روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
راوی این فیلم چند روزه دانلود کردم اومدم دیدم نظرمو میگم. دو فیلمی که گفتی و هم دیدم.
Slumdog Millionaire رو ندیدی؟ مگه میشه؟ همون پسر هندیه که تو یه مسابقه بخت ازمایی ببرنده میشه...همونه
فیلم بعدی هم ۱۲۷ ساعت داستان واقعی یک
کوهنورد به نام آرون رالستون است. در حین کوهنوردی او در گراند کانیون یک تخته سنگ روی دستش می‌افتد و او در یک کوه ایزوله زندانی می‌شود. او در آن ۵ روز از تمام ابزارهای ممکن که باعث ادامهٔ حیاتش می‌شدند استفاده کرد.
جالبه فیلمش. ببین

راوی جان...آیناز جان درست میگن...این دو تا فیلم رو از دست نده واقعا دیدنی اند....

fanoosi

New member

rawy

New member
راوی این فیلم چند روزه دانلود کردم اومدم دیدم نظرمو میگم. دو فیلمی که گفتی و هم دیدم.
Slumdog Millionaire رو ندیدی؟ مگه میشه؟ همون پسر هندیه که تو یه مسابقه بخت ازمایی ببرنده میشه...همونه
فیلم بعدی هم ۱۲۷ ساعت داستان واقعی یک
کوهنورد به نام آرون رالستون است. در حین کوهنوردی او در گراند کانیون یک تخته سنگ روی دستش می‌افتد و او در یک کوه ایزوله زندانی می‌شود. او در آن ۵ روز از تمام ابزارهای ممکن که باعث ادامهٔ حیاتش می‌شدند استفاده کرد.
جالبه فیلمش. ببین

خوشحال می شم آیناز جان
نه ندیدم, آره می شه, هردوش رو دارم ولی نوبتشون نشده هنوز
با این حجم فیلم ندیده که دارم و با حجم فیلمهایی که همینطور داره ساخته می شه بعیده روزی برسه که من همه فیلمهایی رو که قرار بوده ببینم دیده باشم.
جذابیت اینجا جمع شدنمون فقط دیدن فیلمها نیست , بیشتر تحلیل فیلمهاست و دیدن فیلم از دید یه شخص دیگه که متفاوت از ما بهش نگاه کرده خیلی جالبه.
مخصوصا با شنیدن فایلهای نقد فیلمها کم کم خودمون هم یاد میگیریم که چطوری دقیق تر فیلم ببینیم
اگه ایشالا جمعمون همینطوری پیش بره مطمئنم که هرچی بیشتر فیلم ببینیم تو تحلیل قوی تر می شیم
تنهایی فیلم دیدن خیلی لطفی نداره, آدم دوس داره هیجاناتش رو با افراد دیگه ای که برای اونها هم اون فیلم یا اون بحث جذابیت داشته به اشتراک بذاره, خوشحالم که هستین :riz304:

rawy

New member
دیشب قرص خوردم تا تونستم بخوابم....تازه یه ساعت هم هذیون میگفتم از درد (بیچاره همسرم کلی نگران شده بود!)
The Jacket و Equilibrium در چه موضوعاتی هستند؟
ندارمشون....دانلود میکنم میبینم انشالله...
Mr.Brooks رو هم تا نصفه دیدم...واقعا سرم درد میکرد دیگه...
هر وقت تموم شد نظرمو عرض میکنم

4gq6d6h.gif
الان خوبی؟؟؟
The Jacket در مورد سفر زمان هست
Equilibrium رو امشب می بینم
این دوتا از لیست فیلمهایی بودن که تو صفحه 4 لینک دانلود تحلیلشون رو هم گذاشتم به این خاطر, شما که نبودید با آقای یزدان هماهنگ کردیم که اینا رو ببینیم
منتظر خوندن نظرت هستم

fanoosi

New member
4gq6d6h.gif
الان خوبی؟؟؟
The Jacket در مورد سفر زمان هست
Equilibrium رو امشب می بینم
این دوتا از لیست فیلمهایی بودن که تو صفحه 4 لینک دانلود تحلیلشون رو هم گذاشتم به این خاطر, شما که نبودید با آقای یزدان هماهنگ کردیم که اینا رو ببینیم
منتظر خوندن نظرت هستم

