نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
به نظرم کسایی که یه چیزایی میدونن هم الان نمیگن !!!!!!!!!!!
نمیدونم چرا !!!!!
ولی خب کلا آمارزیستی رشته ی خوبیه ! ادامه بدی که دیگه چه بهتر !

دوست من برای مطمئن شدن یه سرچی راجبه هیئت علمی هایی که سالانه علوم پزشکی میگیره کنی همه چی دستت میاد فایلشو پیدا کردم براتون میزارم. تک و توک اونم دانشگاه های تیپ 2 البته اگه مدرک دکترا داشته باشی هیئت علمیت میکنن.

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member

خوب اگه واقعا اینجور رابطی دارین بنظرم درامد خوبی با ادامه در این رشته خواهید داشت. وحداقل تکلیفتون مشخصه.

امیدوارم ! ولی میخواستم اطلاعاتم بالا بره تا اگه کسی ازم پرسید چندتا جواب قاطع داشته باشم !!!!
من همیشه احتمال منفی رو هم در نظر میگیرم !:dadad4:

Minaa.Gh

New member
دوست من برای مطمئن شدن یه سرچی راجبه هیئت علمی هایی که سالانه علوم پزشکی میگیره کنی همه چی دستت میاد فایلشو پیدا کردم براتون میزارم. تک و توک اونم دانشگاه های تیپ 2 البته اگه مدرک دکترا داشته باشی هیئت علمیت میکنن.

یعنی نهایتش هیئت علمیه؟؟؟؟؟؟؟؟
البته خیلی خوبه ها ! با ارشدش میشه چیکار کرد ؟

hsbabr2012

New member
امیدوارم ! ولی میخواستم اطلاعاتم بالا بره تا اگه کسی ازم پرسید چندتا جواب قاطع داشته باشم !!!!
من همیشه احتمال منفی رو هم در نظر میگیرم !:dadad4:

احتمال منفی نداریما! احتمال همیشه مثبته. البته خودتون هم کاملا واقفین. فقط میخواستم جو عوض بشه گفتم.
بگید صفر بهتره.:smiliess (8):

biosta

Well-known member
خوب این بازار کار بیشتر و در امد بیشتریکه میگین تو آمار زیستی هست شامل چه کارائی میشه؟
همه واقعا میخوان واقعیت موضوع رو بدونن.

حسین جان ، شما که تو بازار کار آمار بودید و تجربه تان از من بیشتر هست
نمی دونم چی بگم که شما ندانید
وقتی که کسانی باشند ( همچون دانشجوی دکتری حرفه ای که تخصص می خونند ) که حاضرند 10 میلیون بدهند و یک پایان نامه و دو تا مقاله در موضوعی پزشکی ازتان دریافت کنند
یعنی یک چیزی تو این رشته هست که بچه های دیگر گرایش های امار ناتوان از انجامش هستند
من میگم مهارت هایی که فارغ التحصیل های آمار زیستی بدست می آورند
علاوه بر تئوری به مقدار زیاد عملی هم هست و ان باعث میشه برتری هایی و مهارت های بیشتری از دیگر گرایش های امار داشته باشند
و در نتیجه در آمد و کار بهتری پیدا کنند .
کسی که علمش در ارشد با لیسانس تفاوت چندانی نکند به همان کارها و شغل هایی که یک لیسانس رشته های دیگر انجام می دهند قانع می شود .

babak.stat1

New member
یعنی نهایتش هیئت علمیه؟؟؟؟؟؟؟؟
البته خیلی خوبه ها ! با ارشدش میشه چیکار کرد ؟

ببین دوست من مهم اینه که تو از مدرک و رشته ای داری بهترین استفده رو کنی.
با ارشد مثلا دانشاه علو پزشکی ساری سالانه حدودا 40 تا 50 تومن فقط هزینه تجزیه تحلیل آماریش میکنه و طبق گفته رتبه یکمون با نفوذ داشتن میتونی این کاراشونو انجام بدی یا تحقیقات میدانی مثلا همو بیمارستانهایی که گفتی که اگه اینطور بشه باید راجبه شیوه های مدیریتی هم اطلاعات داشته باشی.

MAS00D

New member
یه مشکل فنی برا سیتمم پیش اومد(به طور معناداری مشکوک میزد!)
متاسفانه از بحث ها جا موندم
آقا مدیره معذرت میخوام. یه دفاعیه رو پستم عنایت فرموده لازم دیدم چند کلامی توضیح بدم
نه عزیزم من گفته هام اشتباه نیست وقتی دانشجوی دانشگاهی باشی که مجبور بشی برا درس آمار2 5تا منبع بغیر لاتین کسلا که برا ارشداس بخونی آخرشم بندازنت می فهمی که ارشد و کارشناسی تفاوتش فاحش نیست!!من تنها موضوع جدیدی که در ارشد آمارریاضی دیدم بحث شبیه سازی بود که در کارشناسی ندیده بودمش
اما در مورد کاربردی بودن!!!
بهتره به دانشگاه اصفهان یه سر بزنید تا بفهمید کار با برنامه های آماری یعنی چه!
حالا یه سوال دارم؟
من الان ارشد آمارزیستی و میخوام استخدام بشم
خوشحال می شم آخرین استخدام جایی رو که ارشد آمازیستی گرفته بهم معرفی کنید؟

Minaa.Gh

New member

وقتی که کسانی باشند ( همچون دانشجوی دکتری حرفه ای که تخصص می خونند ) که حاضرند 10 میلیون بدهند و یک پایان نامه و دو تا مقاله در موضوعی پزشکی ازتان دریافت کنند
یعنی یک چیزی تو این رشته هست که بچه های دیگر گرایش های امار ناتوان از انجامش هستند
علاوه بر تئوری به مقدار زیاد عملی هم هست و ان باعث میشه برتری هایی و مهارت های بیشتری از دیگر گرایش های امار داشته باشند
کسی که علمش در ارشد با لیسانس تفاوت چندانی نکند به همان کارها و شغل هایی که یک لیسانس رشته های دیگر انجام می دهند قانع می شود .

