نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
چقدر کم !!!
چطور جرات کردن ؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

دوست من شما گویا انتظاراتت بالاستا. الان اگه کارمند ارگانهایی مثل برق و مخابرات با سابقه بالای 5 سال و مدرک ارشدو نوع استخدامی پیمانی باشی حقوقی بالای 1800 میگیری و یا اینکه کارمند شرکت نفت باشی با نوع استخدامی پیمانی حداقل حقوقت 2500. مابقی کارمندای صفر کیلومتر همو رنج 1200 حقوق دارن.

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member
تا نظر دوستان چی باشه؟؟؟؟
یا تمایل دارید تا فردا شب اطلاعاتی که داریمو جا انداختیمو فردا شب ادامه بدیم.

به نظرم همه یه چیزایی دستشون اومده !
میتونیم اطلاعاتمونو کاملتر کنیم و ساعت 23:30 جمع بندی داشته باشیم !
نهایتش یه موضوع پرشور و حالتری ارایه میدیم!

sanaz

New member
راستی امید جان ببخشید فراموش کردم احوالتو بپرسم. خوب هستی انشاءا..؟[/size]
حالا من اینو به عنوان کسی میگم که با افراد مختلف کارکرده. به نظرم تو هرگرایشی باشی چه زیستی یا هر کدوم از اون سه تای دیگه تا خودت دنبالشو نگیری و دنبال کاربردی کار کردن تو بحث رشته خودت و کسب درامد در نهایت اون کار نباشی اصلا نخواهی توانست از اون علمیکه کسب میکنی حالا با هر درجه کیفی اموزشی(مثلا توزیستی با مباحث کاربردیه بیشتر) بهترین استفاده رو بکنی و کار انجام بدی اینیکه میگم شرایط رشتمون اقتضا میکنه که اینطوری باشن دانش آموخته هاش چون نظام اماریه خوبی کشور ما نداره متاسفانه. وگرنه الان بچه های ارشد امار ریاضی تو فردوسی میشناسم که خودشون گروه تشکیل دادن و واقعا افراد مستعدی هستند و تو رشتشون هم مباحث کاربردی اصلا کار نمیکنن، ولی شروع کارشون با انجام پایان نامه ها هستش و میدونم که تا حالا به مباحث جالبی برخوردن که اصلا تو رشته خودشون نداشتن و در رشته امار اقتصاد کار میشده و مطالب جالبی هم بوده و اینها برای اینکه بتونن مسائلو حل کنن به پایان نامه های بچه های اقتصاد رجوع کردن و از اساتید کمک گرفتن و به نتایج خوبیهم رسیدن که تازگیهم براشون داشته در کنارش درامدیهم داشتن البته متاسفانه ناچیز که دلیلشم داتشن نظام اماریه ضعیف تو کشورمونه.وگرنه کاری که انجام دادن خیلی ارزشش بیشتر از این حرفا هستش چون پشتش تلاش و تحقیق بوده و زحمت کشیدن. خلاصه اینکه در رشته ما در هر گرایشی مهم دنبال کردن مسائل از طرف خود بچه ها هستش و باید خودشون زرنگ باشن. وگرنه هر مبحث کاربردیه خوبیهم بخونن تا نرن دنبالش هیچ استفاده ای ازش نموتونن بکنن.

با حرفتون کاملا موافقم
تو دوران دانشجوئی موردی داشتیم که دانشجو پیام نور بود ولی اونقدی پشتکار داشت که کارا تحقیقاتی بچه های ما و رشته ها دیگه که روزانه بودنو انجام میداد خودشم شرکت آماری داشت درامد خوبی هم داشت به گفته خودش

Minaa.Gh

New member
دوست من شما گویا انتظاراتت بالاستا. الان اگه کارمند ارگانهایی مثل برق مخابرات با سابقه بالای 5 سال و پیمانی باشی حقوقی بالای 1800 میگیری و یا اینکه کارمند شرکت نفت باشی با ردیف شغلی پیمانی حداقل حقوقت 2500. مابقی کارمندای صفر کیلومتر همو رنج 1200 حقوق دارن.

آره راستش ! خیلی بالاست انتظارم !!!

MAS00D

New member
از شعار خوشم نمیاد
از این که آمار خوندمو بگم آمار عالیه
از این که از ورودی 70 نفری کارشناسی آمار هیچکس استخدام نشد
از این که همشون ارشد آماریاضی قبول شدنو بقیه دارن قبول میشن خوشم نمیاد(جنگ قبولی بر سر دانشگاس)
از این که شرکت کننده های آمارریاضی به 3000 نمیرسن و با پیام نور حدود 1000 نفر قبول میشه (غیر آزاد)
از این که همه دارن سنگ زیستیو به سینه میزنند چون براش درس خوندن چون کنکور قبلو خراب کردن
از این که زیستی حداکثر 1500 نفر شرکت کننده داره (بدون احتساب غایبین)و 116 نفر قبول میشه
از این که مدیر میگه 200 نفر رقیب جدی هستن 116 نفر قبول میشه
هر کسی بخواد وارد زیستی میشه(با 2 ماه مطالعه)
آمارریاضی که درش به روی همه بازه
باز میگین بازار کارش عالیه؟اگه عالی بود تعداد شرکت کننده هاش این قدر بود؟با اون همه ورودی!!!!!!!!!!
یه خورده واقع بین باشد.همین

sanaz

New member
خوبه ساعتی بیایم اینجا گفتمانی داشته باشیم بچه های دیگم کم کم میان :auizz3ffy9vla57584x

biosta

Well-known member
آقا مدیره معذرت میخوام. یه دفاعیه رو پستم عنایت فرموده لازم دیدم چند کلامی توضیح بدم
نه عزیزم من گفته هام اشتباه نیست وقتی دانشجوی دانشگاهی باشی که مجبور بشی برا درس آمار2 5تا منبع بغیر لاتین کسلا که برا ارشداس بخونی آخرشم بندازنت می فهمی که ارشد و کارشناسی تفاوتش فاحش نیست!!من تنها موضوع جدیدی که در ارشد آمارریاضی دیدم بحث شبیه سازی بود که در کارشناسی ندیده بودمش

خیله خوب لازم نیست حرف های من رو قبول کنی همون نظر خودت رو داشته باش عالیه
مگه من اومدم این جا که کسی رو قانع کنم
واقعیت چه حرفم رو بپذیرید یا نه فرقی نمی کند

اما در مورد کاربردی بودن!!!
بهتره به دانشگاه اصفهان یه سر بزنید تا بفهمید کار با برنامه های آماری یعنی چه!

توضیح بدهید بدانیم که دانشجویان غیر امار زیستی چه مهارت های در قسمت عملی بدست می اورند که قابل تامل هست
یعنی برای یک درسشان 31 ساعت عملی گذاشته میشه یا هر هفته بایستی چند ساعتی رو در اتاق " مشاوره آماری و متولوژیست" به راهنمایی دانشجویان دیگه بگذرانند
یا امتحاناتشان و هایشان به همان تعداد ساعتی که تئوری هست عملی هم هست .

حالا یه سوال دارم؟
من الان ارشد آمارزیستی و میخوام استخدام بشم
خوشحال می شم آخرین استخدام جایی رو که ارشد آمازیستی گرفته بهم معرفی کنید؟

اگر قراره فارغ التحصیل آمار زیستی مثل فارغ التحصیل امار ریاضی باشه تو روزنامه ها دنبال کار می گرده
وقتی رزومه خوبی وجود نداشته باشه وقتی با بچه های پزشکی لینک نباشی وقتی زبان انگلیسی قوی نداشته باشی
میروی دنبال کار و نه این که ازت بخواهند برایشان کار انجام دهی .
آخرین جایی که استخدامی امار زیستی گرفت ، دنبالش نبودم ،
آمار ریاضی ها دنبال استخدامی هستند در حالی که امار زیستی ها منبع در امدشان زیاد وابسطه به کارمند ساده شرکت شدن نیست .

MAS00D

New member
خوش اومدی و رسیدن بخیر.
راجبه قسمت اول صحبتت چیزی نمی گم که پر واضحه.
راجبه قسمت دوم باید بگم تا جایی که من دیدم سال 89 و سال 90 دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارشد آمار زیستی میگرفت البته تحت عنوان کارمند یعنی حقوقی حدودا 1200تومن که خود من اگه به همین امید بودم خوندنم اصلا فایده ای نداشت.
مرسی بابک جان
بعد همون سال چند نفر میگرفت؟

biosta

Well-known member
همیشه وقتی میاییم این جا یادمان باشد

محیط مجازی پتانسیل بالایی برای " سو تفاهم " داره ، انچه که می خوانیم دقیقا" آنچه که منظور طرف مقابلمان هست ، نیست .

Minaa.Gh

New member
خب آمارریاضی هم جالب نیست که با رتبه ی 500 هم دانشجوی روزانه میگیره ! حالا آراد و شبانه اش به کنار !

sanaz

New member
از شعار خوشم نمیاد
از این که آمار خوندمو بگم آمار عالیه
از این که از ورودی 70 نفری کارشناسی آمار هیچکس استخدام نشد
از این که همشون ارشد آماریاضی قبول شدنو بقیه دارن قبول میشن خوشم نمیاد(جنگ قبولی بر سر دانشگاس)
از این که شرکت کننده های آمارریاضی به 3000 نمیرسن و با پیام نور حدود 1000 نفر قبول میشه (غیر آزاد)
از این که همه دارن سنگ زیستیو به سینه میزنند چون براش درس خوندن چون کنکور قبلو خراب کردن
از این که زیستی حداکثر 1500 نفر شرکت کننده داره (بدون احتساب غایبین)و 116 نفر قبول میشه
از این که مدیر میگه 200 نفر رقیب جدی هستن 116 نفر قبول میشه
هر کسی بخواد وارد زیستی میشه(با 2 ماه مطالعه)
آمارریاضی که درش به روی همه بازه
باز میگین بازار کارش عالیه؟اگه عالی بود تعداد شرکت کننده هاش این قدر بود؟با اون همه ورودی!!!!!!!!!!
یه خورده واقع بین باشد.همین

منم با علاقه ای که به زیستی داشتم اومدم این رشترو ادامه بدم
شما بازار کار رو به احتساب تعداد شرکت کنندگان تو کنکور میسنجین؟:21:

biosta

Well-known member
قضاوت برای بازار کار رو بر مبنای تعداد شرکت کنندکان نگذارید
واقعیت این هست که استخدامی امار ریاضی بیشتر از امار زیستی هست
تعداد فارغ التحصیلان یکسانی دارند که می خواهیم مقایسه ایی این چنینی انجام دهیم
فارغ التحصیلان آمار زیستی کمتر از یک پنجم فارغ التحصیلان آمار ریاضی هست .

hsbabr2012

New member
منم با علاقه ای که به زیستی داشتم اومدم این رشترو ادامه بدم
شما بازار کار رو به احتساب تعداد شرکت کنندگان تو کنکور میسنجین؟:21:

بنظرم بازار کار بایستی با در نظر گرفتن یک زیر ساخت خوب در اون رشته سنجیده بشه که بنظرم زیرساختهای رشته امار در کل در ایران مناسب نیست.
اگر حداقل رشته ما یک نظام مثل نظام مهندسی در کشور داشت میشد امیدوار بود چون رشته امار پتانسیل بالایی داره چون کاربرد زیادی در همه مباحث واقعا داره. کاش این اتفاق هرچه زودتر بیفته.:sad:

MAS00D

New member
آقا مدیره معذرت میخوام. یه دفاعیه رو پستم عنایت فرموده لازم دیدم چند کلامی توضیح بدم
نه عزیزم من گفته هام اشتباه نیست وقتی دانشجوی دانشگاهی باشی که مجبور بشی برا درس آمار2 5تا منبع بغیر لاتین کسلا که برا ارشداس بخونی آخرشم بندازنت می فهمی که ارشد و کارشناسی تفاوتش فاحش نیست!!من تنها موضوع جدیدی که در ارشد آمارریاضی دیدم بحث شبیه سازی بود که در کارشناسی ندیده بودمش

خیله خوب لازم نیست حرف های من رو قبول کنی همون نظر خودت رو داشته باش عالیه
مگه من اومدم این جا که کسی رو قانع کنم
واقعیت چه حرفم رو بپذیرید یا نه فرقی نمی کند

اما در مورد کاربردی بودن!!!
بهتره به دانشگاه اصفهان یه سر بزنید تا بفهمید کار با برنامه های آماری یعنی چه!

توضیح بدهید بدانیم که دانشجویان غیر امار زیستی چه مهارت های در قسمت عملی بدست می اورند که قابل تامل هست
یعنی برای یک درسشان 31 ساعت عملی گذاشته میشه یا هر هفته بایستی چند ساعتی رو در اتاق " مشاوره آماری و متولوژیست" به راهنمایی دانشجویان دیگه بگذرانند
یا امتحاناتشان و هایشان به همان تعداد ساعتی که تئوری هست عملی هم هست .