خداروشکر....بهترم
برام دعا کن...
باید دانلودشون کنم
انشالله دیدم میام کلی حرف میزنم

ainazhz

New member
خوشحال می شم آیناز جان
نه ندیدم, آره می شه, هردوش رو دارم ولی نوبتشون نشده هنوز
با این حجم فیلم ندیده که دارم و با حجم فیلمهایی که همینطور داره ساخته می شه بعیده روزی برسه که من همه فیلمهایی رو که قرار بوده ببینم دیده باشم.
جذابیت اینجا جمع شدنمون فقط دیدن فیلمها نیست , بیشتر تحلیل فیلمهاست و دیدن فیلم از دید یه شخص دیگه که متفاوت از ما بهش نگاه کرده خیلی جالبه.
مخصوصا با شنیدن فایلهای نقد فیلمها کم کم خودمون هم یاد میگیریم که چطوری دقیق تر فیلم ببینیم
اگه ایشالا جمعمون همینطوری پیش بره مطمئنم که هرچی بیشتر فیلم ببینیم تو تحلیل قوی تر می شیم
تنهایی فیلم دیدن خیلی لطفی نداره, آدم دوس داره هیجاناتش رو با افراد دیگه ای که برای اونها هم اون فیلم یا اون بحث جذابیت داشته به اشتراک بذاره, خوشحالم که هستین :riz304:

اره راوی جون حق با شماست...
بچه ها سریال hannibal o که گفتم کسی نمیبینه؟ یک روتن شناس که خودش قاتل زنجیره ای هست.. جالبه ها

ainazhz

New member
پس کو نظرت؟ :smiliess (12):
the green mile هم حقیقتا از فیلمهای برتر جهانه
عزیزم اخه این فییلمارو قبلا دیدم. اگر بخوام تحلیلمو ازشون بگم باید دوباره با دقت روانشناسانه ببینم... چون هنوز هارد اکسترنال نخریدم ( با توجه با اینکه الان یک ساله تصمیم دارم بخرم و به جاش یه چیز دیگخ میخرم) مجبورم هیلی از فیلمایی که دارم و پاک کنم

yazdan

New member
زیرنویس جکت رو الان پیداکردم.و الان شروع میکنم به دیدنش
دوستان ی پیشنهادم دارم
برا اینکه محتویات این تاپیک برای مراجعین هم مفید واقع بشه پستهایی که صرفآ در همون لحظه ارزشمند هستن رو بعد از یک روز حذف کنیم.
اینطوری تعداد صفحات کم میمونه و کسی که تازه وارد باشه جرات میکنه که بخواد همشونو بخونه.و هر پستی هم نکته خاصی براش خواهد داشت.اینطوری ماهم مکالممون رو انجام دادیم و بعدآ هم با پاک کردن پست به دیگران کمک میکنیم.
این تاپیک به عقیده من تنها راهی هست که این گروه رو درکنار هم نگه میداره پس تلاش کنیم پربار بمونه.یادتون نره.اگه موافق بودید همین حالا به صفحات قبل ی سری بزنید و مطالب نامرتبط رو دسته کم از 10 صفحه قبل به اینطرف رو پاک کنیم.

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
آیناز جان ناسلامتی شما دختریا،بقول مادربزرگم چه معنی داره این همه فیلمو دیدی؟خداییش لذت بردم.من تا حالا خانومای به این فعالی تو عمرم ندیدم(البته هنوزم ندیدم اما سراغ دارم)

آیناز جان از قدیم گفتن بی مایه فتیره====یعنی حتمآ درباره هر فیلم سعی کن بهترین تحلیلی که ببنظرت میاد رو بگی.منتظریما.

بابت لینک زیرنویس واقعآ ممنون

جالب بود .
721120_biggrin.gif
اخه من عاشق فیلم و سریالم . البته از نوع امریکاییش.
89020_cool.gif
حتما به راوی جون گفتم چوم اون فیلمارو قبلا دیدم . واسه تحلیل باید با دقت ببینم دوباره... فقط یه هاله ای ازشون یادمه...

ainazhz

New member
ی سوالی پیش اومد برام.اون کیفو معمولآ کجا میذاری؟معمولآ چه ساعتایی همتون میرید بیرون؟قربونت یادت نره بگی کلیدو براهم کجا میذارید.سوتفاهم نشه ها برا اطلاعات عمومی میپرسم.
اخ اخ جناب یزدان :25r30wi::25r30wi:

ainazhz

New member
فانوسی جان این سرور مربوط به کدام سایته؟صففحه اصلی اون سایتو میذاری که فیلمای موردنظرو خودمون جستجو کنیم؟

جناب یزدان این سایتم خیلی خوبه. شاید بشناسین البته... هم ارشیو سریالاش خوبه هم فیلم.. 250 فیلم برتر تاریخ رو هم داره
http://takmovie19.in/

yazdan

New member
آخیش....بالاخره این پست و پیدا کردم

خواستم تشکر کنم...خیلی خیلی قشنگ بود...
دست شما درد نکنه...

I'm bad,and that's good.
I will never be good.
and that's not bad.
there is no one I'd rather be...than me.

:riz304::riz304::riz304:

این قسمتای گروه درمانی که توی فیلم رالف هست درواقع همون تغییر باورهای غلطه که توی شناخت ر مانی اومده.درسته؟

fanoosi

New member
اره راوی جون حق با شماست...
بچه ها سریال hannibal o که گفتم کسی نمیبینه؟ یک روتن شناس که خودش قاتل زنجیره ای هست.. جالبه ها

سلام آیناز جونم
چه باحالههههههههههه....ندیدمش
اگه فرصت کنم حتما دانلودش میکنم...چند قسمتیه؟
ممکنه اطلاعات دقیق imdb رو بذاری؟

fanoosi

New member
زیرنویس جکت رو الان پیداکردم.و الان شروع میکنم به دیدنش
دوستان ی پیشنهادم دارم
برا اینکه محتویات این تاپیک برای مراجعین هم مفید واقع بشه پستهایی که صرفآ در همون لحظه ارزشمند هستن رو بعد از یک روز حذف کنیم.
اینطوری تعداد صفحات کم میمونه و کسی که تازه وارد باشه جرات میکنه که بخواد همشونو بخونه.و هر پستی هم نکته خاصی براش خواهد داشت.اینطوری ماهم مکالممون رو انجام دادیم و بعدآ هم با پاک کردن پست به دیگران کمک میکنیم.
این تاپیک به عقیده من تنها راهی هست که این گروه رو درکنار هم نگه میداره پس تلاش کنیم پربار بمونه.یادتون نره.اگه موافق بودید همین حالا به صفحات قبل ی سری بزنید و مطالب نامرتبط رو دسته کم از 10 صفحه قبل به اینطرف رو پاک کنیم.

پس بگوووووووو....
دوساعته تو این تاپیک گیج و سرگردونم
میگم خدایا!! این تاپیک که تا صفحه 52 رفته بود کههههه!
حالا اینجا کجاست؟ من کی ام؟!
تا این پست شما رو دیدم!:25r30wi:

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
سلام آیناز جونم
چه باحالههههههههههه....ندیدمش
اگه فرصت کنم حتما دانلودش میکنم...چند قسمتیه؟
ممکنه اطلاعات دقیق imdb رو بذاری؟
http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1
اره باحاله. البته داستانش اینه که یه پلیس دنباله یه قاتل زنجیره ای هست... و یه روانپزشک بهش کمک میکنه که با استفاده از علم روانشناسی اون قاتل هارو پیدا کنه... غاقل از اینکه خود اون روانشناس یه قاتل زنجیره ای هست که مقتول هاشو میکشه . میپزه و میخوره.:wacsmiley:
البته میدونم که دل دیدن این صحنه هارو نداری اما نگران نباش تا حالا که فصل اول سریال اومده نشون نداده که چجور میکشه . فقط نشون داده که مثلا کلیه رو پخته و گذاشته جلو همون پلیس و باهم شام خوردن. کسی هم نمیدونه
:smiliess (5):

rawy

New member
توازن Equilibrium-2002 امتیاز 7.6 از ده رو تو سایت IMDb گرفته
من بهش 6 امتیاز می دم
دوتا صحنه از فیلم که دوس داشتم: جایی که خانومی که متهم به تخلف بود رو جلوی آینه گرفت و بهش گفت : "به خودت نگاه کن" و در واقع خودش به خودش نگاه کرد و تکون خورد.
و جایی که پوشش پنجره رو باز کرد و بارون رو نگاه کرد.
حقیقتش اینه که شاید نه به اون حد اما مایی که تو ایران بزرگ شدیم این جو برامون خیلی غریبه نیست, ممنوعیت کم نداشتیم و ندارم
نکن, نبین, نپوش, نخند, نخون و ...
به طور کلی جوامع برای کنترل آدمها قوانینی رو خودشون برای خودشون می سازن که طوری که فکر می کنن درست تره زندگی کنند
اما اینکه این کار درسته یا نه رو نمی دونم!
سرکوب احساسات انسانی یا پذیرش هرج و مرج؟
حس شخصی خودم اینه که آره چارچوب باید باشه و حریم ها باید که حفظ بشه, اما نه به هر قیمتی.
یه دیکتاتوری که تو فیلم اسمش رو پدر می ذارن و من رو یاد لقب پیشوای هیتلر می انداخت, به چه حقی برای دیگران تعیین تکلیف می کنه که چه بکنند و چه نکنند؟
اسمش اینه که مخالف جنگ هستن, مانع جنگ هستن, احساس نباشه که خشم و کینه و حسد نباشه که جنگ نباشه
اما می جنگند و می کشند برای اینکه جنگ نباشه, کاری که امریکا الان داره انجام می ده!
و این فیلم نکته ها و نعمتهایی رو که داریم و به چشممون نمیاد رو بهمون رو نشون می ده, اینکه چقد فاجعه است که اگه یه روزی احساس انسانی جرم محسوب بشه و من با دیدن این فیلم یاد اختلال آسپرگر افتادم که برای اونها احساس جرم نیست, نعمتیه که ندارن و همونطور که خدا بنا به حکمت خودش دست, پا, چشم, گوش و ... رو از کسی می گیره, می تونه که احساس رو هم بگیره و مایی که داریمش متوجهه بودنش نیستیم.

ainazhz

New member
بالا