""10 میلیون بدهند و یک پایان نامه و دو تا مقاله در موضوعی پزشکی ازتان دریافت کنند "" ؟
خوبه ها !!
خب از این اطلاعات بیشتر به مام بگید دیگه !!!
این یکیش ! دیگه چه کارهایی میشه انجام بدیم ؟

Minaa.Gh

New member
ببین دوست من مهم اینه که تو از مدرک و رشته ای داری بهترین استفده رو کنی.
با ارشد مثلا دانشاه علو پزشکی ساری سالانه حدودا 40 تا 50 تومن فقط هزینه تجزیه تحلیل آماریش میکنه و طبق گفته رتبه یکمون با نفوذ داشتن میتونی این کاراشونو انجام بدی یا تحقیقات میدانی مثلا همو بیمارستانهایی که گفتی که اگه اینطور بشه باید راجبه شیوه های مدیریتی هم اطلاعات داشته باشی.

آها :21: داره دستم میاد یه چیزایی!!
مرسی

Minaa.Gh

New member
این بحث امشب بسته میشه ؟؟
یا فردا 23:30 دوباره بحث و گفتمان داریم؟

babak.stat1

New member
یه مشکل فنی برا سیتمم پیش اومد(به طور معناداری مشکوک میزد!)
متاسفانه از بحث ها جا موندم
آقا مدیره معذرت میخوام. یه دفاعیه رو پستم عنایت فرموده لازم دیدم چند کلامی توضیح بدم
نه عزیزم من گفته هام اشتباه نیست وقتی دانشجوی دانشگاهی باشی که مجبور بشی برا درس آمار2 5تا منبع بغیر لاتین کسلا که برا ارشداس بخونی آخرشم بندازنت می فهمی که ارشد و کارشناسی تفاوتش فاحش نیست!!من تنها موضوع جدیدی که در ارشد آمارریاضی دیدم بحث شبیه سازی بود که در کارشناسی ندیده بودمش
اما در مورد کاربردی بودن!!!
بهتره به دانشگاه اصفهان یه سر بزنید تا بفهمید کار با برنامه های آماری یعنی چه!
حالا یه سوال دارم؟
من الان ارشد آمارزیستی و میخوام استخدام بشم
خوشحال می شم آخرین استخدام جایی رو که ارشد آمازیستی گرفته بهم معرفی کنید؟

خوش اومدی و رسیدن بخیر.
راجبه قسمت اول صحبتت چیزی نمی گم که پر واضحه.
راجبه قسمت دوم باید بگم تا جایی که من دیدم سال 89 و سال 90 دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارشد آمار زیستی میگرفت البته تحت عنوان کارمند یعنی حقوقی حدودا 1200تومن که خود من اگه به همین امید بودم خوندنم اصلا فایده ای نداشت.

hsbabr2012

New member

راستی امید جان ببخشید فراموش کردم احوالتو بپرسم. خوب هستی انشاءا..؟[/size]
حالا من اینو به عنوان کسی میگم که با افراد مختلف کارکرده. به نظرم تو هرگرایشی باشی چه زیستی یا هر کدوم از اون سه تای دیگه تا خودت دنبالشو نگیری و دنبال کاربردی کار کردن تو بحث رشته خودت و کسب درامد در نهایت اون کار نباشی اصلا نخواهی توانست از اون علمیکه کسب میکنی حالا با هر درجه کیفی اموزشی(مثلا توزیستی با مباحث کاربردیه بیشتر) بهترین استفاده رو بکنی و کار انجام بدی اینیکه میگم شرایط رشتمون اقتضا میکنه که اینطوری باشن دانش آموخته هاش چون نظام اماریه خوبی کشور ما نداره متاسفانه. وگرنه الان بچه های ارشد امار ریاضی تو فردوسی میشناسم که خودشون گروه تشکیل دادن و واقعا افراد مستعدی هستند و تو رشتشون هم مباحث کاربردی اصلا کار نمیکنن، ولی شروع کارشون با انجام پایان نامه ها هستش و میدونم که تا حالا به مباحث جالبی برخوردن که اصلا تو رشته خودشون نداشتن و در رشته امار اقتصاد کار میشده و مطالب جالبی هم بوده و اینها برای اینکه بتونن مسائلو حل کنن به پایان نامه های بچه های اقتصاد رجوع کردن و از اساتید کمک گرفتن و به نتایج خوبیهم رسیدن که تازگیهم براشون داشته در کنارش درامدیهم داشتن البته متاسفانه ناچیز که دلیلشم داتشن نظام اماریه ضعیف تو کشورمونه.وگرنه کاری که انجام دادن خیلی ارزشش بیشتر از این حرفا هستش چون پشتش تلاش و تحقیق بوده و زحمت کشیدن. خلاصه اینکه در رشته ما در هر گرایشی مهم دنبال کردن مسائل از طرف خود بچه ها هستش و باید خودشون زرنگ باشن. وگرنه هر مبحث کاربردیه خوبیهم بخونن تا نرن دنبالش هیچ استفاده ای ازش نموتونن بکنن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا