که میکنه!!!
آخه 31 نفر بیشتر تهران نمیخواد
منم فقط تهران زدم
الان از 96 نفر 26 ام هستم!!!
روی این حساب ساده!!:motat:
26 ام نیستی فانوسی جان..این رو مطمئن هستم...اشتباه میکنی...آخه 26 ام شخصی هست که من میشناسمش و رتبش رو هم بهم نشون داده توی همین سامانه تخمین رتبه...اشتباه دیدی...یه بار دیگه ببین...احتمالا 16 هست!!!(16 و نمره ی کل 203با درصدت هم جور در میاد)
با درصد 48 نمره ی کلت میره بالای 200 نه اینکه نمره ی کلت 184 باشه!!!
یکی از دوستام که درصدهاش از من بالاتر بود موقعی که کلید نهایی اومد خواست اطلاعاتشو ویرایش کنه اشتباه واردشون کرد و رفت جزو بدترین رتبه ها (درحالی که قبلش تک بود)
یکی دیگه هم که درصدهاش و میانگینش بالاتر از منه نتونسته شرکت کنه....نمیدونم چرا...میگه ارور میده...
نمره ی کل من 195 هست...تو سایت زده 24 ولی درستش همون 26 هس...درست میگم؟
اوکی....من رتبه ها سامانه تخمین رو دیدم این رو گفتم چون از اون دو نفر خبر نداشتم!!!
ولی بازم امید هست...یکی که پارسال 30 شده بود میگفت رتبه ی اصلیم 36 شده...
بعدشم درسته که تهران تا 31 رو میگیره ولی احتمالا چند نفری باشن قبل شما که مثلا کاشان یا زنجان یا کرمانشاه یا زاهدان رو بزنن...
نمیدونم شاید هم نشه...ولی شاید هم بشه...نمیشه با قطعیت حرف زد...ولی نا امید نباش فانوسی جان
ایشالا نتایج نهایی هممون رو خوشحال میکنه...
مگه نبود؟؟؟!!!:tonguesmiley:
سلام پرند عزیزم از اینکه تصمیم گرفتی بطور جدی بخونی خوشحالم امیدوارم تا روز کنکور همینطوری باانگیزه و مصمم پیش بری و دانشگاهی که دوس داری قبول شی،سلااااااااااام به همه ی دوستای گلم:bunnyearsmiley:.............
خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟
اومدم از همتون خداحافظی کنم ..............
باید چند روز قبل این پیامو میذاشتم ولی ترکم اعتیادم مساوی با دندون دردم شد نتونستم بیام نت...شرمنده...:riz513:
دلم واسه ی همتون تنگ میشه...............
میخواستم همزمان با خوندنم بیام روزانه گزارش بدم تو تایپیک 93 ولی اگه بیام مجبورم به همه ی سایتای مورد علاقم سربزنم.
به خاطر همین تصمیم گرفتم نیام...........
مواظب خودتون باشید......................
شاد و سربلند باشید.............:rose:
سلام پرند عزیزم از اینکه تصمیم گرفتی بطور جدی بخونی خوشحالم امیدوارم تا روز کنکور همینطوری باانگیزه و مصمم پیش بری و دانشگاهی که دوس داری قبول شی،
هر چند دلم برات خیلی تنگ میشه ولی اهدافت مهمترن ولی خوب اگه وقت کردی هرچن وقت یکبار بهمون سر بزن خوشحال میشیم.
امیدوارم هر جا که باشی خوشحال و سلامت و موفق باشی.:rose:
امیدم به خداست....ولی اونی که بیشتر خونده و زحمت کشیده بالطبع حق بیشتری داره دیگه!
کلی به این جمله خندیدم: "نمیدونم شاید هم نشه...ولی شاید هم بشه...نمیشه با قطعیت حرف زد...ولی نا امید نباش فانوسی جان":25r30wi:
انشالله خدا اول دل دوستای منو شاد کنه....
بازم ممنون از دلگرمیتون جناب مصفا
سلام فانوسی جونمسلام آیلین جونم
خوبی؟
کجایی دختر؟؟؟؟؟؟چرا کم میای؟
زودی لایک میکنی و میری؟حوصله مونو نداری دیگه؟!!!!!
دلم برات تنگ شده بود دوست خوبم...
آیلیییییییییییییییین :smiliess (7):
سلااااااااااااااااااااااام
پس ما چی دلمون واسه تو تنگ می شه؟؟؟؟؟؟7977cujr38iyymsu8: