آگه بهت بگن 24 ساعت دیگه بیشتر زنده نیستی، جه کارایی دوست داری انجام بدی؟؟؟

shiva3322

New member
انقده این ور اونور میرم می گردم خوش میگذرونم که از خوشی بمیرم حداقل.........

mexin

Well-known member
انقده این ور اونور میرم می گردم خوش میگذرونم که از خوشی بمیرم حداقل.........

حالا کی از خوشی مرده تا تو دومیش باشی شیوا جون؟ها؟
درضمن بگو این جای دیدنی که میخوای بری و از خوشی بمیری کجاس ما هم بیایم؟!:whistle:

ایزو

New member
سلام
مطمئنن دست پاچه میشم!! بعد زنگ میزنم به دوستم میریم باهم یکم میگردیم و خوش میگذرونم بعد هم به چند نفری زنگ میزنمو حلالیت و...

shiva3322

New member
درضمن بگو این جای دیدنی که میخوای بری و از خوشی بمیری کجاس ما هم بیایم؟!:whistle:[/QUOTE

والا ما ک شانس خوش زندگی کردنو نداشتیم لاقل ارزوی از خوشی مردن بکنم............مثلا خدا بزنه حالمو بگیره در خوشترین حالت زندگیم بمیرم...نیدوم هرجا که بشه شلوغی و شیطنت و بچه بازی کرد به ادم خوش میگذره .......:painting:

mexin

Well-known member
درضمن بگو این جای دیدنی که میخوای بری و از خوشی بمیری کجاس ما هم بیایم؟!:whistle:[/QUOTE

والا ما ک شانس خوش زندگی کردنو نداشتیم لاقل ارزوی از خوشی مردن بکنم............مثلا خدا بزنه حالمو بگیره در خوشترین حالت زندگیم بمیرم...نیدوم هرجا که بشه شلوغی و شیطنت و بچه بازی کرد به ادم خوش میگذره .......:painting:

شیوا جون بشینی خونه بهتر نیست! کم به عزراییل هم استرس وارد کن دیگه!

leylii

New member
مکسین سوالو جواب بده ..این قد در نرووووووووووو:25r30wi::25r30wi:

kaveh1316

New member
دوستان عزیز نظراتتونو خوندم
راستشو بخاین خیلی شرمنده شدم
اخه هیشکی دم اخری فکر خوراکی نبود به جز خودم واین به نظر من خیلی عجیبه!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
دوستان عزیز نظراتتونو خوندم
راستشو بخاین خیلی شرمنده شدم
اخه هیشکی دم اخری فکر خوراکی نبود به جز خودم واین به نظر من خیلی عجیبه!!!!!!!!!

سلام ...

شنگولــی رو ...:4d564ad6:

خوارکی = غذا ؟!!! دیگه ... چــرا عجیبه ؟!!!!

:a2d3:
ملتـــ قرمه سزبی نداریــم پـــ ؟!!!!!
:smiliess (7):

kaveh1316

New member
سلام ...

شنگولــی رو ...:4d564ad6:

خوارکی = غذا ؟!!! دیگه ... چــرا عجیبه ؟!!!!

:a2d3:
ملتـــ قرمه سزبی نداریــم پـــ ؟!!!!!
:smiliess (7):
تینتمباشتال تلاتیل سد ییس ا انا ثثبطتا تهخغی سیبس سسیبلف غفغ قفف فغ
للالابیفغا
لاغ6عات
فعفثعنعنلس
فقققققذ فلافغییتفغ
همینطوری؟؟؟

bioshimi93

New member
میگم حالا چرا میگین چیکار کنم آخه......اصلا دوست دارم نگین بهم بزارین یهو بمیرم................

قرآن میخونم، فیلمی که خیلی دوست دارم میبینم.آهنگی که خیلی دوست دارم گووش میدم. غذاهایی که خیلی دوست دارم میخورم. جایی که خیلی دوست دارم میرم...کسایی که خیلی دوست دارم میبینم و ازشون خداحافظی میکنم و بهشون آرامش میدم.سعی می کنم خودمو آروم نشون بدم، از اتفاقایی که بعد مرگ بیفته میترسم پس چندتا آرامبخشم میخورم که بتونم از روز آخر به نحو احسن استفاده کنم. احتمالا بیشتر جویای وقایع بعد از مرگ از هر دین و مذهبی میشم ببینم چه اتفاقی قراره بیفته و خودمو براش آماده کنم.:sad::sad:

mexin

Well-known member
قرآن میخونم، فیلمی که خیلی دوست دارم میبینم.آهنگی که خیلی دوست دارم گووش میدم. غذاهایی که خیلی دوست دارم میخورم. جایی که خیلی دوست دارم میرم...کسایی که خیلی دوست دارم میبینم و ازشون خداحافظی میکنم و بهشون آرامش میدم.سعی می کنم خودمو آروم نشون بدم، از اتفاقایی که بعد مرگ بیفته میترسم پس چندتا آرامبخشم میخورم که بتونم از روز آخر به نحو احسن استفاده کنم. احتمالا بیشتر جویای وقایع بعد از مرگ از هر دین و مذهبی میشم ببینم چه اتفاقی قراره بیفته و خودمو براش آماده کنم.:sad::sad:

,والا فک نکنم کسی بتونه این مواردی که تو گفتی تو یه هفته هم انجام بده جه برسه به 24 ساعت؟!:wacsmiley:

بالا