آگه بهت بگن 24 ساعت دیگه بیشتر زنده نیستی، جه کارایی دوست داری انجام بدی؟؟؟

darya63

New member
خیلی خیلی خوشحال میشم و لحظه شماری میکنم تا تموم شه
وصیت نامه مینویسم و تا جایی که بتونم از نظر معنوی با خیریه وخیرات و توبه و طلب حلالیت از دیگران و قران و نماز خوندن ...البته میدونم وقت کم مییارم ولی اینجوری ارامش خودمو بیشتر میکنم
و بعدم کنار خونوادم و همسرم میمونم و سعی میکنم کنار اینا خوش بگذرونم چون ردایی نیست یه رستوران باحال میرم و همه رو مهمون خودم میکنم
خیلی دوست دارم بیشتر کنار مادر و پدرم باشم ...چون خیلی به گردنم حق دارن

درکل شاید بهترین رو زندگیم همون روز باشه
هم مطمئنم میمیرم و هم اینکه بدون دغدغه اینده هرکار دوست دارم میکنم

darya63

New member
یه چیز دیگه هم هست ...یعنی یه روی دیگه سکه که توبه و قران و نماز و...
از اون ور هم دلم میخواد کارایی که تو دنیا نکردم گناه داشتن و خیلی توشون عشق و حاله رو انجام بدم
و با عشقق و حال خودموعقده های چندین ساله مو تخلیه کنم

اما ترس از اینکه بار گناهام بیشتر از این نشن ...مطمئنم این کارا رو نمیکنم

kaveh1316

New member
یه چیز دیگه هم هست ...یعنی یه روی دیگه سکه که توبه و قران و نماز و...
از اون ور هم دلم میخواد کارایی که تو دنیا نکردم گناه داشتن و خیلی توشون عشق و حاله رو انجام بدم
و با عشقق و حال خودموعقده های چندین ساله مو تخلیه کنم

اما ترس از اینکه بار گناهام بیشتر از این نشن ...مطمئنم این کارا رو نمیکنم

من که نمیدونم چه کارایی تو دلت مونده انجام بدی ولی اگه توش به کسی نمیخوای آزار برسونی یا به کسی بدی کنی نترس انجام بده بقیه اش با من

,والا فک نکنم کسی بتونه این مواردی که تو گفتی تو یه هفته هم انجام بده جه برسه به 24 ساعت؟!:wacsmiley:

من تو 1 صبح تا شب می تونم انجام بدم چون جاهایی که دوست دارم برم خیلی جای سخت و دور نیست. دوست دارم برم 1 رستوران با کسی که دوسش دارم غذا بخورم و حرف بزنم همین. خیلیا دوست دارن برن هالیوود! خوب نمی تونن. کارایی که دوست دارم انجام بدم قبل مرگ همین کاراییه که الان انجام میدم تقریبا.

darya63

New member
من که نمیدونم چه کارایی تو دلت مونده انجام بدی ولی اگه توش به کسی نمیخوای آزار برسونی یا به کسی بدی کنی نترس انجام بده بقیه اش با من

نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
مثلا من خیلی خیلی خیلی دوست دارم م ش روب بخورم.اخه این کوفتی چیه که اینقدرخدا تاکید کرده نخورید و حرامه و نجسه ؟خوب برام سواله
میگن ادما از هرچی منع بشن حساس تر میشنااااااااااااااا.حالا من:tonguesmiley:
من که تو این دنیا از ترس خدا نخوردم و 100% اون یه روز اخر هم نمیخورم.چون دستور خداست
اما میترسم اخرشم برم تو جهنم و از می و شراب هم خبری نباشه
دیگه ارزوش خیلی خیلی به دلم میمونه و ناکام میشم:sadsmiley:

@parisa

New member
من از اونجاییه که خیلی دقیقه نودیم 23 ساعتش رو به باور مطلب وانکار وبطالت میگذرونم ولی مطمئنم تو همون یه ساعت میتونم بیشترین استفاده رو ببرم..........اینجور آدمیم من!

sa@@ra

New member
نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
مثلا من خیلی خیلی خیلی دوست دارم م ش روب بخورم.اخه این کوفتی چیه که اینقدرخدا تاکید کرده نخورید و حرامه و نجسه ؟خوب برام سواله
من که تو این دنیا از ترس خدا نخوردم و 100% اون یه روز اخر هم نمیخورم.چون دستور خداست

دریا عالی بودددددددددددددددد:25r30wi:

sa@@ra

New member
میدونم که خیلیا رو رنجوندم اصلا هم از خودم راضی نیستم ولی تو اون 24 ساعت سخته پیدا کردن ادمایی که یه روزی یه جایی ازم رنجیدن اما تا جایی که بشه از طرافیانم میخوام از ائنا واسم حلالیت بطبن:sad:
تنها کاری که میکنم تو اون یه روز با پدر مادرم . کسیو که دوسش دارم میگذرونم یه دل سیر نگاهشون میکنم
از مرگ هم میترسم اما بودن کنار عزیزانم میتونه ارومم کنه و چیز دیگه ای نمیخوام

kaveh1316

New member
نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
ما انچه شرط بلاغت بود گفتیم.................................

zErOOn3

Well-known member
سلام بــ همگــی ...
من از اونجاییه که خیلی دقیقه نودیم 23 ساعتش رو به باور مطلب وانکار وبطالت میگذرونم ولی مطمئنم تو همون یه ساعت میتونم بیشترین استفاده رو ببرم..........اینجور آدمیم من!
آفریـــن ... اعتماد بــ نفــس 20 ... خوشش ویومــد ...

نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
خبـــ جایگزیــن داره هــا ... دلستــر ... واه لیموییشــو خیلیو 23 می داریـــم ...

آبـــ جــو چی ؟ حلالــه ؟ اونم خوبــ بود بامــرام ...

ولــی این مشروبــه رو نتستیدیــم تا حالا ... (ک هیشکدوم هتما به پاش نمی رسـن)

الون کــ نمیشه خورد ماه رمضونه ...

دریا عالی بودددددددددددددددد:25r30wi:
آره آلـــی بیـــــود :)

میدونم که خیلیا رو رنجوندم اصلا هم از خودم راضی نیستم ولی تو اون 24 ساعت سخته پیدا کردن ادمایی که یه روزی یه جایی ازم رنجیدن اما تا جایی که بشه از طرافیانم میخوام از ائنا واسم حلالیت بطبن:sad:
تنها کاری که میکنم تو اون یه روز با پدر مادرم . کسیو که دوسش دارم میگذرونم یه دل سیر نگاهشون میکنم
از مرگ هم میترسم اما بودن کنار عزیزانم میتونه ارومم کنه و چیز دیگه ای نمیخوام

اینم کار خوبیــه ... ساغول ...

مرگ ترس نداره ... یه شمشیر میخوره و تموم مثلا ...

ولــی الباقی مــاجرا جون نامشخصــه (وا3 همه نه) اونــش یکمکی مشکل ایجــاد می کنه ...

بــدرود تا ...

farzad.lab

مدیر بخش
آقا 24 ساعت خیلی کمه ... :sad: حداقل یه هفتش کن .... دمت گرم :motat:

24 ساعت باشه اصلا نمیخام .
:smiliess (7):

asal 92

New member
نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
دریااااااا؟؟؟؟؟؟
عزیزم اینکه کاری نداره !!
بعد ماه رمضون خودم بهت پ خ میدم .....

Marc0p0lo

New member
یعنی الان همه مطمئن هستن که 24 ساعت بعد در قید حیات هستن؟

asal 92

New member
من اونقد تو بیمارستان (مرگ های آنی )میبینم که خودم هرلحظه منتظر مرگم ....
هرروز طوری زندگی میکنم که شاید آخرین روز زندگیم باشه
.
.
.
لذت از زندگی وترس نه بلکه آمادگی برای مرگ رو باهم یدک میکشم
خدا خیلی مهربونه ...

k-b

New member
جدی فکر کن ببین تو 24 ساعت آخر عمرت چکار میکنی؟؟
خب کاوه تو اون تاپیک 3روز وقت دادن حالا تو فقط 24ساعت وقت میدی؟!!! این چه وضعشه؟!!!:p7977cujr38iyymsu8:اونجا گفتم میرم حال مدیر گروه و چند تا استادا رو میگیرم الان با 24 دیگه وقت نمیکنم:sad:فقط وقت میکنم برم رستوران حالشو ببرم! بعدشم که اس ام اس طلب حلالیت مینویسم send to all میکنم! بعدشم میشینم همینجوری به مامان و بابام نگاه میکنم تا عزائیل بیاد دیگه!

k-b

New member
نه قول میدم ازار ندارن
نخندیدااااااااااااا
منم دوست دارم یکی از چیزایی که آدم رو میبره فضا امتحان کنم مثلا ماری جوانا بکشم الکی بخندم:25r30wi: یا اکس بزنم !!!

sa@@ra

New member
خب کاوه تو اون تاپیک 3روز وقت دادن حالا تو فقط 24ساعت وقت میدی؟!!! این چه وضعشه؟!!!:p7977cujr38iyymsu8:اونجا گفتم میرم حال مدیر گروه و چند تا استادا رو میگیرم الان با 24 دیگه وقت نمیکنم:sad:فقط وقت میکنم برم رستوران حالشو ببرم! بعدشم که اس ام اس طلب حلالیت مینویسم send to all میکنم! بعدشم میشینم همینجوری به مامان و بابام نگاه میکنم تا عزائیل بیاد دیگه!
کارد بخورره تو این شکمت کژال
:25r30wi:
خدا نکنه ولی
:28:

بالا