حالا یه سوال دارم؟
من الان ارشد آمارزیستی و میخوام استخدام بشم
خوشحال می شم آخرین استخدام جایی رو که ارشد آمازیستی گرفته بهم معرفی کنید؟

اگر قراره فارغ التحصیل آمار زیستی مثل فارغ التحصیل امار ریاضی باشه تو روزنامه ها دنبال کار می گرده
وقتی رزومه خوبی وجود نداشته باشه وقتی با بچه های پزشکی لینک نباشی وقتی زبان انگلیسی قوی نداشته باشی
میروی دنبال کار و نه این که ازت بخواهند برایشان کار انجام دهی .
آخرین جایی که استخدامی امار زیستی گرفت ، دنبالش نبودم ،
آمار ریاضی ها دنبال استخدامی هستند در حالی که امار زیستی ها منبع در امدشان زیاد وابسطه به کارمند ساده شرکت شدن نیست .

دوست عزیز بهتر یه نگاه کلی داشته باشد
بچه های دانشگاه های خوب از ترم 1 حتی درس آمارمقدماتی بهبودیان رو با نرم افزای پیش میرن تا ترم آخر که به پیوسته و گسسته میرسن
اینو اطمینان دارم که اونا در زمینه کاربردی از شما پیش نباشند عقب نیستند
من خودم یه مقاله رو با یکی از دانشگا های علوم پزشکی کار کردم مجبور شدم چند تا مقاله رشته های پزشکی رو مرور کنم
کار آماریشون اینه 2 تا گروه کنترل و مداخله در نظر میگیرند سپس آزمون های قبل و بعد آزمایشاتشون رو نمونه انجام میدن(اکثرا ناپارمتری)
دوست ندارم مصداقی صحبت کنم ولی درسته نخوردیم نان گندم ولی دیدیم دست مردم
اما در مورد سوال دوم جواب اون سوالمو نگرفتم.÷س استخدامی وجود نداره برم دنبالش بگردم.کار فقط با واسطه!

babak.stat1

New member
دوستان کسی از اطرافیان دوستاشون که ارشد آمار زیستی داشته باشن سراغ دارن بگن شرایطشون چطوره؟؟؟

biosta

Well-known member
مقصر کیست

بنظرم بازار کار بایستی با در نظر گرفتن یک زیر ساخت خوب در اون رشته سنجیده بشه که بنظرم زیرساختهای رشته امار در کل در ایران مناسب نیست.
اگر حداقل رشته ما یک نظام مثل نظام مهندسی در کشور داشت میشد امیدوار بود چون رشته امار پتانسیل بالایی داره چون کاربرد زیادی در همه مباحث واقعا داره. کاش این اتفاق هرچه زودتر بیفته.:sad:

نمیفته
ایران خیلی عقب تر ز کشور های پیشرفته هست که بخواهد چنین اتفاقی بیفته
چند ساله می خواهند " نظام اماری " تشکیل بشه و نمیشه ، نخواهد شد .
علت سیاسته!!
به طور کل این جا تو ایران اون چه درکشور های پیشرفته ارزش داره اغلب ارزش نداره
آمار جزو رشته هایی هست که برای فارغ التحصیلانش جهت گرفتن ویزای کار در کانادا بیشترین امتیاز رو داره
در حالی که تو ایران امار یعنی کارمند بانک شدن !
دولت با سیاست هایش ، فرهنگ و دیدی که در جامعه در مورد این رشته وجود دارد ، و بیشتر از همه خود اماری ها .

babak.stat1

New member
نمیفته
ایران خیلی عقب تر ز کشور های پیشرفته هست که بخواهد چنین اتفاقی بیفته
چند ساله می خواهند " نظام اماری " تشکیل بشه و نمیشه ، نخواهد شد .
علت سیاسته!!
به طور کل این جا تو ایران اون چه درکشور های پیشرفته ارزش داره اغلب ارزش نداره
آمار جزو رشته هایی هست که برای فارغ التحصیلانش جهت گرفتن ویزای کار در کانادا بیشترین امتیاز رو داره
در حالی که تو ایران امار یعنی کارمند بانک شدن !
دولت با سیاست هایش ، فرهنگ و دیدی که در جامعه در مورد این رشته وجود دارد ، و بیشتر از همه خود اماری ها .

جانا حرف از دل ما زدی باید قبول کنیم که هر صبح پیچ رادیو رو که باز می کنیم میگه اینجا ایران است.

sanaz

New member
اوه اوه بحث کشیده شد به سیاست:wacsmiley:
که متاسفانه گفته دوستان درسته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا