ღ آذربایجان از نگاه عکس و نوشته ღ

am-ml

New member
عاغا من می خوام بیام تبریز-همایش بهداشت محیط هم هست - مشکل جا دارم ؛کی حاضره من رو خونه شون دعوت کنه؟

majid45

New member
یک مستند جالب درباره باغهای عدن جنت دارم که نشون میده آذربایجان محل باغهای عدن جنت بوده است
هرکی خواست بگه بفرستم براش واقعا جالب کارشده طبق ایات کتابهای اسمانیم کار شده

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
عاغا من می خوام بیام تبریز-همایش بهداشت محیط هم هست - مشکل جا دارم ؛کی حاضره من رو خونه شون دعوت کنه؟

خخخخ لیلا خانم از تبریزیا جون بخواه اینو نخواه:25r30wi:

شوخی کردم حتما دوستای عزیز هستن که پذیرای شما باشن.
حیف خودم خانم نیستم و گرنه خودم دعوتتون میکردم:smiliess (12):

MAHSABANOO

New member
تله‌کابین عون بن علی در تبریز

b92.jpg

b91.jpg

MAHSABANOO

New member

لیلا جونم حیف اونجا خونمون دست مستاجره
ولی میتونی بری خونه خاله مامانم اینا یا زنداییش

majid45

New member
بیا (البته همه میتونن بیان فقط بعضیا که تایپیک منو حذف کردن نمیتونن ببیان اگراومدنم قدمشون روچشم اما دوب حساب میکنم )سوئیت کامل با راننده بهت میدم حال کن هتل 5 ستاره گسترش مال عمومه

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
یک مستند جالب درباره باغهای عدن جنت دارم که نشون میده آذربایجان محل باغهای عدن جنت بوده است
هرکی خواست بگه بفرستم براش واقعا جالب کارشده طبق ایات کتابهای اسمانیم کار شده
الان این یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
لیلا رفتی تبریز حتما ولیعصرش برو بستنیاش حرف نداره خیلی خوشمزس خخخخخخخخخخخخخ
مخصوصا گردوییاش که توش خرد ها یه شکلاتم داره

MAHSABANOO

New member
آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
ایل‌گلی (شاه‌گلی) یکی از مهم‌ترین گردشگاه‌های شهر تبریز است که در جنوب شرق آن و در ۷ کیلومتری مرکزشهر واقع شده‌است. این مکان در زمان آق‌قویونلوها ایجاد شده و در دورهٔ صفویان گسترش یافته‌است

با احداث هتل ۵ ستاره و بین‌المللی ایل‌گلی، این گردشگاه جنبهٔ جهانی پیدا کرده‌است. عمق دریاچهٔ ایل‌گلی ۱۲ متر بوده و در محوطهٔ آن قایقرانی انجام می‌شود. همچنین شهربازی (لوناپارک) و نیز مسافرخانه‌های متعددی در داخل این گردشگاه وجود دارد

800px-Shah-Goli.Tabriz.jpg

800px-El-goli_2.JPG

800px-El-goli_hotel.JPG

اون قسمت بالیه هتلش چرخانه و رستوران اونجا واقع شده

نوتر

New member
لیلا رفتی تبریز حتما ولیعصرش برو بستنیاش حرف نداره خیلی خوشمزس خخخخخخخخخخخخخ
مخصوصا گردوییاش که توش خرد ها یه شکلاتم داره

:whistle:البته لیلا خانم بعد اینکه بستنی رو خوردین صورت حساب رو آوردن دیدین 30 تومنه اصلا تعجب نکنید

am-ml

New member
خیلی خیلی از معرفتتون ممنونم ؛شما اینجور موقعه ها میگین : یاشاسین (فکر کنم)

این عکسا رو که می بینم نمی دونم همایش می خوام بیام یا ..........:25r30wi:

شاید به این همایش نرسم ولی حتما میام تبریز .
چه فصلی زیباتره بچه ها؟
اینم بگما ؛من به شدت سرمایی ام.(میدونم زمستوناش رویایی میشه ولی تحمل سرما )

نوتر

New member
این عکسا رو که می بینم نمی دونم همایش می خوام بیام یا ..........:25r30wi:

شاید به این همایش نرسم ولی حتما میام تبریز .
چه فصلی زیباتره بچه ها؟
اینم بگما ؛من به شدت سرمایی ام.(میدونم زمستوناش رویایی میشه ولی تحمل سرما )

در هر حال لیلا خانم تبریز بعد تهران دومین شهر آلوده ایرانه. شما بهتره به شهرستانهای اطرافش برید که عالی عالین. ولی الان تبریز هم گرمه. گرماشم یکم بیشتر از شهرستانهای اطرافشه

MAHSABANOO

New member
لیلا جان فک کنم عیدش بری خیلی بهتره البته یه کوشو لو سرد میشه بعضی روزا ولی فروردینو اردیبهشتش خوبه
تازه نوتر 30 تومن می ارزه به اینکه ادم از خوردنش لذت میبره

majid45

New member
در هر حال لیلا خانم تبریز بعد تهران دومین شهر آلوده ایرانه. شما بهتره به شهرستانهای اطرافش برید که عالی عالین. ولی الان تبریز هم گرمه. گرماشم یکم بیشتر از شهرستانهای اطرافشه

لیلا جون بیا شهرستان ما جنوبی ترین شهرستان اذربایجان شرقی طبیعت بکری داره ابگرمها و ابشارهای طبیعی با چشمه اسرار امیز ومعادن سنگهای قیمیتی و رودهای دائمی اوج لذته خواستین بیاین درخدمیتم الان اینجا روزها بدون پتو نمیتونیم بخواببیم اینقد سرد میشه

am-ml

New member

اینو نمی دونستم (عاغا من می خوام برم خونه مهسا اینا ؛حالا بازم آلوده اس؟)

نگفتین چه فصلی زیباتره؟ ؛ نگین اردیبهشت ،من اردیبهشت فقط شیرازم.

mohana

Well-known member
سلام
در مورد مقبره الشعرا...موزه،ارگ،.ساختمان شهرداری، بازار تبریز مطالبی بنویسین ممنون میشم
:riz304:

بالا